💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 81 277
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
LaughingЕ, то все ще се намери някой неразбрал, ама пък логиката кърти мивки - сложила в спойлер, че я дразним. Rolling Eyes

# 106
  • Испания
Някой публикувал снимки от друга тема и спойлер, спойлер и накрая някой се ... на метеното.

# 107
Според мен нарочно не го е сложила в спойлер.

# 108
Скрит текст:
Много тъпо за Милена и Валентин, сега. Ако са на съвет тази седмица, е ясно че двамата ще са номинирани.

# 109
Аз пък искам кадри на Морунов от банята 😀
Аа, и аз, ама първо да качи малко, че много измършавя завалията. 😄
И така става. Аз пък искам да му насапунисам гръбчето. 😂😂😂

# 110
  • Испания
Нимфоманки.

# 111
Относно спойлера, който се коментира - не отваряй, ако не искаш да знаеш.

Скрит текст:
Ама защо го отписвате Туджаров така бързо? Има някакво инфо, че отпада заради контузия ли? Може да е на преглед и да пропусне играта по лекарска препоръка, а да гледат видеото на Семира.

# 112
Тц, тц, бива ли така? Аз нямам нищо против да знам, кой, какво и как, но уважавам желанието на хората, които не искат. То бива 20 поста скрит текст и накрая идва някоя Яна и баааам. Що така бе, Янче? Скритият текст ли обърка или нарочно?

Не го ща Моруновия гол в банята Joy

# 113
  • Испания
Учителката, с извинение. Да са снимки на Милена, нямаше да ми направят впечатление. И пак да поясня: става въпрос не за факта, а за публикацията.

# 114
Елия за секси ли се смята? Много тъпо и елементарно парче. И тази преподава на малки деца...

# 115
  • София
Ех, таз учителка, дето обърка цялата игра.

# 116
Аршин.
За Милена може, за Елия не Simple Smile

# 117
Никакъв двоен аршин не е. Елия не работи по клубове, а се лигави по снимки и видеа. Чак снима и децата, на които преподава. Куха, куха, та дрънка. И това ми било учителка.

# 118
  • Испания
Малко акъл, ама да е на лесно място.

# 119
  • London
Да се запиша в новата тема.Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам играта от днес, изглежда екстремна и такава каквато точно обичам да гледам като зрител.

Хаха много е важно да вдигнем хавлиените чорапи до ушите.

Общи условия

Активация на акаунт