Любители на котки - Тема 165

• 26 592
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
Момичета и момче, да ви попитам, тези от вас с повечко котки, правят ли като моите? Щом някоя отиде на тоалетна, всички останали отиват там, сядат наоколо и наблюдават. Даже и закачат "тоалиращата" мяца. Много ми е странно.
Аз съм с 1 котак,но той винаги идва до wc когато аз ходя и все ми скача на краката и се намества да ляга,почва да мърка 🙃 това всеки ден .

# 166
  • Бургас
Ами и нас ни тероризира и влиза в тоалетната.
На всичкото отгоре харесва много баща ми и когато баща ми е банята,Харо драска по вратата отвън.
Лятото го оставях да зяпа как се къпя,но когато затворя вратата,се плаши и иска да излиза.Иска да клюкари на отворена врата,но ми е студено вече.
Не знам защо го правят,обичай някакъв...
Аз не знаех,че обичливите котета така се"залепват" за хората.
Суза не беше любвеобилна.
А Харо е много миличък,аз просто не съм знаела колко може да обича котка и колко прекрасен приятел е.Толкова е хубаво да те обичат,както Харо ме обича...

# 167
  • София
Ооо, котешката любов, тя е много специална! Според мен, никой не може да обича толкова затрогващо и нежно, както една котка. Но, не всяка котка го може. От моите пет, само първата ми котка и сега малкият Бейбо го правят. Лолита изпитва просто копнеж по мен, като я гушна в скута си и си работя на компа, тя лежи по гръбче и гледа право в очите ми, много дълго време. И изобщо, винаги гледа да е допряна до мен, та дори само с краче. А Бейбо както си играе, явно се сеща за мен и изгалопирва до мен, превзема ме с два скока и почва да ме целува и мърка бясно. И обича да заспива, сгушен върху шията ми. На мен ми става горещо, и тогава му подавам любимата торбичка, той пропълзява в нея и си заспива. А хайманичките, те май най са си привързани един към друг. Сигурна съм, че и мен обичат, но не го изразяват по някакъв специален начин, просто си се галят, както всяка котка прави.

# 168
  • София
Щом някоя отиде на тоалетна, всички останали отиват там, сядат наоколо и наблюдават. Даже и закачат "тоалиращата" мяца. Много ми е странно.
Не ми се е случвало да се закачат. Често са заедно в банята, особено ако е пусната водата. За тоалетната се изчакват.
Преди като имах две тоалетни заварвах и Аш и Хари да пишкат, всеки в своята тоалетна.

# 169
  • Бургас
AnMary,ходят под строй да пишкат!
Малки бонбони сладки!

Детелистна,Харо е обичлив.Той се изправя на задни лапки,да ти търка главата в лицето ми.Когато си подам ръката,си дава лапичката.Коремът ми е голям,скача от бюрото върху него,когато лежа и е много смешно,все едно върху възглавничка.Който го е виждал,си умира от смях.Откакто съм болна НЕ се отделя от мен,лежи ми в краката и само в моментите,когато съм малко по-добре,се гушва върху мен.
Както ми казахте,той не хрипти от болест,наистина грухти и приказва.И на майка така направи,докато ѝ се галеше в лицето.Явно се обяснява в любов.
Има бая време още да се гушкаме...ама после ще плаче.
Ако сме в кухнята,а той не е пуснат,врещи възмутено.И когато го пусна,се завира под покривалото на диванчето и си играем...
И той така ме докосваше все с краче,но сега гледа да не пречи и ме пази.
Наистина не всяка котка умее да си изразява любовта.Този не прави напук засега,меси ме,гушка ме...Закача ме,че и ме пердаши с лапа понякога.

# 170
  • Велики Преслав
Мария не съм съгласен напълно. Всяка котка си изразява любовта, но е много индивидуално. Например Карина, много мрази да я вземеш да я прегръщаш. Дава  само когато тя пожелае, но идва сама. Започва да се гушка и да се търкаля.
Илиян също. Неприемливо е за него да го дръшаш, ако нещо му е любопитно. Тези двамата, си изразяват обичта много ясно. Но когато искат!  Най ми харесва да се търкалят на килима. Личи си как се кефят.

