Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 43 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • На брега на реката
Да, зная, че не е. Видях го и аз в Техномаркет! Благодаря!

# 271
  • на Мелмак
Бубе, аз съм със самопочистващ Сименс, доволна съм, не се свързва с канал. Ползвам сушилнята ежедневно, често по няколко пъти , целогодишно, вече пет години. Снаха ми е с Бош, самопочистващ, от три години и тя е много доволна. Нашите са за по 9кг. Свекърва ми е с 8кг, няма разлика, също е със Сименс, самопочистващ от 5г. Всите сме доволни Grinning
Ако друго те интересува - питай Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 14:00 от etty775

# 272
Здравейте и аз съм със бош самопочистваща взех я преди месец втора употреба още не мога да и се зарадвам, ако бях прочела преди това тук можеше и да се откажа. Но всичко е на късмет гледам филтъра след всяко сушене за власинки за сега го чисти добре ще видим по нататък да се надяваме да изкара поне година.

# 273
# 274
# 275
Аз също ползвам сушилня Bosch, със самопочистващ кондензатор. Едната е 8 серия-ползвам 3 години, другата е 6 серия-1година. Нямам проблем, работят си перфектно.

# 276
Здравейте,
Днес ми разясниха, че сушилнята или работи, или не работи. Средно няма. Да, но ето че при нас имааа.
От 2 седмици сушилнята не суши добре дрехите. Не съм променила по никакъв начин начина й на експлоатация.
На програмата, която ползвам най-често има 4 степени на изсушаване. Когато избера по-висока степен, вадя дрехите горещи. Или ако са постояли малко преди да ги извадя, пускам warm и отново ги вадя горещи.
Поне през последните две години беше така. А сега без значение на колко топло я пускам, дрехите са влажни и програма warm не работи.
Сушилнята е в гаранция, но техникът ми обясни, че проблемът ми е в пералнята - отделен уред, а не в сушилнята. Тя или работи и суши или не работи. Средно няма!
Някой имал ли е подобен проблем? Как го решихте?

# 277
Здравейте,
Днес ми разясниха, че сушилнята или работи, или не работи. Средно няма. Да, но ето че при нас имааа.
От 2 седмици сушилнята не суши добре дрехите. Не съм променила по никакъв начин начина й на експлоатация.
На програмата, която ползвам най-често има 4 степени на изсушаване. Когато избера по-висока степен, вадя дрехите горещи. Или ако са постояли малко преди да ги извадя, пускам warm и отново ги вадя горещи.
Поне през последните две години беше така. А сега без значение на колко топло я пускам, дрехите са влажни и програма warm не работи.
Сушилнята е в гаранция, но техникът ми обясни, че проблемът ми е в пералнята - отделен уред, а не в сушилнята. Тя или работи и суши или не работи. Средно няма!
Някой имал ли е подобен проблем? Как го решихте?

Каква е сушилнята ?

# 278
Първо, дрехите са горещи само когато са изсушени. Няма мокри горещи дрехи, защото изпарението охлажда. Всъщност се получава точно както със сешоарите в обществените тоалетни - през цялото време духа горещ въздух, но докато ръцете са мокри усещането е на хлад, а горещо става чак когато изсъхнат. В този аспект има много варианти - да си сложила лошо центрофугирани дрехи, да си сложила много дрехи, дрехи поемащи много влага...
Накратко, ако са влажни, не можеш да ги вадиш горещи.

Съвсем възможно е сушилнята да работи лошо. Ако има запушен филтър, топлообменници в мъхове, запушени тръби или друго тя няма да работи добре.

# 279
  • На брега на реката
От вчера, форумната любимка е още по-намлена в Техномикс:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-gorenje-da83il-i

Моите познати, си купиха нея. Решиха, че им идва скъп, Бош-а със самопочистване!
Дано не съм ги подвела и да са доволни, от новата придобивка!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 09:32 от Бубoлина

# 280
  • София
Здравейте!Някой има ли сушилня Blomberg?Имам я от 2 дни и имам въпроси.

# 281
Аз вече поръчах Горението  онзи ден от Техномаркет. А в техномикс вече не е и налична.
Тъй като ми е първа СМ, а не видях на 1 стр. "полезни съвети" , може ли някакви насоки как да я ползвам, какви дрехи може да се слагат, какви не, може ли малки(чорапи) и големи(чаршафи например)заедно, всякакви"хитринки", които може да са полезни

# 282
Можеш да сложиш чорапи с чаршафи , но има голяма вероятност да влязат в чаршафа и да останат мокри.

# 283
Аз чаршафите леко ги сгъвам "отгоре-отгоре" както се казва за да не се заплитат и да стават на топка, ако ги сушиш отделно е най-добре, но ако бързаш разбира се и нямаш времето слагаш и хавлии и пижами какво да се прави, просто тогава вероятноста да станат на топки и вътре да има някоя хавлия или пижама е по-голяма.

# 284
  • Велики Преслав
Аз пък винаги когато си купя чаршафи без цип на дупката, винаги им слагам. Нито влиза в дупката нито се заплита.

Общи условия

Активация на акаунт