Косопад - 21

• 51 543
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Аз също го ползвам вече четвърти месец. Мислех, че ще е тегаво, но бързо свикнах.

# 616
Момичета,
Имате ли мнение за този сайт? Дермаролер и дермапен:
https://dermis.bg/kozmetichen-ured-dermaroler-s-540-igli.html
https://dermis.bg/dermastamp-s-40-igli-derma-pechat.html

# 617
Петък от 21:00 часа по TLC започва ново предаване- "Клиника за косопад", може би ще е полезно.

# 618
  • Някъде там
След прекаран ковид, имах страхотен косопад.
Овладях положението със спрея на Меди Нуминокс, маска за растеж на Меди и шампоан. Редувам ги с виши денси солушън (балсам и шампоан).
Сега личната ми изписа и тези таблетки.
Пили ли сте ги?

Какъв ефект имахте от тях?

# 619
Аз ги пия вече 3 месеца - 2 опаковки стигат за толкова време. Косопадът намаля, но не е като да е спрял напълно. Дори не знам дали е от таблетките или просто като не остана коса по скалпа съответно няма и какво да пада. Все пак си купих още 2 опаковки, които ще изпия след почивка, защото досега и толкова не ми е намалявал косопада от никакви други шампоани, маски и тоници.
Препопъча ми ги приятелка, която беше много доволна от тях, като и нейния косопад беше след прекаран ковид.

# 620
  • Някъде там
Аз ги пия вече 3 месеца - 2 опаковки стигат за толкова време. Косопадът намаля, но не е като да е спрял напълно. Дори не знам дали е от таблетките или просто като не остана коса по скалпа съответно няма и какво да пада. Все пак си купих още 2 опаковки, които ще изпия след почивка, защото досега и толкова не ми е намалявал косопада от никакви други шампоани, маски и тоници.
Препопъча ми ги приятелка, която беше много доволна от тях, като и нейния косопад беше след прекаран ковид.
Личната каза, че от тях не намалява косопад толкова много, по скоро се активира растеж на нова косичка  и до месец ще видя резултат. Вие забелязвате ли такъв ефект?

# 621
При мен толкова бърз резултат нямаше, но аз съм с хронични заболявания, при които косопадът е характерен. При нещо инцидентно като ковид може да има по-добър резултат.
Имам нова къса косичка от двете страни на челото, където е най-оредяла, но там през последните 2 години си е все къса и не мога да преценя дали има нови косъмчета.   

# 622
Сайтът е ОК, аз си взех от там и Дермаролера и Дерма пен. Този, който е тип печат не мисля, че ще върши много работа. Аз си взех този:
https://dermis.bg/bezjichen-ured-dermapen.html - доволна съм.

# 623
Момичета, препоръчайте дълбоко почистващ шампоан, от който сте доволни 🤔
Преди време бях купувала един на Лореал от Златна рибка, който е от професионалната им серия и го няма по обикновената магазинна мрежа. Но въобще не го почувствах баш. В издирване съм на нещо, което да не дразни скалпа (т.е. да няма супер агресивни съставки), но същевременно да е наистина добър почистващ продукт. Цената е без значение.

# 624
the doors,
Без да съм пробвала друг вид дълбоко почистващ шампоан, мога да кажа,че съм доволна от Вивид на Медисютикъл. Измива много добре без да чувствам че премива или да раздразни.
Обикновено го комбинирам с друг вид шампоан като второ шампоаниране.
Детоксикиращ шампоан за дълбоко почистване Mediceuticals Vivid.

# 625
Аз съм доволна от противокосопадния на   Oway. За мен си е ДПШ отвсякъде и е нежен и мноого изчистен като състав. Аз лично с Меди грам не се разбирам, всичките им неща, които съм пробвала, ми се отразяват ужасно.
Добавям и Neuma Renew.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 22:10 от #Arlina#

# 626
Свиква се с миноксидила, аз го ползвам вече толкова години, с голямо прекъсване заради втора бременност и при мен се е превърнало в рутина.

# 627
Веси, кажи за ефекта от миноксидила? И за каква диагноза ти е изписан?

# 628
SitaraS, как ползваш този Дермапен със серуми?В други видове забелязах, че имат контейнерчета, в които изглежда се пълнят серумите за лице или скалп.

# 629
Къде бихте посъветвали да отиде човек, който тепърва търси причините за косопад - дали при дерматолог, дали при ендокринолог? Имат ли достатъчно методи дерматолозите, по които да определят дали един косопад е андрогенен или стресов? Могат ли да определят каква част от космите са в анагенна или телогенна фаза или не всички имат подходящата апаратура? Дали се посещава ендокринолог, само ако дерматологът устави някакви аномалии в хормонални изследвания?

Моля за съвет!

Общи условия

Активация на акаунт