Търся електронна книга - 35

• 95 298
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Здравейте!
Търся на български език:
Сули - Джон Гришам
Перфектният подарък  - Карън Суон
Коледа завинаги - Карън Шейлър
Яжте мръсно - Д-р Джош Акс

Благодаря!
polipak@abv.bg

# 587
Търся Корона от тръни на Стефан Груев.

# 588
Здравейте!
Търся на български език:
Сули - Джон Гришам
Перфектният подарък  - Карън Суон
Коледа завинаги - Карън Шейлър
Яжте мръсно - Д-р Джош Акс

Благодаря!
polipak@abv.bg

Имам Перфектният Подарък, но на английски - свален е оттук https://bg1lib.org/

# 589
Здравейте,
Търся е-книга "Седем години в Тибет" - Хайнрих Харер.
Скрит текст:
Благодаря предварително!

# 590
Да. Дай имейл, за да ти я пратя.
Може ли и на мен?
clevermary@abv.bg

# 591
  • София
Холи Мартин – "Коледа под боровинковия залез" - https://dox.abv.bg/download?id=45acc69cc0# - Линк за сваляне

# 592
Здравейте, търся "Гореща афера" на Ви Кийланд
elenaa_minkova@abv.bg

# 593
Здравейте, аз също търся “Гореща афера” на Ви Кийланд. Благодаря предварително! 🌹 slunchogledka@abv.bg

# 594
Здр. Дали ще може да ми помогнете да открия книгата която търся. Имам смътни спомени за нея. Не знам дали не беше и поредица, но не съм сигорна. Ето и какво се сещам от нея.
Момичето е от богато семейство, има си приятел, който не допада на семейството и. Момичето имаше брат или братя.
Жени се за мъжа, семейството и мисля, че и спираше парите. Отначало семейният и живот, вървеше добре, докато мъжът и не започна да си показва рогата. Скандали за дребни неща, като не изгладена риза, псически тормоз, след това шамари. След последния бой я изнасили, и я изхвърли пред домът им. Тя намери от някъде да се обади на брат си.
Брат и прати негов приятел да я вземе със самолет, и да я доведе при него. Брата беше женен. Но мисля, че имаше още един брат но не съм сигорна. Оставаше при него, развежда се, и след това срещаше подходящия човек, но съм пълен блокаж. Не мога да се сетя по нататък.
Моля ви помагайте
https://chitanka.info/book/5392-sineokijat-djavol
Размазваща поредица! Препоръчвам горещо и първата книга (преди “Синеокият дявол”), казва се “Захарче”. Направо ме разби Лайза Клейпас със съвременните си романи, въпреки че ги прочетох още на 17г, и може би затова са ми така скъпи и надценени, но, не е просто това, наистина е адски добра авторка. Заедно с Джудит Макнот!!!

# 595
Здравейте, търся последната книга на А. Л. Джаксън,, Песента на сърцето ми" Ако някой я има ще бъда много благодарна да ми я изпрати su_86@abv.bg

# 596
Здравейте, търся книгите от поредицата "Живей Бързо". Ще дам мейл на лично, ако някой ги има Simple Smile

# 597
Здравейте, търся книгата Скъпа Ейва.Моля някой ако я има да ми я изпрати на nevena_suni@abv.bg

# 598
Здравейте, търся книгата Скъпа Ейва.Моля някой ако я има да ми я изпрати на nevena_suni@abv.bg
Имате поща. Приятно четене.Flowers Evergreen Tree

# 599
Имате поща. Приятно четене.Flowers Evergreen Tree
Здравейте, ако може и на мен да я изпратите     jasil8503@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт