Любители на котки - Тема 165

• 26 578
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Noragami, малееее колко много забавления накуп! Heart

# 181
  • Бургас
noragami,синът казваше,че мама е най-голямата му играчка.Сега Харо ми прави засади от същите места,от които и синът ми изскачваше...

Детелистна,какво му е на Бейбо?
Дано се оправи хубавото момченце!
Много го гушкаме и стискаме палци на мацата за кастрация.

# 182
  • София
noragami,синът казваше,че мама е най-голямата му играчка.Сега Харо ми прави засади от същите места,от които и синът ми изскачваше...

Детелистна,какво му е на Бейбо?
Дано се оправи хубавото момченце!
Много го гушкаме и стискаме палци на мацата за кастрация.

Оправи се той, явно някак е понастинал. Ветката му даде Ветомун да взема 1 седмица, и после, дано всичко е наред - ваксинация. Допреди малко гризеше ушите на Златимчо. Но аз си изкарах акъла, защото нали всичките ми останали котки излизат навън, да не му е донесъл някой зараза някаква, като не е ваксиниран. Слава Богу, няма зарази.

А утре сутринта ще кастрират мацинката хайманичка. Няма да ви казвам как ми се е свило сърцето...

# 183
Това събрах от пода:

Тук са останалите играчки:

Кажете сега защо мен гонят да си играем Joy

Не виждам топки от алуминиево фолио в находката. Wink

# 184
Една гастролираща Сивчо.
Ще падне От столчето, ама нейсе, нейно си е!

# 185
  • София
Поръчките в зооплюс са с безплатна доставка над 49 лв. до 25.10.
Имам 229 точки, изтичащи на 30.10... Какво да ги правя? (и за какво всъщност са тези точки)

Спинкотковците ❤

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:50 от AnyHr

# 186
  • София
Скрит текст:
Това събрах от пода:

Тук са останалите играчки:

Кажете сега защо мен гонят да си играем Joy
Не виждам топки от алуминиево фолио в находката. Wink
И връзки за обувки. Joy

Четирилинке, майката на трите котенца ли кастрираш? Стискам палци всичко да мине леко!

Да ви покажа една сладка реклама на Уискас. Може да продават боклуци, но рекламите са им чудни! 
https://www.youtube.com/watch?v=NHR57uwGFxw

# 187
  • Бургас
Таня67,сладка е много рекламата,моят 100% ги е гледал всичките на Уискас.Това иска...И Роял Канин,там пък го чу от ветеринарите и слуша...

Детелистна,стискам ръце,а Хари лапички за мама котчица.

А моят любим Бейбо дано да се оправи и да му сложиш ваксини.Той е прекрасен,малък боец,да го нагушкаш от мен!
Много ми е забавно как зарязва играта и идва да те нагушка...Любов,в най-чистия си вид.И децата дават такава любов.

# 188
  • София
Имам 229 точки, изтичащи на 30.10... Какво да ги правя? (и за какво всъщност са тези точки)
Играчки, лакомства, не разгледах всичко - Магазин с премии
Казала съм на дъщеря ми да оползотвори моите точки. Моите мисля са до декември.

Много са готини рекламите на Уискас.

# 189
  • Бургас
Ако не сте виждали лигаве,ето едно:

И сега ми мърморясва,свърши Хепи Кет,а в магазина още няма зареждане,няма как да изляза и аз да търся заради гадния Ковид.
Котьо е щастлив,лежи,пази ме,беснее си в коридора и прави митнически проверки на всичко,което идва вкъщи...

Този стълба много я обича,изправя се зад нея и се бие от пролуките с меки лапки,без да дере.Е,когато играта напредне,започва да дере...

# 190
  • София

Четирилинке, майката на трите котенца ли кастрираш? Стискам палци всичко да мине леко!
[/quote]

Не, едното от трите котенца. Майката си намери фен, един от квартирантите, ще я кастрира след мен и ще си я гледа.. Моята Машка е на пет месеца, но снощи, като я приемаше, докторът изрази съмнение, че може да е бременна. Тя излиза навън, така че...
И това при мен, която имам претенцията да усещам такива неща.
Операцията е минала благополучно, сега чакам да й мине упойката и да ми я дадат, което ще стане утре следобед.

А моят любим Бейбо дано да се оправи и да му сложиш ваксини.Той е прекрасен,малък боец,да го нагушкаш от мен!
Много ми е забавно как зарязва играта и идва да те нагушка...Любов,в най-чистия си вид.И децата дават такава любов.

Ама вече има развитие на нещата! Вече почна сутрин, докато спя, с два скока е върху лицето ми, и прави някаква комбинация от меко коремче, двайсетина нокътя, мокри целувки и екзалтирано  мъркане, и всичко това се стоварва върху лицето ми, както си спя. И се очаква от мен да го галя много, направо изпада в екстаз от кеф. Чак си гушва главичката в шията ми, под брадичката, и замира така, а аз галя, галя... Такава обич не съм срещала досега. Не е обикновено коте, има реакции, които ме изумяват понякога. Страшно е умен. Аз досега не съм срещала котка, която, като я повикат, да изтича на момента. Където и да е, каквото и да прави. Като кученце. И за други неща, просто схваща, дори без никакви обяснения или показно. Не съм срещала коте като него. Скъса ме от смях, когато веднъж, по време на творчество на пакост, само му показах отдалече мухобойката. Преди това само е виждал как шляпам до другите котки с нея, и те бягат. Та, показах му я за първи път, отдалече и не говорих нищо. А той се сниши, сви ушички и се разкара. Разбирате ли, другите котки трудно правят връзка, трябва да отидеш до тях, и да шляпаш непосредствено до тях, за да се впечатлят, и да се махнат. И въобще, за всяко нещо схваща на секундата. Когато им режа месцето за закуска или вечеря, скача в ръцете ми, иска да яде на секундата, но като му викна "я веднага долу!" слиза и чака, докато стана готова. Акълче и половина!

# 191
Днес купувах храна на Закари. Взех му и витамини на своя глава. Една мишка, която той подхвърля 5 мин и заряза, но не за това пиша. Снимах котката в магазина. Бяла и спокойна.

и на Закарито излишните неща😊

# 192
  • Велики Преслав
Отчет за днес

# 193
Все едно ДжуДжи Simple Smile

И минута по-късно

Последно преди да си пренеса принцесата в принцеското ни легло

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 21:59 от MarietaYo

# 194
Ще вземем котето,страх ме е, ако не стане ....
А Уши,Боже дано е за добро...
Нужни са ми съвети.
Ето я:

Общи условия

Активация на акаунт