Пъзели - 33

• 31 140
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пораженията са доста, защото се разслоиха и се чудя с нещо да слепя евентуално частите като изсъхнат.
Аз почнах един Кобъл хил, който явно ще свърша днес. Така не бях редила досега Simple Smile

# 451
  • София, България
Тони, много хубав, ама май ще е много труден! Чакам да кажеш.
Евето, кой пъзел поляхте, ако не е много ценен аз бих го хвърлила.

# 452
  • Срещу планината:)

R_Dew, двата последни пъзела, които показа ги имам в любими, много ли трудни бяха?

О напротив. Пайовете бяха с една идея по-лесни, но само защото си ги бях сортирала по -прецизно.
Да кажа, че от Озон ще ми пратят нов пъзел за да си намеря липсващото парче. Супер много ме е яд, че такъв пъзел ще бъде бракуван.

И едно интересно видео

# 453
  • София
Ето тази красавица и тъкмо бях наредила всичко цветно

# 454
  • София, България
Този ми се вижда толкова труден, че сигурно нарочно бих го заляла с вода Joy
Шегата настрана, как беше качеството преди поливането, че тази марка има и отлични и не чак толкова добри пъзели?

# 455
  • гр. София
Какъв е пъзела с лисица? Simple Smile

# 456
# 457
Ох, какви красоти показвате, разкошни са, няма да изреждам, но да знаете.

Скрит текст:
Пожелавам на болните да оздравяват, на кандидатстващите - да ги приемат, на всички нас - да имаме пари като пуснат скоро големите намаления на пъзели 😎, а на себе си - да намеря време за редене, че съм подготвила един и само го гледам.

# 458
  • София
Мона Лиза качеството беше добро, лъскав, части влизат на тяхното място, хареса ми

# 459
  • София
Тони, поне засега мисля да задържа лисичката. Нямам слабост към лисици, вълци и пр., но нещо има в тази лисанка и реших, че ще е моя.

# 460
  • София
Добре, разбираме се на лични Wink

Аз, да ви кажа, май голям залък съм хапнала с този кафяв Раенсбургер Grinning Ама тъкмо ще има да редя по-дълго време! Много прах имаше в кутията, при всички техни ли е така?

# 461
  • София
И мен вече 3 години ме чака подобен Ravensburger. Определено съм се надценила, още не мога да се престраша да го отворя Laughing

# 462
  • София
Отдавна не бях приключвала пъзел за ден

# 463
  • София
Е, как ги правите тия номера Laughing

# 464
  • София, България
Тони, в последния нов Ravensburger, този със злодеите, нямаше никаква прах.
Евето, много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт