Лакове за нокти - 155

• 37 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Момичета , днес си взех лак Пастел от едно ново магазинче на Граф Игнатиев, по 2.80 лв. От дясната страна като вървиш от Попа към Славейков, един или два магазина преди бившия магазин на Ив Роше. Цял стелаж ,точно до вратата, затова го и забелязах. В дъното на магазина имаше и стелаж с декоративна козметика Пастел, но не загледах повече.

# 496
Георгиева, значи правилно съм се насочила към комбинация с Frolic, Sparkling orange или Burned orange. 🙂 Мислех и за комбинация с бяло и някои убити "есени" тонове (керемидено-червeникави примерно, kато  Дъглас Pottery, ТwentyOne 40).
Папурче, на горния ред първият и последният цвят като се смесят и ще се получи нещо като броката който показах по-нагоре 🙂

# 497
  • Берлин
Не знам дали отдолу е задължителен лак в сходен цвят и не знам как ще понеса лъскав топ, защото не харесвам, но...ще видим. Ако излезе нещо готино, ще показвам

# 498
Няма нужда от сходен цвят отдолу. Според мен де.

# 499
Джаста, dolce, благодаря!

# 500
Момичета, попадна ми стар клип на ютюбърка, която следвам за лакови ревюта. Идеята ми се струва доста интересна и още на следващото лакиране, ако не довечера ще пробвам Grinning
https://youtu.be/VBv1765RHQc

# 501
Ето някои от последните ми придобивки (не помня дали съм ги показвала; някои не са нови, поиграх си и с броката TwentyOne 20😄):

Скрит текст:

Тези Лумсове са просто страхотни, с много приятен шимър❤:

Онзи ден в Кауфланд видях тези комплекти на Флормар. Някой знае ли кои са двата пастелни лилави нюанса, както и лакът отдясно който е нещо между много светла мента и сиво (но може и да е, защото е разслоен; все пак, на живо ми е по-скоро ментов- но имам съмнения, че може и да е Grey pearl):

Имаше май и трети комплект с жълто-червеникави лакове, не му обърнах голямо внимание...

# 502
От мен - тиквеният Катрис + ваденка

# 503
Витаминче, прекрасно! 🧡🍁🎃
Момичета, някоя от вас дали може да направи сравнение между тиквения Катрис и ГР Гел шайн 52? 🙂

# 504
# 505
Момичета, тоооолкова позитивно ми се отразявате.... Страхотни сте всички ❤️❤️❤️
Аз от днес съм с Бел 71, СНБ Дарина, Габрини 71 и Пастел, на който не се вижда номера.

# 506
Катрин, страхотно червено! 😍 Ноктите естествени ли са? 🙂
Kатерина, и твоят маникюр зарежда с доста настроение! 🤩 От снощи гледам жално към някои ментови нюанси, но ще трябва да почакам малко...😄
Аз обнових леко Аурата, така май ми харесва много повече! 🤍🖤 Поне визуално поприкрива някои от естетическите последици от "страхотната" четка...

Скрит текст:

Учудващо лесно се справих с "френския" с четката на Бел 55. На безименния на живо не стои така назъбено, а на кутрето...линията е по-дебела, защото докато се радвах колко лесно ми се получи, залепих връхчето на кутрето в една купа...🤣 И се наложи да слагам отгоре още черно.

# 507
  • София
GR rich color 59 матиран,но не му личи много

Новите придобивки

Естествено имам и Аура 101( големи сте подстрекателки).  Получих знак свише. Stuck Out Tongue Winking Eye,че трябва да се сдобия и с Аура 104 ,мислех да я пропусна. При прегледа на написаното вместо 101 беше написано 104. Как човек да подмине такъв намек? Ще се търси и Аура 104.

# 508
Натуся, кои са номерата на Габринитата? 😍

# 509
Катрин, страхотно червено! 😍 Ноктите естествени ли са? 🙂
Kатерина, и твоят маникюр зарежда с доста настроение! 🤩 От снощи гледам жално към някои ментови нюанси, но ще трябва да почакам малко...😄
Аз обнових леко Аурата, така май ми харесва много повече! 🤍🖤 Поне визуално поприкрива някои от естетическите последици от "страхотната" четка...

Скрит текст:

Учудващо лесно се справих с "френския" с четката на Бел 55. На безименния на живо не стои така назъбено, а на кутрето...линията е по-дебела, защото докато се радвах колко лесно ми се получи, залепих връхчето на кутрето в една купа...🤣 И се наложи да слагам отгоре още черно.
Да Благодарение на заздравителя на перфект,но аз  лакирам от вътрешната част с заздравител и топ лак 🤣❣

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 10:03 от Katrin katrin

Общи условия

Активация на акаунт