Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за котка с белодробен емфизем?
Как да подготвя тоалетна за котето, което ще взема?
Как да се грижа за котето, което ще взема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за котка с белодробен емфизем?
-
Как да подготвя тоалетна за котето, което ще взема?
-
Как да се грижа за котето, което ще взема?
-
Как да се грижа за котето, което продължава да иска адаптирано мляко от биберон?
-
Какви са някои идеи за подарък за момиче, което има коте?
никога не е била наритана, мокра или премръзнала. Казаха ми че е над 10 годишна със сигурност, а вече цяла година я гледаме като пътуваме до селото, за да я храним, винаги е там, има топла къщичка. Не обичам никак драматични картинки и не вземам решения на база емоции.

Но е нещо нормално. Бях гледала филм за тигри и там обясниха, че при боевете най-често се раняват в коремите и тази "торба" ги спасява от нараняване на коремните органи.
Хубаво сте решили да я гледате на топло през зимата. На пролет тя сама ще покаже какво иска. Може толкова да ѝ хареса домашния живот, че изобщо да не проявява интерес към свободата. Аз все давам за пример нашия Рижко. Спасихме го когато беше на 7 години. Претърпя тежка операция и нямаше как да го върнем на улицата. Ами това коте сякаш най-много се радва и цени домашния уют. Невероятно социален е и няма никакво желание да излиза. Сигурна съм, че знае къде се намира. Уличните котки имат отлична ориентация, а в крайна сметка само се е качил 5 етажа нагоре (живееше в мазето). Обича да излиза на балкона и да гледа, но само толкова.

Но няма как да стане да ни яде от чиниите, това не ми звучи приемливо, а и тя няма достъп до кухнята. Засега вечеряме в хола след като тя си легне