Пъзели - 33

• 31 159
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Срещу планината:)
Готина идея, и аз се присъединявам. Мился че, успешно се добавих в списъка.
 Blush

# 406
  • София
Даа, R_Dew, съвсем успешно - значи всичко работи. Ще изтрия анкетата в темата, ако мога.

# 407
И аз съм в играта Simple Smile
Виждам се в списъка, ако вие не ме виждате да знаете, че съм там Smile

# 408
  • гр. София
Добавих се и аз Simple Smile

# 409
  • София
Има някои момичета, които са активни, но не влизат всеки ден, може би да им се изпрати лично съобщение, ако имат желание да се включат.

# 410
Vox, много красива миниатюра,сподели после за качеството
Откъм качество не очаквай нещо кой знае какво. Тънки, гланцирани парченца, на места не добре пресовани. По-скоро е симпатична и идейна самата опаковка във форма на книга и това, че е двустранен.

Скрит текст:

# 411
  • София
Момичета, всички записали се са видими в списъка Simple Smile

Този пост ще е дълъг, да знаете.
Днес за втори път в живота ми наредих пъзел в рамките на един ден; може би защото беше с  доста едри парченца. Редих White Mountain за пръв път и не съм сигурна дали ще повторя.

Цветове и изображение бяха много хубави; сглобката е доста добра - не може да се вдигне нареденият пъзел, но и не се разместват частите докато редиш. Картонът е дебел и това е добре, защото иначе щеше да има визуално неставащи парченца:

Ето и защо казвам, че е важен дебелият картон (това са само част от дефектните):

Много недоизрязани части, и като ги разделя човек прави още щети по задната част - някои дори не ги разделях, за да не ги съсипя. Голям брой от изрязаните имат останала част от картона на съседното парченце:

И за гарнитура - прах (това е половината, после събрах още толкова от сортерите)

Много се надявах да имам още една любима марка с нестандартни части. Но няма да е тази май. Чакам и още някой да даде отзив, да знам дали съм изтеглила къса клечка или наистина ще взимам техни само на намаление.

# 412
  • София, България
Тони, прекрасен пост! Много благодаря за подробната информация. За съжаление някъде по групите пак бях чела разочаровано мнение за марката. Явно не е нищо особено.

# 413
  • София
Аз леко напредвам, ама не си давам зор, редя, спя и други забавления

# 414
White Mountain също е американска марка и предвид, че разходите им за внос са по-високи бях сигурна, че цената не отговаря напълно на качеството. Иначе в чуждите групи си ги харесват и редят като цяло. Въпреки че съм срещала коментари, че има различни серии и някои са с по-добро качество от други.

Нещо пак почнах да редя бързо, за тази седмица ще успея да наредя два, това не ми се е случвало откакто почнах работа Flushed
Първият е 1000 части на Равенсбургер от серията What if? 16
Картината на кутията показва мечтаната сватба на булката.

А реалната картина на пъзела показва идеята на младоженеца за един незабравим ден Satisfied
Скрит текст:

# 415
  • София, България
Все се каня да си взема някакъв такъв пъзел, много забавно изглежда.
Аз си продължавам с морския пъзел на Ravensburger, на фона на парчетата, които показа Тони, Rvensburger са направо супер. Ще ги видим ние лека полека американските марки, но определено май не изпускаме кой знае колко.

# 416
  • Варна
Ние с моя мъж започнахме един Master Pieces от 1000 части. Като забележка мога да отбележа, че някои части от рамката са с много тънко изрязване и са разръфани, но не пречи реално.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 09:15 от white duckling

# 417
Ще ги видим ние лека полека американските марки, но определено май не изпускаме кой знае колко.
Аз изобщо не харесах Бъфало, а там ми изглежда като една от най-масовите марки. И то не от най-нискобюджетните, от тях за Caeco знам, че са с лошо качество.
За мен меката на пъзелите си е в Европа и съм много доволна от факта. По-конкретно за мен най-добрите пъзели са немските. Още един невероятен плюс, че след Брекзит можем да продължаваме да си купуваме много от тях по-лесно от Германия.

Аз завърших пъзела, вчера следобед го почнах, днес сутринта е готов. 1000 части Black Sea Puzzles - Екзотичен бар на Ейми Стюарт.

И за първи път изпаднах в чудене дали да го задържа или да продавам. По принцип продавам почти всичко с много малко изключения и обикновено още от началото знам какво ще правя с даден пъзел. Този го гласях за продажба, но като го наредих пък се замислих, че ми беше приятен...не бих отказала сякаш да го наредя пак. От друга страна гледам да освобждавам място, че в момента имам малко повече бройки отколкото ми се иска.

# 418
  • Варна
Гибсън 1000.

# 419
  • София, България
HighSpeed ще го продаваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт