Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 40 046
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Piole1, аз бих взела по-скъпата. Едно, заради всичките +++, второ - програмите на втората като че ли са по-добри. И при двете няма програма Дънки, за мен тя е важна, но поне при втората можеш да използваш Drycare 40.
Огледай си хубаво програмите, дали ще те удовлетворяват.

Разгледай програмите на тази: Сушилня Miele Т1 TWF640 WP
Погледах я и нея цената е същата като на другата, но няма новата щуротия drycare 40, то като ще е гарга да е рошава.
Утре ще звънна на техномикс да видя дали я имат налична за доставка, понеже пише че я няма налична в склада им, а само в някакъв магазин в София, а аз със сигурност няма да дам 2200 за мострена бройка, дори да е опакована не знам дали ще я дръпнат от магазин за друг магазин, понеже няма да е онлайн.
Иначе програмите на сегашното базовото ме задоволяват, така че няма драма с тях.

# 571
Piole1, при моделът GreenPerformance  TWF760WP EcoSpeed&8kg
T1 Wärmepumpentrockner има и нова разработка на подов модул.

# 572
Piole1, при моделът GreenPerformance  TWF760WP EcoSpeed&8kg

Което какво значи? Извинявам се за невежеството.

# 573
Piole1, при моделът GreenPerformance  TWF760WP EcoSpeed&8kg

Което какво значи? Извинявам се за невежеството.
Всъщност е нова разработка и патент, чиято пластмаса е обогатена с азот в иновативен производствен процес.
Можете да погледнете и следващите с SilenceDrum,, заслужава си, ако нямате в подкрепа сушилен шкаф, но предходния, посочен модел е издържан като параметри и би задоволи всяко претенциозно домакинство.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:34 от niljaniljo

# 574
  • на Мелмак
На мен по-скъпата ми харесва чисто визуално повече, тази програма може да ви стане основна, колкото и да се чудите сега Simple Smile

# 575
Piole1, виж тази, в Либра груп е намалена:
https://libragroup.org/sushilnya-s-termopompa-t1-twf640-wp
Има я твоята, на същата цена, ако в Техномикс е мостра, питай Либра.
https://libragroup.org/sushilnya-s-termopompa-twf760wp-ecospeedand8kg

# 576
  • Велики Преслав
Пиоле, на тебе като ти стане скучно си купуваш нови сушилни и перални. Иначе аз харесвам първата за 210..нещо

# 577
Пиоле, на тебе като ти стане скучно си купуваш нови сушилни и перални. Иначе аз харесвам първата за 210..нещо
ЪПДЕЙТ по случая:

Звъннах сега на Техномикс Пловдивския, казаха че имат 10тина бройки на склад от новата с Drycare 40, явно в сайта не се обявява.
Цената за физически магазин е 2100лв за новия модел, изненадаха ме приятно и другата седмица ще могат да ми я доставят.
 Утре ще ходя да я плащам и да се уточним.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 13:43 от Piole1

# 578
Момичета, якетата с пух в пералнята на каква температура и програма ги перете? Слагате ли омекотител за да не се наелектризирват? Трябва ли да има някакви топки? Сушилнята има програма за пухени якета, но пералнята няма определена.

# 579
Neli_20, пусни якето на Памук, защото пухът много тежи, когато се намокри. На 40С и без омекотител. Омекотителят слепва пуха. Високите обороти не вредят на пуха.

# 580
Neli_20, пусни якето на Памук, защото пухът много тежи, когато се намокри. На 40С и без омекотител. Омекотителят слепва пуха. Високите обороти не вредят на пуха.
Благодаря ти, трябва ли да бъдат закопчани? Четох в предишни теми за някакви топки, ама не съм си купила и се чудих дали са важни:)

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 20:26 от neli_20

# 581
Благодаря ти, а топки някакви слагат ли се? Четох в предишни теми, ама не съм ди купила и се чудих дали са важни:)
Аз не ползвам топки в сушилнята. Якетата и без топки си се разбухват, когато са изсушени хубаво. Имай предвид,че може да се наложи и два последователни пъти да се пусне якето за сушене - ще прецениш, да не се учудиш, че от първия път може да не е сухо напълно.

# 582
Програмата била за якета, които са с вата, дали мога на нея да пусна?

# 583
Програмата била за якета, които са с вата, дали мога на нея да пусна?

Пускай

# 584
Това ме подсеща да питам миле имат ли програма за сушене на якета или пухени?

Общи условия

Активация на акаунт