При Мишо (Михаил) и Рена обаче е друго. Те са толкова кротки и послушни, че може да ги мачкаш колкото искаш, без да се съпротивляват. Мишо е като тесто. Като го взема толкова се отпуска, все едно се разлива. Така, че всички показват любов. Илиан е толкова превързан към мен, че дори и да не се милва много, винаги е до мен, даже и в тоалетната се пробва, ама не давам Joy

# 171
  • Бургас
Еее,чак толкова котки не съм имала и нямам толкова наблюдения.
Харо дава да го взема,и той се отпуска като тесто,но за малко.Не седи в мен,или ме намачква и нацелува и заминава по важни котешки дела(да спи) или си играе...
Много е сладък,когато ми носи банела от сутиен,да го хвърлям.Или кутийка от бижута...(Едно бижу ми липсва и имам заподозрян,играе с каквото намери,само да оставя нещо на достъпно място).
В неделя се върнах от Ковид зоната с лепенка на ръката,бяха ми сложили абокат,но го махнаха.Той пък взе да маха лепенката,не знам защо.Метна я на земята,стъпка гадта и продължи да си играе...
Просто такава любов от котаче не съм получавала и много му се радвам.
А как носи хартиените топчета...

Sharky,има една породиста котка Анабел из фейсбук групите,за мен много прилича на вашия котак.

# 172
  • Бургас
На моите мъници най-им е интересно когато мама-котанка  ходи до тоалетната- гледат я с такова любопитство, сякаш са на училище и после копират позата. Много са интересни Grinning

Малцовата паста как и по колко се дава? И колко време? Сега отивам да търся в центъра, в ДМ...

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 09:22 от icicletdq

# 173
Дъщеря ми се казва Вася. Добре, че не е котка. Simple Smile

# 174
На моите мъници най-им е интересно когато мама-котанка  ходи до тоалетната- гледат я с такова любопитство, сякаш са на училище и после копират позата. Много са интересни Grinning

Малцовата паста как и по колко се дава? И колко време? Сега отивам да търся в центъра, в ДМ...
За малцовата паста трябва да пише на етикета.

# 175
Ето данък от мен. Наш Щурчо.

# 176
  • Бургас
Нашата котка,както гордо заявява майка ми,се прави на митничар и проверява какво са ни донесли...

А тук половината котка е вътре...

И се бие...дере...защото го извадих от торбата...
Тези са отскоро,когато играем в кухнята...
Наистина е много пуФкаФ за зимата.

# 177
  • София
Ох, тъкмо досега бяхме във вет клиниката с Бейбо. Сутринта ми вдигна много висока температура, просто пареше, не поиска и да яде. Естествено аз си изкарах всичкия акъл, още повече, че имах поръчана доставка, и не можах веднага да го заведа при вет. Както и да е, отидохме и направихме тест за заразните болести, слава Богу, отрицателен. Дадоха ни Ветомун, казаха да отидем утре следобеда пак, и се прибрахме. Юнакът ми веднага даде зор за ядене. Нарязах му, налапа се, и си легна пак да спи, щото грейката му Златимчо вече беше се позиционирал на дивана.
Сега обаче ще трябва да заведа Маца на кастрация, и как ми се е свила душичката... Момичета, мили, стискайте ни палци.

# 178
  • Варна
Здравейте!
Не съм писала отдавна, но темата ми е на сърце завинаги!
Моето трио мацки е добре. Женя отслабна, не е вече 5-6кг. На специалните гранули си кара и така я поддържаме. Така и не я Оправихме на макс. Все още е шеф на прайда и на нас също.
Мила е все така проклета, да ми е здрава!
Магито и тя е добре, кръгличка ми е и добричка.

# 179
Това събрах от пода:

Тук са останалите играчки:

Кажете сега защо мен гонят да си играем Joy

Общи условия

Активация на акаунт