Пъзели - 33

• 31 142
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На 26-ти е, но би трябвало намаленията да започнат от по-рано (все пак сме в БГ). И аз наслагах Равенсбургер в Любими (днес тъкмо ми пристига един за тест на марката, че не съм ги редила от предишната ми пъзел-офанзива преди години). Като чета тук, не очаквам да се разочаровам Simple Smile
За Коледната размяна и аз така го разбрах - всеки участващ показва 3 линка, за да може който ще му праща пъзел, да избере нещо желано. Томболата кой на кого ще подарява ще се тегли вероятно от Джо (на Мона Лиза дребосъчката). Бюджетът е ориентировъчен, идеята е да хванем безплатна доставка от Озон, за да може направо от там да поръчваме и да стига пъзелът до получателя си. Може да допълваме пратката с кой каквото иска, ако не хващаме безплатна доставка само с 1 пъзел.
За данните за доставка мисля, че не е добре да ги слагаме във файла (няма как да го огранича само за нас си от темата, всеки с линка може да чете и пише там). Така че сигурно ще си ги пращаме на лични, след като изтеглим томболата? Или някоя доброволка може да събре всички данни, ако решим че искаме да има изненада и човек да не знае от кого получава?

Честит имен ден, ако имаме някоя именичка или някое детенце-именяче Simple Smile

# 436
  • София
Аз мога да се наема да разпратя адреси и линкове за да има изненада, ще се разберем с Мона Лиза за тегленето. Но трябва да ми изпращате данните на лични тук или всеки да ми изпрати някаква поща, с този линк на Тони не мога да се оправя Satisfied

# 437
Който иска да ме добави в списъка, че от телефона не се справям, някакви приложения ме кара да свалям.

# 438
Момичета, да се похваля. Това ми е пъзел номер 100. Не мога да повярвам, 100 наредени пъзела. От тях 3-4 по 500 части и 2-3 по 1500. Останалите са по 1000.
Alice in Wonderland, 1000 части, Schmidt

# 439
ioana_g, 100 за тази година ли? Hushed

Комсед вече обявиха 30% за този уикенд, а имат нелоша селекция на Равенсбургер. Хиполенд също трябва да ги последват, ако не този то следващия уикенд, там не съм сигурна обаче какви имат.
Аз поръчах още вчера от озон, единия пъзел го търсех от много време и нямаше как да се стърпя. Взех два с 1500 части, а не съм редила повече от 1000 от мнооого години. Уж мерих по подложката и би трябвало за малко да се съберат, дано да нямам проблеми с реденето.

# 440
  • Варна
Ще има да я гоним Йоана Simple Smile Аз съм на около 70. Общо, не тази година. Покрай детето и разни други неща не бях редила доста години наред.

П.п. свършило е намалението в озон.

# 441
  • Срещу планината:)
Готова и със следващия.
Оказа се, че ми липсва 1 парченце. Снощи преобърнах дивана и тази сутрин пак. 😔Нищо.
Как процедирахте при липсващо парче?

# 442
100 общо, от както съм почнала да редя. R_Dew, много неприятно. От къде е взет пъзела? Ако е от озон, пишеш им на чата и те или ти пращат нов да си намериш липсващото парче или ако нямат наличен ти връщат част от парите.

# 443
  • София
Аз редя от 20години и сигурно са поне 300-400 трябва да събера на едно място снимките за да водя колко са. Днес почвам нов докато чакам девойката с цветята да изсъхне, защото снощи мъжа бутна чаша вода и половината пъзел подгизна. Парчетата се разслоиха, ще видя като изсъхне може ли да сглобя.

# 444
  • Срещу планината:)
100 общо, от както съм почнала да редя. R_Dew, много неприятно. От къде е взет пъзела? Ако е от озон, пишеш им на чата и те или ти пращат нов да си намериш липсващото парче или ако нямат наличен ти връщат част от парите.
Да, от Озон е. Мерси, ще пиша да видя какво ще кажат.

# 445
  • София
евето, стискам палци да са възстановими щетите!

Този  е номер 68 от края на ноември 2020 насам - Falcon, 1000 Simple Smile Днес започвам един Равенсбургер.

Явно не само аз в края на годината съм се замислила колко станаха пъзелите Simple Smile За година, като гледам, ще ги докарам към 70 наредени. Преди 7-8 години да съм наредила още 20-на.

Скрит текст:
И продавам за по 10 лв горния плюс ето тези двата (тези имат по една гънка на кутиите от транспорта, без да пречи изобщо на изображението).

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:02 от ToniShu

# 446
Тони, пиша за птичките

# 447
  • София, България
Най-накрая приключих с небето (но тези дни малко редих). Пъзелът е уникален, качеството е отлично иначе нямаше да мога да наредя това небе. Жалко само за мрачния ден, този пъзел заслужаваше по-хубава снимка:

Тони, страхотни са пъзелите! Имам сигурно 20 пъзела, които ме чакат, а всичко което показвате ми харесва.
Покажи ми, моля те кой на Ravensburger започваш.
Йоана, дъщеря ми избра да редим като следващ пъзел този с кравите, направо не ми се започва като каза, че си ги въртяла тези крави 2 часа.

Аз не знам колко съм наредила тази година, може би 30-40, ама има много по 500-750 части, така че не се брои.
Много съм доволна, че махнаха промоцията на озон, защото както казва Пипи - трябва да си тръгнете, за да можете да дойдете пак.

R_Dew, двата последни пъзела, които показа ги имам в любими, много ли трудни бяха?

# 448
  • София
Пристигна ми вчера лисичката, много бяха бързи от Озон. Един 500 Castоrland мен.

# 449
  • София
Ето този пристигна вчера и тъкмо го отворих сега https://www.ozone.bg/product/pazel-1000-el-rabotilnitsa-19790/
sali, лисичката после какво ще я правиш? Ако я продаваш, пу за мен Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:12 от ToniShu

Общи условия

Активация на акаунт