💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 756
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 365
Много се радвам за Красима! Браво и за достойната постъпка с кануто, представям си как щяха да реагират други жени.
Елизабет умницата се наигра. Избра си най-трудния пъзел.
Именно! Много пъти е имала от началото на предаването подобни постъпки, които само я издигат в моите очи. И изобщо не мисля, че е глупава, напротив. Не разбирам защо я мрази Елизабет, пък и когато някой ти е неприятен е по-добре да го игнорираш изцяло, а тя не спира да говори за нея.

# 1 366
  • София
Хихихи, и нямаше директна елиминация.
За всеки случай, да не би Манка нещо се позагуби Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:57 от Светулчица

# 1 367
Играта е хубава. Доста силова също така.
Предимството на Кремена е добро, Елизабет доста ще трябва да се бори за да не отпадне. Доста.

# 1 368
  • София
И тая игра ми се вижда от хамалските. Не ми допада.

Bengun, Кремена по-силна ли ти се вижда? Според мен Елизабет е по-функционална.

# 1 369
Това ми е по-скоро мъжка битка. Доста силова ми изглежда.

# 1 370
  • Испания
"Хайде, мишленце!" Агресирам като я гледам и слушам. Как няма кой да ѝ обърше един шамар.

# 1 371
  • Англия
Предимството в тази игра в сравнение с предимството в миналата Joy

# 1 372
  • Където морето целува небето...
Тежка игра. Знае ли се горе-долу кога е снимана и беше ли започнал периода с големите жеги?

# 1 373
  • Варна/Лондон
Мани на финал с Красима и Поли, женски победител, дето толкова го лансираха. Няма какво да добавя, удариха дъно.

# 1 374
Бе и аз като чух пъзел с картинка си представих от онези лесните, като кораба например. Иначе е мега долно на единия участник да дадат пъзел, който самият той вече е решавал.

# 1 375
Сега нищо чудно Елизабет да падне, да отиде да бие Мартин, да му вземе грошовете и да се върне в племето скоро. Ще бъде най-богата. И директно в обединеното племе.

# 1 376
Мани на финал с Красима и Поли, женски победител, дето толкова го лансираха. Няма какво да добавя, удариха дъно.
Още не са според мен, тепърва предстои да копаят още.

# 1 377
Доста голямо предимство пак, което ме навежда на мисълта, че
Скрит текст:
от продукцията искат да отпадне жълт за да разпаднат жълтото племе. Че те дори името не им върнаха за толкова време. Не искам Елизабет да отпада така. Хич не я харесвам, но не искам да е отпаднала колкото да върви сценария идиотски.

# 1 378
По лицата от синхроните ми се струва, че Кремена е спечелила. Елизабет като пада(т) се смее в повечето случаи.

# 1 379
Кремена едва ходи и диша обаче. Елизабет е в по-добра кондиция в момента, независимо, че леко изостава.
Като цяло добре компенсира разликата в чистата сила.

Общи условия

Активация на акаунт