Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 100 999
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Някой да има код за отстъпка за златна рибка, конкретно за milk shake ми трябва да го използвам?

# 676
  • Countryside
А някой да знае някакъв код за Sport Depot? Имат намаление до 30%, ама нещо са имали увеличение преди това ми се струва... 90лв за "намалена" тениска ми е в повече...

# 677
Предоставяме ти 40% ваучер за отстъпка на Гейминг столове Kring, предлагани от еMAG, при следваща поръчка на такива до 29.12.2021 г. включително.

Който го иска да ми пише на лични

# 678
  • София
От днес има намаления в Reserved онлайн и във физическите магазини.

# 679
  • София
Намаленията обаче са като предишните цени или поне няколко рокли, които им следя аз 😁

# 680
  • София
Цената на някои артикули се разминава онлайн и в магазина. Примерно днес гледах един детски ромпър за момиче с лента за глава в магазина беше 10лв, на сайта - 20лв.

# 681
  • София
Аз в магазин не съм стъпвала. Онлайн ги следя и това ми направи впечатление иначе и аз се бях наточила за намаленията ама уви...

# 682
Озон..какви бяха кодовете, нещо 26 само помня Joy
За монитор ми трябва...

# 683
Озон..какви бяха кодовете, нещо 26 само помня Joy
За монитор ми трябва...

Uwin10 Uwin7 знам аз

# 684
И аз поръчах монитор снощи, но беше намален и кодовете не помагат Joy
Знам за тези (не съм сигурна че работят)

XMAS21 - за игри
Clash 3/5/7 - трябва да се пробва

# 685
Намален е и моя...таа...ти кой взе?
Сега ще ги пробвам, мерси, дами Grinning

# 686
 Емаг само на Черния петък ли имат добри намаления? От месец насам пускат много малки проценти, като преди това вдигат цената на продуктите... Или пък изведнъж вече даден продукт не се предлага от Емаг и съответно кодовете за него не важат.

# 687
Днес прерових Мохито и Ризървд. Имаше доста намаления, но като цяло трябва ровене, че повечето материи са изключително изкуствени и изглеждат евтино. Пример е тази рокля, чийто модел е доста добър, но стърчаха конци, шевовете бяха накриво, а материята ужасителна за тази цена
https://www.mohito.com/bg/bg/1740m-87p/sukienka-k-tz21-sud1300

# 688
  • There I was on a July morning
Емаг само на Черния петък ли имат добри намаления? От месец насам пускат много малки проценти, като преди това вдигат цената на продуктите... Или пък изведнъж вече даден продукт не се предлага от Емаг и съответно кодовете за него не важат.
Всеки ден след ЧП имаше някакви промоции - на група продукти или на определени модели. Аз не успях да поръчам нещо изгодно на ЧП, но след това си взех 2 неща. За едното проверих и по другите сайтове и в емаг цената беше най-ниска. Бях поставила продуктите в "Любими" и в "Кошница" и имаше движение на цените - ту нагоре, ту надолу.
Важното е да уцелим точния момент. Simple Smile

# 689
Намален е и моя...таа...ти кой взе?
Сега ще ги пробвам, мерси, дами Grinning
Този ми изпрати моят син:
https://www.ozone.bg/product/monitor-msi-optix-g271-27-ips-1ms-144hz/
Очаквам да пристигне до 30-ти.

Общи условия

Активация на акаунт