💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 578
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 665
Cafelate, най-добре си я тагваха,  май миналата седмица. И ако правилно помня, Борис беше.

# 1 666
  • Испания
Борис е помилван. Въпреки това никой от племето ѝ, включително приятелката ѝ, не пишат нищо.

Не разбирам защо не приемете, че щом цялото племе не я поздравява, сигурно има основателна причина.

Винаги искаме другите да действат и мислят така, както ние самите. Ами, не!

# 1 667
  • Варна
Аз не виждам как би могла жена да спечели този формат. Говоря за нашите ширини.
Първо, че се изчистват жените по възможност моментално и второ на самия кастинг явно избират жени само за пълнеж. Миналата година Ваня беше приятно изключение, трудно достигна до полуфиналите, но кел файда. Тази година пък масово жените не стават, а пък тези като Елизабет дето имат физическа подготовка гледат да ги разкарат.
Ако не се промени нещо в концепцията, правилата, то мисля все мъже ще побеждават в този формат. Simple Smile

# 1 668
# 1 669
Аз не виждам как би могла жена да спечели този формат. Говоря за нашите ширини.
Първо, че се изчистват жените по възможност моментално и второ на самия кастинг явно избират жени само за пълнеж. Миналата година Ваня беше приятно изключение, трудно достигна до полуфиналите, но кел файда. Тази година пък масово жените не стават, а пък тези като Елизабет дето имат физическа подготовка гледат да ги разкарат.
Ако не се промени нещо в концепцията, правилата, то мисля все мъже ще побеждават в този формат. Simple Smile
Съгласна съм. Този тип мащабни риалитита (вкл. и Биг Брадър, където разбира се няма физическа част) основно се печелят от мъже. Фермата с 300 зора изкараха за пръв път жена победител чак в пети сезон. Къртицата, макар и с по двама победителя на сезон, пак е печелена само от мъже. 5 сезона Сървайвър - 1 жена победител. Много са причините и не са само физическите особености.
В този сезон не виждам коя жена може да спечели - в най-добрия случай Елизабет.

# 1 670
Имаше спойлер по темата още преди женската битка
И аз го четох.
А за жълтите, предпочитам да имам собствено мнение, а не да се водя по това на други, които така или иначе, не ми харесват особено.

# 1 671
Cafelate, най-добре си я тагваха,  май миналата седмица. И ако правилно помня, Борис беше.

Нямам представа кой кого следва, тази година нямам интерес към профилите им, признавам си, че коментара за блокираните е от инфото тук в темата.
Но много от тях (не похвалилите я и не само) виждат нейните коментари едва сега. Вероятно и те подреждат пъзела, знаеки развитието на играта.
Има огорчени, ще има и приятели които ще си я поздравят.

# 1 672
По-добре мъж победител, отколкото една Веселка примерно.

Този сезон няма жена, която да може да спечели. Елизабет има много от качествата, необходими за победа, но с това неумение да се справя с логическите игри няма никакъв шанс за краен успех.
За мен всеки победител различен от Андрей или Морунов ще е още една подигравка с нас като зрители.

# 1 673
  • Варна
Clouded Mind, съгласна съм. Simple Smile
Комплексни са причините, да се чуди човек защо въобще тези жени отиват на кастинг като нямат шанс да спечелят. Не им разбирам начинът на мислене. Ще си направят малко реклама и ще ги забравят след приключване на формата.

# 1 674
Ваня мисля, че имаше някакви позитиви от участието си, в професионален план. Но за другите... 🤔

# 1 675
За да има жена победител, може би е редно във всеки от трите отбора които стартират да има поне по една на нивото на Ваня, че и по-добра. Освен да изкласи от номинациите, в крайната фаза да стигнат и да има някаква конкуренция между поне две силни жени. Аз смятам, че има физически подготвени и умни кандидатки, но не им е дошъл реда.Wink

# 1 676
Разни моделки, плеймейтки и инстаграм звезди също би трябвало да имат развитие в професионален план - вдигат им се цената и броят клиенти като станат по-разпознаваеми Smirk

Елизабет има спортна злоба в излишък, но е доста под нивото на Ваня.

# 1 677
Миналата година Ваня беше приятно изключение, трудно достигна до полуфиналите, но кел файда.
Ваня трудно щеше да спечели, дори и да беше стигнала до финалната битка.
Не съм гледала никога Сървайвър, но съм чувала, че Пранджева била равностойна на мъжете по сила. Явно трябва да вкарат 10 такива жени, за да има шанс жена да победи. Ясно, че тук ги избират и за интригата, защото явно 10 мъжкарани няма да са толкова интересни.

# 1 678
  • София
Елизабет беше добра на арената, но и на нея като на Ваня ѝ куцаше социалната игра. Ако беше с по-благ характер и се разбираше с другите, щеше да е харесвана и нямаше да я номинират.

Дали ще победи Мартин или не, зависи какво са  решили от продукцията.

# 1 679
Разглеждайки 255 коментара в ИГ под публикацията в официалния канал на игрите за Елизабет и 455 в нейния ИГ, нямам усещането, че е изгубила от представянето си до момента в ИВ.

Пранджева беше страхотна на арената, но загуби Сървайвър в социалната игра, където се провали с гръм и трясък.И изобщо, няма място за сравнение между двата формата. В ИВ играчи като Ваня и Ива имат в пъти по-големи шансове за победа.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 15:18 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт