💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 791
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 125
  • London
Абе хора.....Кремена няма никакъв шанс срещу Елизабет. Никакъв дори на Елизабет 5 контузии да се обадят. Кремена ни хъс ни дух е показала до момента....
По скоро може по Холивудски Елизабет да се контузи и да завърши битката геройски и накрая да се изпружи и да засветкат линейки и тн. Така е по-епично.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 126
Кремена има шанс ако реши продукцията. Реално единственото, на което би могла да бие Елизабет, е силова игра.

# 1 127
  • София

Игри на волята: България (21.10.2021)
Сезон 3 Епизод 36

Скрит текст:
 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

Игри на волята: България (20.10.2021)
Сезон 3 Епизод 35

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 128
Пак ще измислят игра за Мани, тъй че гласувах за нея. Силно се надявам да греша.

# 1 129
Според вас сценката между Симеон и Красима режисирана ли беше? Защото ако не е, не бих искала да съм на мястото на приятелката му. Close И как само се приближи към Красима, как я пипна, как й говореше.. чак на мен ми стана неудобно. Joy

# 1 130
Онзи кадър с кока го задържаха твърде натрапчиво, което според мен е с цел подвеждане на другия зрител. Както и целия монтаж на промото за утре.
Красима ми се издигна в очите днес. Аз нямаше да съм толкова сдържана с такъв обожател. А съм сигурна, че не е стратегия на Симеон, както някой предположи. Чак толкова не е напред с материала момчето.
Гласувах за Елизабет, най-подготвена физически е според мен от 4те.

# 1 131
Кремена има шанс ако реши продукцията. Реално единственото, на което би могла да бие Елизабет, е силова игра.

# 1 132
  • London
Сега видях промото.....за мен Красима е на битката, това са нейните маратонки.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето черните от промото.

Редактирам се. ...това ще са само Красима и Елизабет. Битката на сезона само те могат да я направят.....с Кремена и Мани не би имало такова нещо.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 00:36 от La Catrala

# 1 133
От промото

Скрит текст:
Коя е с такава татуировка на ръката?

# 1 134
Не знам колко е вярно, но:
Скрит текст:
Четиримата останали Жълти са Андрей, Елизабет, Симеон и Борис. Красима уж отпада съвсем скоро - може още тази седмица. Звучи ми логично, а и щом Жълтите се разпадат, значи 1 от тях отпада. Андрей и Симеон уж са финалисти, а Елизабет се предполага  че ще стигне доста напред. Само не знам за Борис.

# 1 135
  • Sofia
От промото

Скрит текст:
Коя е с такава татуировка на ръката?

Скрит текст:
Е, това на 100% е Елизабет, без изобщо да вземам предвид татуировката. Чорапките са си нейните, тези с листата марихуана.

P.S.: Да, сега сверих – на Бети е татусът. Peace

# 1 136
  • Sofia
На Мани пак другите ѝ  виновни.Що не пуснаха колелото  да отпраши у водата.
Точно това каза и мм.Ама да го бяха и позасилили малко. Mr. Green

Тотално съм възмутена и разочарована от съвета тази вечер.Как можаха само предимство да предложат на Мани?!Трябваше минимум победа утре,ако не и на финал.50 гроша са това,все пак...Продукцията,излагате се!

# 1 137
Видях във Фейсбук коментари, че Симеон вече не бил с приятелката си. Ей това предаване и връзки разваля.

# 1 138
+Пера
+Чистя
+Готвя
-Не ям змии
-НЕ ГЛАДЯ РИЗИ(изпуснах/ ха ме) , но пък Краси е там, какво ли ще може да направи за една коалиция.
Честито на новия Панчев!!!
Борис-вчера си казах.
Андрей и Елизабет-тру да но си изиграват репликите.
И тъй като ПСР тестовете са актуални напоследък, продукцията реши да ги сложи запас.
Защо вчера на Елизабет не предложиха врътка с грошовете, а днес при Стоян (ААА Ралица все да му ги вземе)И Манка чак до  кондурми стигнаха.
Аа

# 1 139
  • Sunshine state
Елизабет и Андрей са ми вече направо гнусни, дори не са ми неприятни. Приключенците направо сякаш си виждаха през тия очила, така ги вкарваха топчетата. Симеон е много глупав  и нагъл с изказването си как ако отпаднел, щял и втори шанс да имал с отшелник. Боби не ми е симпатичен, по-скоро безразличен. От цялото племе на жълтите май само една Красима ми е симпатична. Стискам й палци утре.
Мани и Кремена заслужено на елиминация.

Общи условия

Активация на акаунт