Косопад - 21

• 51 671
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, днес си купих шампоан конско чудо за сгъстяване и растеж на косата. Какво мислите  ефективен ли е?
Не. Въобще не знам кой шампоан би довел до спиране на косопад. Аз преди години го ползвах, но за кеф по скоро. Ефект за нещо не видях.

# 301
Магнифика , , изрично написа всички изследвания на хормоните да са 7 дни след доказана овулация.Същото казва моят лекар, тогава ги правя и аз.
Уж четох назад, но това съм пропуснала. Абсолютно за всички ли важи това? За Лх и ФСХ съм чела,че трябва на 3-4 ден от МЦ. И също - как се следи овулация ( глупав въпрос, но не съм наясно).

# 302
Здравейте, днес си купих шампоан конско чудо за сгъстяване и растеж на косата. Какво мислите  ефективен ли е?
Не. Въобще не знам кой шампоан би довел до спиране на косопад. Аз преди години го ползвах, но за кеф по скоро. Ефект за нещо не видях.
Никакъв особен ефект не съм видяла, но след първата опаковка не съм си купувала повече.

# 303
Магнифика , , изрично написа всички изследвания на хормоните да са 7 дни след доказана овулация.Същото казва моят лекар, тогава ги правя и аз.
Уж четох назад, но това съм пропуснала. Абсолютно за всички ли важи това? За Лх и ФСХ съм чела,че трябва на 3-4 ден от МЦ. И също - как се следи овулация ( глупав въпрос, но не съм наясно).
За тези не знам, тях не съм изследвала аз, не са ме карали заради косопада. Овулация може да засечете у дома с тестове за овулация или на гинеколог на ултразвук.

# 304
Това приложението "моят календар" много точно ми определя овулацията. Когато правехме опити за бебе лентичките и приложението посочиха точно един и същи ден. Единственото е, че няколко месеца назад трябва да си знаете цикъла. Може да питате в лабораториите, обикновено работещите лаборанти са по-запознати от лекаря, който ви изпраща

# 305
Моята програма, с която следя цикъла от 5-6г, също с голяма точност му определя овулацията като цяло, но във възрастта, в която съм, имам разлики в дължината му и смятам, че с лентички е по-добре да се потвърди овулацията.

# 306
mariat, мисля че ти беше казвала, че използваш Миноксидил. Какъв си взимаш и на коя фирма?

# 307
Да, мажа от 2 месеца.
Първия път взех миноксидил+ финастерид- 60 мл. Купих за 40 лева(ако не се лъжа). Купих го след прегледа при Зарев (в клиника Галатя). Беше ми споменал, че този, който той предлага е в тази комбинация. Все още не съм го свършила, а 2 месеца отминаха. Скоро се обадих и си поръчах пак, но само казах "миноксидил 2%"(за мен беше важно да упомена процентите). Оказа се, че пратката е само на миноксидил 2% и струва 20 лева(без доставката).

# 308
Благодаря! Питам, защото трябва пак да си поръчвам, а не знам какво да е. Бях си взела течния вариант на Foligain, обаче на мен ми отиват 3 шишенца за 1 месец. Аз слагам на цялата глава. И се чудих дали да не взема пяна да пробвам, ама май няма да успявам да слагам на скалпа, ами ще я мажа по косата. Иначе течния вариант ми отива по лицето чат-пат. Та затова се чудя какво да правя.

# 309
Да, мажа от 2 месеца.
Първия път взех миноксидил+ финастерид- 60 мл. Купих за 40 лева(ако не се лъжа). Купих го след прегледа при Зарев (в клиника Галатя). Беше ми споменал, че този, който той предлага е в тази комбинация. Все още не съм го свършила, а 2 месеца отминаха. Скоро се обадих и си поръчах пак, но само казах "миноксидил 2%"(за мен беше важно да упомена процентите). Оказа се, че пратката е само на миноксидил 2% и струва 20 лева(без доставката).
От къде точно купуваш миноксидил + финастерид? Признавам, че за първи път чета, че в България има от къде да се вземат такива миксове. И защо сега минаваш само на минокс? Не ти понася нещо или?

# 310
Не си ме разбрала, the doors. Казах, че трихологът на прегледа ми спомена, че неговия миноксидил върви микс с финастерид. За мен това означваше, че чист миноксидил не предлага. Ето защо при поръчката по телефона реших, че не е нужно да упоменавам, че искам миноксидил 2%+ финастерид, и споменах само миноксидил 2%(процентите ми бяха важни, че да не ми изпратят по- силен вариант). Поръчвам от Зарев- клиника Галатея. По телефона.

gera*, с пипета е по- лесно поставянето. Давам главата назад и с пипета на няколко места слагам от течността. После върховете на пръстите леко втривам. Лесно и удобно ми е. Само дано да имам успех. Пожелавам си и успех в намирането на истинската причина. Не искам да зациклям с миноксидила като панацея.

# 311
Много благодаря за отговора, не съм разбрала наистина. За когато реша да започна минокс, ще знам за тази комбинация на това място - много ценно инфо. Иначе и аз предпочитам с пипета / или впръскване на течност, не пяна - косата ми ще стане сплескана и мръсна точно за 1 ден, ако слагам пяна. За 2 да не говорим. А аз я мия на 2 дни, т.е. ще трябва да изглеждам потресаващо зле, което не мисля, че ще ми се отрази добре на и без това утрепаното самочувствие.

mariat, моля те споделяй често информация как върви при теб с минокса, има ли напредък и т.н. Знам, че сега е твърде рано, но в последстиве... стискам палци да си от хората, които добре реагират на това лечение и скоро да се радваш на нова коса и плътност!

# 312
О, разбора се, че ще споделя. За сега споделям усилен косопад. Все още, уви.

# 313
Здравейте , все още имам косопад направих три месечен курс с приорин , но ефект не виждам...
преди пих и дюкре , но от него не видях отношение към косопад , а имах нови растежи , чудя се дали след месец почивка пак да не ги започна ..
Но се чудя кои от двата вида  / дюкре анакапс прогресив или реактив ?
Споделете , аз пих миналата година прогресив два месеца

# 314
При прогресивен косопад,над 6 месеца, Прогресив.Ако косопадът е сезонен- реактив.
Аз пия 5ти месец прогресив с един месец почивка,почти без ефект.Има растежи,да,но Косата си пада и късо и дълго.

Общи условия

Активация на акаунт