💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 760
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
ееее като видях анкетата и напрво възкликнах "Е защо пък Мани..." толкова ли я харесвате че смятате, че тя ще се върне - вярно напоследък взе да се очовечва но чак пък Simple Smile
Аз гласувах Красима и Елизабет да се върнат а Мани и Кремена да отпаднат Simple Smile
Aми тя винаги се връща. 🥴

Същий Юлиян. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 276
OMG Лято! Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoy
Ахахахаха
Благодаря ти, с глас се разсмях.

# 1 277
В анкетата гласувах за Елизабет. За Мани няма смисъл. Нея винаги я връщат.
Очаквам в следващата статистика Манка  вече да е най добрия играч от всички сезони след днешната победа.
Догодина ако има all stars сезон ще имаме радостта пак да и се насладим на играта и възможностите й

# 1 278
Прави ми впечатление, че на Мани в последните епизоди и устните не са толкова надути, и лицето не е толкова подпухнало, изглежда по-добре отколкото в началото. Забелязали ли сте нещо такова, или просто на фона на Кремена я възприемам по-различно?

# 1 279
И аз вчера й загледах устните, явно хиалуронът е поспаднал. Изглежда доста по-добре.

# 1 280
Прави ми впечатление, че на Мани в последните епизоди и устните не са толкова надути, и лицето не е толкова подпухнало, изглежда по-добре отколкото в началото. Забелязали ли сте нещо такова, или просто на фона на Кремена я възприемам по-различно?
И аз вчера си казах, че започва да ми става симпатична.
А отношенията и с Неделчо много ме забавляват - ту се обичат, ту се мразят.

Дано скоро им сменят екипите и маратонките - на Борис бяха скъсани...

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:53 от Лъчестлъч

# 1 281
Приятелката на Симеон (или вече бившата) отговаря как се е почувствала след снощния епизод.
https://instagram.com/stories/h.r.i.s.i/2689616301157482141?utm_ … _medium=copy_link

А в Тикток е харесала този коментар.

# 1 282
Да, и на мен ми направи впечатление още преди няколко дни, че устните й видимо са спаднали и така е далеч по-симпатична, но явно тя е на друго мнение. Прави ми впечатление, че явно Кремена си е сложила още повече хиалурон в устните след като е излязла от игрите или си обработва снимките. Яка психария ми се струва да се харесваш с такава уста. Дали може да се усмихне?
Изобщо не ме вълнуват отношеният на мишленцата нито в игрите, нито навън. Но много ми е интересно, какво е провокирало тази непоносимост от Андрей към Красима и от Елизабет към всички останали. Честно казано бях доста изненадана при първите й меко казано злобни коментари срещу Красима на стопанството. Реално от тогава взех да я заглеждам, защото преди това ми беше свръх безинтересна.
Не ми се търсят първите епизоди, за да видя как им стояха клиновете на бойците. Вчера ги гледам на съвета, Морунов и Неделчо като скаклци в клин, толкова са им отслабнали крачетата.
Загадка ми е как пък Паулина и Красима успяха да трупнат толкова килограми. Едва ли е от тайните наденици, кафе и цигарки.

Едит: Леле, явно Хриси е изпратила Симеон при Хариет. Тц, тц, едва ли е само заради снощният епизод.

# 1 283
# 1 284
Еми симпатична е Хриси. Естествена. Що така му се обиди на Симеон?

# 1 285
Ахахаха ..
Пускам Нова и в All Inclusive масово крампират в момента Simple Smile

globalcastaway Ей така си седя и чакам да ми се обадят за следващия сезон

# 1 286
  • Испания
Не знам къде видяхте Мани да се е разхубавила. Има лайв, нали трябва да продава фанелки, та отворих за миг. Същият кукундрел е, за мен.

# 1 287
От страницата на Игрите във Фейсбук.

# 1 288
Кремена защо винаги като говори си вдига веждите.. челото ѝ все се набръчква.

# 1 289
  • София
OMG Лято! Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoy
Ахахахаха
Благодаря ти, с глас се разсмях.

Аз също много се забавлявам с темата. Grinning

И на мен Мани взе да ми се вижда хубавка, от една страна - на фона на Кремена Confounded, а от друга - изчезна ефектът от "поддръжката" и се вижда естествената ѝ физиономия...

Общи условия

Активация на акаунт