Търся електронна книга - 35

• 93 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте дами. Търся Всичко, което сме заедно на Алис Келен. Знам че е излязла скоро, но прочетох първато на 1 дъх и реших да си пробвам късмета, знам ли може някой да я има сканирана,ако не електронна. Благодаря предварително.
  кажи email за да ти я пратя
Може ли и на мен да я изпратите?
Anna.grigorova97@abv.bg
  приятно четене

# 61
Здравейте дами. Търся Всичко, което сме заедно на Алис Келен. Знам че е излязла скоро, но прочетох първато на 1 дъх и реших да си пробвам късмета, знам ли може някой да я има сканирана,ако не електронна. Благодаря предварително.
Може ли и на мен да я изпратите? Предварително благодаря! violettamgd@gmail.com

# 62
Може ли и на мен да я изпратите?
Anna.grigorova97@abv.bg
  приятно четене
Много благодаря!

# 63
приятно четене
Може ли и на мен да я изпратите? Предварително благодаря! violettamgd@gmail.com

# 64
Здравейте,

аз търся Всичко, което сме заедно на Алис Келен и Островът на изгубените дървета на Елиф Шафак.
Скрит текст:
Благодаря предварително на отзовалите се!

П.С. Ако някой се интересува от Проклятие за мрак и самота №3, тук /на руски, в България още не е издадена/
http://maxima-library.org/component/maxlib/b/526842

# 65
Здравейте,
търся книги на Мариaна Везнева. Става въпрос за житните кръгове и разчитане на пектограми. Благодаря предварително!
tzigarova@gmail.com

# 66
Здравейте,ще се радвам,ако и на мен изпратите "Всичко,което сме заедно" на Алис Келен.Благодаря !
da_diva@abv.bg

# 67
Здравейте,ще се радвам,ако и на мен изпратите "Всичко,което сме заедно" на Алис Келен.Благодаря !
da_diva@abv.bg
Ето линк в рулит
https://www.rulit.me/books/vsichko-koeto-sme-zaedno-download-675735.html

А това е първа част. Всичко, което не сме били
https://www.rulit.me/author/kelen-alis/vsichko-koeto-ne-sme-bili … nload-675728.html

# 68
Благодаря,Clo!

# 69
  • италия
Здравейте на всички ,търся една книга ако някой случайно я има бих се радвала да ми я прати ----->  
Тайният мъжки клуб за любовни романи 1 - Автор: Лиса Кей Адамс
Скрит текст:

# 70
Здравейте на всички ,търся една книга ако някой случайно я има бих се радвала да ми я прати ----->  
Тайният мъжки клуб за любовни романи 1 - Автор: Лиса Кей Адамс
Скрит текст:
Пратих

# 71
Здравейте, за втори път търся книгите на Лори Фостър от поредицата Любов под прикритие. За съжалиние тези които ми бяха изпратени предния път не се отварят на устройството ми.
Anna.grigorova97@abv.bg

# 72
Здравейте !
Не търся книга, но ще се радвам, ако някой може да ми помогне с електронни учебници по информационни технологии за 8 клас. Уча за учител и имам курсов проект по тема от учебника за 8 клас.  Благодаря !

# 73
Здравейте, за втори път търся книгите на Лори Фостър от поредицата Любов под прикритие. За съжалиние тези които ми бяха изпратени предния път не се отварят на устройството ми.
Anna.grigorova97@abv.bg
Не  е лошо да кажеш какво чете устройството ти.ПДФ имам .5 книги.

# 74
Anna.grigorova97@abv.bg
Не  е лошо да кажеш какво чете устройството ти.ПДФ имам .5 книги.
Не мисля, че проблема беше във формата, бяха ми изпратни в epub. Имам и други книги в този формат. Ако може да ми изпратите това, което имате ще съм ви благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт