Търся електронна книга - 35

• 93 154
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,получих от наша съфорумка книгата гореща афера но след като я конвертирах във формат за киндъл направо ми се губят цели страници защо се получи така ?
Това се получава когато се конвертира онлайн от пдф към други формати. Аз използвам три програми докато получа добър  формат , дори и със OCR програма не се получава добре . Няколко страници на зад я има книгата

# 676
likeawind и аз съм с киндъл,но не я бях отваряла  понеже си дочитам.И при мен е същото.
Малко по-назад в темата има качен линк,пробвай да свалиш от там,може да е по добре.

# 677
Здравейте! Търся цялата поредица Саванти на Джос Стърлинг и на Лиза Рене Джоунс поредицата.  Благодаря!
viki3800@abv.bg

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 11:05 от Viki 3800

# 678
NumLock, благодаря много!

# 679
Здравейте! Търся цялата поредица Саванти на Джос Стърлинг и на Лиза Рене Джоунс поредицата.  Благодаря!
viki3800@abv.bg
В ПДФ , нямам друг формат ,дано става.Пратих.

# 680
Здравейте! Търся книгата Вишъс на Л. Дж. Шен. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на petrovagloria94@gmail.com.

# 681
Здравейте, търся някоя от тези книги или подобна в pdf. Благодаря предварително.

# 682
Отново да попитам дали някой има книгата Вербувана-Стефани Евгениева  

Скрит текст:

Благодаря!

# 683
Здравейте! Търся книгата Вишъс на Л. Дж. Шен. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на petrovagloria94@gmail.com.
Приятно четене

# 684
Много благодаря!

Приятно четене

# 685
Здравейте! Търся ,, Буря" на Люси Елеазар.  gergana8310@abv.bg

# 686
  • в края на града
likeawind и аз съм с киндъл,но не я бях отваряла  понеже си дочитам.И при мен е същото.
Малко по-назад в темата има качен линк,пробвай да свалиш от там,може да е по добре.
Аз свалих от линка и страници не липсват. (Но май на нея коригирах шрифта, че беше прекалено ситен и сбит).

# 687
Здравей те търся поредицата на Касия Лео    Люк.Благодаря предварително и весели празници. cvetelinarangelova79@gmail.com

Пратих. Приятно четене.

може ли и на мен viki3800@abv.bg
                                                                       може ли и на мен nuri.djelilova@abv.bg

# 688
Здравйте търся Гореща афера на Вий Кийланд.
kenanovastefani@gmail.com
Здравейте, можете ли да я изпратите и на мен jasil8503@gmail.com
Имате я.
 здравейте може ли и на мен да ми я изпратите Гореща афера,че немога да я сваля от линка. Благодаря  nuri.djelilova@abv.bg

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:09 от Nuri12

# 689
Благодаря изтеглих я от линка който сте дали ..друг проблем ми възникна но не искам да спамя темата

Общи условия

Активация на акаунт