Пъзели - 33

• 31 153
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не знам кой какво ще продава Laughing, но аз току-що купих, хич и не чаках намаление за лисичката

# 421
  • Варна
Не съм сигурна още, но като реша да продавам нещо, първо тук ще кажа, знаете си Simple Smile

# 422

Schmidt, 1000 части, красив и приятен за редене. Фен съм на марката:)

# 423
  • Варна
Готови сме. Около 6ч. Последните парчета с помощ от 5 годишния Smile

# 424
И аз приключих с този. Честно казано, доста труден беше. Ако беше друга марка, едва ли щях да се справя. Но Шмид са уникални.
Spirit of Christmas, 1000 части на Schmidt.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 08:10 от ioana_g

# 425
Привет, момичета!
Не съм в течение на случващото се в групата, но 10 дни не съм отваряла компютър и телефон.
Вече съм в кондиция и започнах с 500 ч часовника /ползвах малко помощ/. Много е хубав и като картинка и като качество, но колкото и да опитвах не можах да направя снимка без отблясък.

# 426
Момичета, тези два пъзела ми ги даде Mimi_Dimi. Идеята беше да ги наредя и да ги дам на Мери Попинс, но тя за сега няма възможност да ги реди. Някой иска ли ги?

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 08:09 от ioana_g

# 427
Днес много приятно събуждане за мен с новото зареждане на Равенсбургер в Озон. Май ще замине кодът от пъзелмания. Само въпросът е как да избера, че доста хвърлих в любими.

# 428
  • София, България
Днес много приятно събуждане за мен с новото зареждане на Равенсбургер в Озон. Май ще замине кодът от пъзелмания. Само въпросът е как да избера, че доста хвърлих в любими.

Сега отивам да погледна. Много ме е яд, че още стоят намаленията в Озон, въпреки че бяха уж до 5ти, което означава, че няма скоро да има нови.
Мери Попинс, виж по-назад сме обсъждали коледна размяна, евентуално ако се чувстваш по-добре.
Аз почти нямам време да редя,

Скрит текст:
защото обикаляме с детето по едни училища, които имат прием от сега та за догодина и много се вълнувам. Тя се справя прекрасно, но финансовия фактор е много сериозен и ми се отразява ужасно на концентрацията. Или по-скоро мислите за финансовия фактор Joy

Обаче точно снощи си мислех, в крайна сметка колко ама наистина колко е важно качеството на пъзела. В този прословут морски пъзел на Равенсбургер, който редя има голяма площ небе, от което 2/3 бяло. Еми бучкам там като гламава, но няма драма. Ако беше някой пъзел, на който парчетата ставаха на няколко места, просто щях да го засиля през прозореца, то има сигурно към 150 напълно бели парчета, може и повече.

# 429
  • Варна
Момичета, като сте купували пъзели 2 в 1 или 4 в 1, в отделни торбички ли са били или всичко е смесено вътре? За Фалкон става дума, ако има значение.

# 430
В отделни торбички.

# 431
Отивам да гледам в озон новите попълнения😊.
Мона Лиза, разбира се, че искам да участвам. Не успях да схвана цялата дискусия, та ако може в две изречения, какво се очаква от мен.
Ioana, ако никой не ги иска тези два пъзела, изпрати ми ги, пък когато ги наредя, тогава.
Хубав ден, успешна седмица ♥️♥️♥️♥️♥️

# 432
mery_poppins1, май ще са за теб, другите не ги искат. Иначе за размяната  - не сме го измислили категорично. Май ще е нещо от сорта - до около 20 лв лимит на човек. Мисля, че всеки ще си хареса примерно три пъзела и ще даде линкове. После се теглим и вески подарява на един човек - избира си един от линковете. Нещо от сорта, но не е уточнено точно.

# 433
  • София, България
mery_poppins1, май ще са за теб, другите не ги искат. Иначе за размяната  - не сме го измислили категорично. Май ще е нещо от сорта - до около 20 лв лимит на човек. Мисля, че всеки ще си хареса примерно три пъзела и ще даде линкове. После се теглим и вески подарява на един човек - избира си един от линковете. Нещо от сорта, но не е уточнено точно.

И имаме файл, в който се записваме, чакай да го изнамеря:

https://docs.google.com/document/d/14tnb_rR69fjtUI6-plEo88IUYGtp … =true&sd=true

Дано пуснат промоции за Черен петък! Той кога е всъщност?

# 434
Принципно е на 26.11 в цял свят, ама в БГ обичаме да ги правим по-рано, така че не се знае. Ама скоро ще е:)

Общи условия

Активация на акаунт