Търся електронна книга - 35

• 93 312
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Търся Дизайнерът на Мариус Габриел. Ако някоя я има бих помолила да ми я изпрати. kami.nikolaeva@abv.bg

# 226
Здравейте , търся две от книгите на Джоджо Мойс - След теб  и  Все още аз в pdf формат. Благодаря ви предварително!
Получих ги, благодаря!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:24 от cvetomirapi

# 227
Здравейте! Случайно някой да разполага вече с превода на "Шестият гроб на ръба"от Даринда Джоунс? Намирам я само на руски:cry:

# 228
Здравейте

Преди време беше качена книгата на Фредерик Бегбеде - Романтичният егоист, но не успях да я сваля. Дали някой има възможност отново да я качи или да ми я изпрати на мейл - stan.gospodinov@gmail.com ?

Благодаря

# 229
Здравейте

Преди време беше качена книгата на Фредерик Бегбеде - Романтичният егоист, но не успях да я сваля. Дали някой има възможност отново да я качи или да ми я изпрати на мейл - stan.gospodinov@gmail.com ?

Благодаря

Може ли и на мен?
Скрит текст:

# 230
Здравейте, търся книгата на Трейси Улф-  Колебание, дали я има някой да ми изпрати на имейл desicobra@abv.bg Благодаря!

# 231
Здравейте! Търся книгата “Кръстопът” -
Владимир Чеповой.

dilyanahr@gmail.com
 Благодаря

# 232
  • София
Фредерик Бегбеде - "Романтичният егоист" - https://dox.abv.bg/download?id=29d649aef1# - Линк за сваляне

Владимир Чеповой - “Кръстопът” - https://dox.abv.bg/download?id=abca7677ab# - Линк за сваляне

# 233
Търся "Ние лъжците" Е. Локхарт        
         "Всичките ми ангели" Никол Калева

@sarapetkova77@gmail.com

# 234
Има ли я последната книга вече от 50 нюанса, Освободен?
 snejanks09@gmail.com

# 235
# 236
Здравейте! Подновявам търсенето на няколко книги, ако някой ги има, ще получи най-добрите ми благопожелания на деня на св. Йоан Златоуст /😊/. А именно: "Край на играта" - Ахмед Алтан, "Стой далеч от Хароу Хил" - Джон Вердън, Александра Маринина /на български/ - "Лични мотиви", "Бой на тигри" "Смяна на мишената", "Равновесие на лед". Хубав ден!
Скрит текст:

# 237
Здравейте! Търся следните книги:
Сабрина Джефрис - Завръщането на негодника,
Сабрина Джефрис - Опасно съблазън,
Сабрина Джефрис - Падение на виконта.
Елоиза Джеймс - Три седмици с лейди Хикс и четири нощи с херцога

# 238
  • В един копнеж!
"Трите тела" търся?! Има ли я някой!?

# 239
Търся „Когато е наистина“ на Ерин Уот. Ако някой я има моля да ми я прати. Благодаря Nuri.djelilova@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт