Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 102 222
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, следя темата с голям интерес. Аз също имах забавяне с reserved относно връщането. Определено много несериозно отношение. Сега съм решила да дам шанс на stradivarius. Дали случайно някоя от вас има код за отстъпка, който няма да използва ?

# 196
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Слагам това тук, вид намаление е. Важи само за отрицателен тест, не за сертификат за ваксинация

Заповядайте в магазините на Техномаркет в цялата страна! Покажете валиден сертификат 📄 за отрицателен тест за Covid-19 и вземете отстъпка в размер на 20 лв ‼️ за пазаруване в магазин на Техномаркет на стойност над 100 лв. Пазарувайте спокойно, лесно и удобно в нашите магазини и се възползвайте от офертата ‼️

Вижте пълните условия 👉 https://---shoretner923-3GWgAdY
Четох няколко пъти условията и май-май тази отстъпка НЕ важи при сертификат за ваксинация? Правилно ли го разбирам?
Точно така, НЕ важи за ЗС за ваксинирани.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:13 от Пролетно цвете

# 197
ЗС се издава за:
1.ваксина
2.преболедувал с пср
3.отрицатилен тест.

Цвете, не обърквай. Ясно е описано за какво важи промото, а и Хепи съвсем ясно го написа и уточни.
Правиш си тест, той е отр, вадиш сертификат от his.bg , дават ти 20 лв. Просто е.

# 198
ЗС се издава за:
1.ваксина
2.преболедувал с пср
3.отрицатилен тест.

Цвете, не обърквай. Ясно е описано за какво важи промото, а и Хепи съвсем ясно го написа и уточни.
Правиш си тест, той е отр, вадиш сертификат от his.bg , дават ти 20 лв. Просто е.
Това е в сайта: „Валиден цифров COVID сертификат на ЕС за изследване“ или аналогичен на него документ е документ, показващ отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизането в обекта изследване по метода PCR или отрицателен резултат от проведен до 48 часа преди влизането в обекта БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ (RAT), считано от датата на пробонабиране, вписана в документа.

Това е написала Хепи: Важи само за отрицателен тест, не за сертификат за ваксинация

Тета чета, чета.
Организаторите не признават ЗС от ПСР след преболедуване или ваксинация. Това всъщност беше и въпроса на дамата по-нагоре за който ти упорито ме апострофираш.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:21 от Пролетно цвете

# 199
Ок, четеш...Не го разбираш явно.
Както казах, условието и стъпките за промоцията са:
1.правиш отр.тест
2.теглиш с него ЗС
3.показваш сертификата и вземаш наградата.

С отриц.тест пак дават ЗС.
Ти бъркаш какво е ЗС...мислиш че означава само да си ваксиниран. Така те разбрах..но то не е вярно. Grinning

Видях, че си се редактирала. Така да, верен ти е поста от 18.13ч.

# 200
  • София
Правиш си тест за 12лв., за да ти направят отстъпка за 20лв.... Никакъв смисъл няма това.

# 201
Според мен има, ако си го вадиш по друг повод. Аз имам за ваксина,няма да правя специално тест заради магазина, но може да е полезно на някого и да си съчетае нещата. Ако случайно важи и за останалите случаи отстъпката,моля, пишете, за да се възползват повече хора.

# 202
  • София
Ми да де ама специално да им ползвам остъпката не бих си направила тест понеже такава няма да получа реално. За ваксинираните не коментирам.

# 203
  • СОФИЯ
Няма значение ваксина или боледувал. Дъщеря ми ще си направи задължително тест преди кормуването в курса за шофиране/искат го/. Да отида да напазарувам с детето ли? Супер тъпня! Всички в семейството сме ваксинирани.

# 204
Случайно някоя добра душа да има код за отстъпка в Bianki, който няма да ползва?

# 205
Така или иначе, за да се влезе в Техномаркет, е нужен ЗС. Значи всеки който отиде на място да пазарува, зяпа, да се разходи, ще получи такъв ваучер на входа.
Не виждам нищо тъпо в цялото нещо, опитват да вдигнат продажбите.

# 206
  • София
След като нямам такъв си има и онлайн пазаруване. Специално затова няма да ида да си направя “безплатен тест”. До каси пускат и без сертификати (казвате какво искате, носят ви го, плащате и си тръгвате) Simple Smile

# 207
Така или иначе, за да се влезе в Техномаркет, е нужен ЗС. Значи всеки който отиде на място да пазарува, зяпа, да се разходи, ще получи такъв ваучер на входа.
Не виждам нищо тъпо в цялото нещо, опитват да вдигнат продажбите.

Не всеки.

# 208
Някой да е срещал по сайтовете намалено качествено спално бельо с 5 части? Благодаря предварително!

# 209
Скоро четох някъде, че в инглиш хоум има намаления сега. Може там да видиш за спалното

Общи условия

Активация на акаунт