💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 862
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 735
Капитанската битка не е лична. Те са избрани от племената за капитани и като такива представляват племето.
Само се сетете какво пишехте, когато Морунов взе жълтиците вместо предимство.
И въпреки че съм една от малкото, които симпатизират на Паулина, смятам, че постъпи нечестно и глупаво с това да избере жълтиците, точно както го мислех тогава и за Морунов.

# 736
  • Испания
Писала съм какво е капитанската битка.

Да, помня. Да си приготвя ли бесилото? Подкрепях Морунов /не бях само аз/ и пак бих го подкрепила, че взе сабите и покрай тях грошовете /пак да кажа, че той дори не разбра, че не вървят заедно/.

Цял ден чаках кой ще ми го припомни.

# 737
Морунов избра сабите. Това не бих го критикувала точно в неговата ситуация. Паулина се звереше на Семира защо не нахрани племето, после не пожела тя самата да го направи, сега не взе решение в полза на племето. Ами тя ми е събирателно на всички качества, които НЕ харесвам у един човек

# 738
Между Морунов и Паулина има три вагона кози и едно Мани.

# 739
Морунов избра сабите и грошовете, защото прецени, че жертва за Мани ( която беше и с имунитет ) и Соня не си струва. Отнесе го Мартин тогава през третата седмица.
Паулина избра грошовете, защото прецени, че жертва за Милена и Валентин не си струва. Кой ще го отнесе предстои да видим.

Морунов наистина не разбра за парите, той взе сабите.
Одобрявам решенията и на двамата като нормални с оглед развитието на играта.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 20:23 от Bengun

# 740
Не знам дали не е разбрал Морунов за жълтиците покрай сабите, но няма значение, въпросът е, че избра личната облага пред общата, при положение, че е изпратен там с общия вот на племето. Паулина постъпи по същия начин. Съдите едно и също нещо по различен начин. Няма значение дали Морунов, дали Паулина, постъпката е тъпа. Обаче пристрастията ви не ви позволяват да гледате реално на нещата.

# 741
  • Испания

Елия и Стоян при Туджаров

# 742
  • София
Или Елизабет е дала на Андрей да и ближе лъжицата и по този начин е нарушила противоепидемичните мерки?
Аз бях потресена. Satisfied И не защото са Елизабет и Андрей, а от самото действие. Да ги наказват. Trollface

# 743
Капитанската битка не е лична. Те са избрани от племената за капитани и като такива представляват племето.
Само се сетете какво пишехте, когато Морунов взе жълтиците вместо предимство.
И въпреки че съм една от малкото, които симпатизират на Паулина, смятам, че постъпи нечестно и глупаво с това да избере жълтиците, точно както го мислех тогава и за Морунов.

Знаеш ли къде е разликата?Там,  че Морунов не се е изтапанвал пред племето и да им чете морал,  как трябва племето да е преди всичко,  а не личната изгода,  да заклеймява някой,  който е отказал да нахрани племето,  а когато на нея и предложат,  да направи точно обратното на думите си.

# 744
Мен пък не ме потриса това, че лъжицата е обща. Грозно ми е, че подава с нея шоколад и се обръща с "мишенце" към женен мъж, с когото се познава от няколко седмици. Или поне не съм чула да са приятели от детинство.

# 745
Мен като цяло леко ме е гнус някой да яде от общия буркан

# 746
Мен ме беше гнус като гледах Мартин със суровото пиле - как го опипа, после си пипа дрехи, накрая и ръкавиците омаза... На Бети лигите по-хигиенични ми изглеждат.

# 747
Знаеш ли къде е разликата?Там,  че Морунов не се е изтапанвал пред племето и да им чете морал,  как трябва племето да е преди всичко,  а не личната изгода,  да заклеймява някой,  който е отказал да нахрани племето,  а когато на нея и предложат,  да направи точно обратното на думите си.
Изобщо не е там разликата. Точно Морунов все на чест и достойнство го удря, а в същото време прави точно това, което прави и недостойната Паулина. Разликата е никаква. Просто вие сте на принципа " този ме кефи, значи е прав, този не ме, значи не е".

# 748
  • Испания
Като гледам ментето и огъня, си представям вещица над котел, правеща магии.

Да не си е донесла от къщи кукичките, та ще ги крие!

# 749
Мен ме беше гнус като гледах Мартин със суровото пиле - как го опипа, после си пипа дрехи, накрая и ръкавиците омаза... На Бети лигите по-хигиенични ми изглеждат.
Мартин поне ще си го яде сам. А на Елизабет кой е длъжен да ближе лигите. Страшно гнусно. А това, че е женен мъж... Ами тя е свободна, грешката е в него... защо го допуска?

Общи условия

Активация на акаунт