Пъзели - 33

• 31 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Аз току-що си поръчах ето този. Отдавна го гледам, а на по-добра цена няма да излезе.

Ооо тоя е много як. Ама пари нема вече за ТакИви нища. Трябва да оставя за подаръци за Коледа.... Че на децата съм замислила разни дето ще ми костват 200 -300 на всяко дете. Дано бабите тази година дадат в пари, и ме ме чуят какво искам ..че все дрехи (дето децата не ги носят ) купуват или шоколади...

# 241
И на мен ми харесва, но не бих си го купила. Да редя 4 пъти една и съща къща, не е моето нещо.

# 242
Аз от шоколади не се оплаквам. Прибирам и си ям, ям 😃
Със сетни сили завърших този Galison. И ММ нарежда доста, но остави дърветата на мен и накрая съм пробвала парче по парче.

М/у другото цената не е мн оправдана, тъй като някои парчета влизат и там, където не им е мястото и после едва се вадят.

# 243
Ето ми я картата. По-яка пъзел не бях редила. Буквално и преносно. Гледах във фейса продаваха такава на света...много се изкушавах...ама малко място няма и пари...

Можеш да я вдигнеш и да я пренесеш така, както е сглобена. Не е само картон. По средата има дървен слой. От двете страни картон и хартия. Имаше парчета, които влизаха не където им е мястото и после зор се вадят, но пък мен това ми харесва. Допълнително ме затруднява. На майка лупата чудна работа свърши. А и по някое време гледах много добро изображение на картата в нета и там я поразучих основно. Но не може да се изтегли... Иначе има плакат, с прилично качество. Но лупата и онлайн изображението ми вършеха повече работа.
Мислех да я продавам, но след случката с котката и виното, а и след като я подредих се отказах.
Пораженията са много Cry. Видно е.
Макар, че както казахте това ще я прави още по-старинно изглеждаща и чаровна.
За желаещите да я видят детайлно давам линк на изображението от нета.
https://www.raremaps.com/gallery/detail/74443/europa-recens-desc … elmo-blaeuw-blaeu

# 244
Нещо ново от мен. Тези крави ги редих сигурно два часа само тях:) Another day on the farm, Falcon 1000 части

Какво е това куфарче? Изглежда ми много удобно! Аз използвам постелка, която се навива на руло, но всеки път нещо се размества и не съм доволна от нея.

# 245
Schmidt, 1000 части

# 246
# 247
  • София, България
Прекрасни пъзели сте показали!

Искам специално да благодаря на HighSpeed за пъзелите, които ми прати. Дъщеря ми ахна като видя този на Gibsons и веднага го започнахме днес. Качеството е уникално, много ми харесва!
Аз май имам големи проблеми с пъзелите на Heye, най-вече предполагам, че не ми харесват картинките, де да знам.
Имаш един клоун на зелен фон, само 500 части, който редих 3 дни, отворих този на Зозовил и го прибрах - няма да го редя, само защо го разпечатах:
https://www.ozone.bg/product/heye-29675-pazel-heye-ot-500-chasti-sit-zozoville/

И след това вчера с 300 зора наредих последния Зозовил, който имах, а отново пак само 500 части. Повече от тази серия няма да купувам. Изнерви ме, а не беше много труден, но изглеждаше такъв. Joy

По страхотната идея на Сали ще го сложа в рамка и ще го подаря на моята зъболекарка, която е уникална. В интерес на истината само това ме мотивира да го завърша, просто мъка, мъка.

# 248
  • Варна
A, за Гибсъна знаеш на кого трябва да благодариш, аз там заслуга нямам Simple Smile Но си права, качеството е страхотно.

# 249
  • Русе
-Master pieces 1000.Много съм доволна от качеството,ама вие си знаете,няма да хваля и обяснявам марката.В любимите ми малки кутии.Yellow Heart
Преди малко завършем.Мислех да започва коледни,но то едно слънце е напекло навън и нещо ми избяга музата за зимни картини Simple Smile
Момичета,търся този пъзел намерих го в един сайт,но с доставката ще ми излезе към 22лв.Ако някой го има и се склонен да се раздели с него нека ми пише.В краен случай ще го поръчвам нов

# 250
  • София
Зори, и аз заглеждах този пъзел, последни бройки бяха и докато се наканя, свърши. Съвсем скоро някой го показа нареден в една от фейсбук-групите, не помня коя точно. Хвърли едно око там.

# 251
  • Русе
Зори, и аз заглеждах този пъзел, последни бройки бяха и докато се наканя, свърши. Съвсем скоро някой го показа нареден в една от фейсбук-групите, не помня коя точно. Хвърли едно око там.
Благодаря,ще погледна утре и там.

# 252
  • София
Момичета, Зори не се разделя с пъзелите си (ако правилно помня), но сега ми хрумна, че в такива ситуации, ако се нацелят две мадами, които не пазят, става много удобно да се подели - едната го плаща, после праща на другата за половин цена Wink сега ми хрумна, може да има минуси идеята или да се практикува вече - с предварителна уговорка, а не постфактум:)

Аз леко започнах кучетата на Falcon и си припомних защо марката ми е една от най-любимите Simple Smile

# 253
4-те къщички на Шмид са много симпатични Blush

И на Thomas Kinkade ми допадат новите, този с Маугли, Аладин също.

Аз поръчах и един Master pieces от същата серия като този, който редих - https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-anna-s-ice-cream-parlor/

Харесах един пъзел за детето и трябваше да допълня с нещо до 20 лв. Smile Явно така на малки  поръчки от по 20 лв. по-лесно се преглъща, че предишната ми беше над 100 и не посмях да добавя нищо Laughing

# 254
  • София
Аз направих две поръчки над 200лв от това намаление и съм подхванла един, тъй като сме карантинирани

Общи условия

Активация на акаунт