На пазар във Варна - тема 66

• 42 884
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Момичета, утре - в неделя - къде мога да платя винетка, че се оказа изтекла ? В ОМВ на Автогарата може ли ?
Изипей,Лукойл

# 271
Здравейте,

Някой знае ли откъде мога да купя миниатюрна квадратна масичка около 1 педя, педя и нещо, от тези, които се поставят до фотьойл. Помощна масичка за дистанционно или питие. В Айко и Икея не намерих.

# 272
  • Варна
Здравейте,

Някой знае ли откъде мога да купя миниатюрна квадратна масичка около 1 педя, педя и нещо, от тези, които се поставят до фотьойл. Помощна масичка за дистанционно или питие. В Айко и Икея не намерих.
https://jysk.bg/dnevna/masi-krayni-za-kafe/masichka-nybo-o40-db-cherno

Само дето не е квадратна има и квадратни в сайта, но по-скъпи и по-грозни.

# 273
   Здравейте, виждали ли сте във физически магазин по-голямо разнообразие на шапки-тюрбани. Искам да купя 2-3 за онкоболна. В специализираните магазини цените започват от 50 лв. нагоре. Струва ми се множко. Има доста онлайн, но предпочитам да видя и пипна. Благодаря!

# 274
  • Варна
Nikta, виж в Пепко за масички, почти съм сигурна, че там имаше такива. Обаче бързо им свършва стоката, ако имаш път мини през 1-2 техни магазина, различно е зареждането, на Колхозния май се задържат повече нещата.

# 275
Може ли да препоръчате нефролог?

# 276
Може ли да препоръчате нефролог?
С две ръце д-р Драгнев.

# 277
Много добри отзиви има в Супердок.Благодаря!

# 278

Те доста специалисти са така, но аз ходих при УНГ Кезапчиев преди 1 седмица и не съм доволна.

# 279
  • Варна
Налага ми се да избирам плоскости за мебели, но отдавна не съм ходила в тези складове. Още ли повечето се намират в района на Ай Ви сейлингс- Роси, Салекс, Йаф и т.н.? Има ли и други с разнообразие от цветове, както и такива, които работят в събота?

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 06:40 от Blue Turquoise

# 280
  • Варна
Роси,още е там.

# 281
Бобчи, препоръчвам го на база лични впечатления на много хора около мен, съвсем реални са оценките в супердок, няма да сгрешиш, ако му се довериш.

# 282
  • Варна
Трябват ми найлонови пликове с цип. Но по-големи. В ИКЕА, откъдето ги купувам, няма наличност на 2.5 литра, тъй като не били в постоянния им асортимент. Въпреки че на сайта излизат като налични, миналата седмица една приятелка като минаваше там се опира да ми купи, но й обяснили точно това. Та така, трябват ми 2 - 2,5 литра, нещо такова представляват.

# 283
На базар Левски до ветеринарната клиника има магазин за опаковки, та там има. Но са мисля, че по-голяма бройка в пакет, не продават по 1.

# 284
  • Варна
На мен ми трябват повечко. Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт