Пъзели - 33

• 30 211
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз съм карантина в нас и трябва да пазя и тишина на ученик, та няма много какво да правя.

# 466
  • София
Колко познато. Така бях миналата година  LaughingLaughingLaughing

# 467
ioana_g, ти толкова много показваш, че нямаше да се учудя и да са за година 100 Smiley

Моята бройка е едва 51 откакто се върнах към реденето миналата година.

Вчера загледах един пъзел с мнооого части и много ми се иска да го наредя. Разделен е на 6 торби, въртях, суках, мерих, смятах, няма да ми се побере на подложката едната торба... Не искам по-голяма подложка, защото тази ми се побира перфектно в библиотеката Били, а всъщност и на масата....отивам да търся по-големи подложки, ако е само маааалко по-голяма може и да се получат нещата, но едва ли ще има такъв размер, като съм гледала преди бяха значително по-големи. Ако е по-голяма подложката бих могла да я срежа да ми пасне, но това, на което се навива...

# 468
  • София, България
Бухтичка, покажи го този голям пъзел.
Най-много редят две-три момичета има от групите, всеки ден показват минимум по един пъзел от 1000 части и то все сложни. Аз този с кравите ще го редя не се знае колко време, но Falcon си е Falcon, качеството е перфектно.

# 469
  • София
Бухтичка аз като редих пъзела от 9000части бях взела от книжарница "бирен" картон с размер 100/70см и на 4 парчета редих, като ги бях наредила един върху друг.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 07:29 от евето

# 470
Добро утро. Имам много да пиша, обаче нямам време хах. Сега съм в метрото и за да ви тръгне красиво и усмихнато деня, ще покажа малко красота. Blush
Пъзел SunsOut от 1000 нестандартни части - Коледни къщички

Пъзел Schmidt от 1000 части - Красавицата и звяра

Пъзел Educa от 1000 части - Еднорози на плажа

# 471
  • Варна
Момичета, тъкмо завърших тази красота, Касторланд 1000 части, подарък от съфорумка 🌺 Ако някой го иска, подарявам нататък. Да си пише бързо Simple Smile

# 472
Бухтичка, покажи го този голям пъзел.
https://www.ozone.bg/product/clementoni-13200ch-disney-orchestra-38010/

Айде, ще се уредя за Коледа Smile Това ще е проектът за 2022. Намерих някаква подложка, би трябвало да ми пасне, дано е ок всичко.

евето, помня го твоя големия, благодаря за съвета. Ще взема и аз някакав такъв картон. Може би ще редя на подложката, защото нямам къде да го редя и трябва да го прибирам. Като е готово ще го местя на картона, стреч и някъде ще ги съхранявам.

# 473
  • София
Бухтичка другия вариант, който съм правила като бяха малки децата в папката на картони пак един върху друг, закопчавам с ципа и прибирам.

# 474
Бухтичка, този съм го редила на 1000 части и си беше зор. То всичките изглеждат еднакво. Успех, да се похвалиш като почнеш. Angel_Baby, къщичките са страхотни, браво. Мона Лиза, аз след рамката продължих с кравите, само те ме поозориха. След това вървеше лесно.

# 475
  • Варна
Пъзелът е заплют Simple Smile

# 476
  • София, България
Бухтичка, браво, 13 000 части УАУ! Ама поне е в 6 торби.
Йоана, и аз ще се мятам на кравите!

Пъзелът подарък е уникално готин!

# 477
Здравейте отново! Relaxed Най-накрая ми остана повече време, та му дойде времето и на този пъзел - Enjoy от 1000 части - "Рози". За пръв път рядя на марката, хареса ми, частите бяха достатъчно дебели и сглобката е хубава.

Скрит текст:

# 478
Здравейте отново! Relaxed Най-накрая ми остана повече време, та му дойде времето и на този пъзел - Enjoy от 1000 части - "Рози". За пръв път рядя на марката, хареса ми, частите бяха достатъчно дебели и сглобката е хубава.

Скрит текст:
Тези рози са убийствени ♥️♥️♥️

# 479
  • Срещу планината:)
Добро утро. Имам много да пиша, обаче нямам време хах. Сега съм в метрото и за да ви тръгне красиво и усмихнато деня, ще покажа малко красота. Blush
Пъзел SunsOut от 1000 нестандартни части - Коледни къщички

И аз съм си купила този, изненадана съм колко е по-цветен, на кутията е по-блед.
Но чакам евентуално да падне сняг или поне да влезем в декември, че да го редя Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт