💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 755
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 065
БенГън, съгласна съм с теб.

# 1 066
Красима може да е глупава силиконка, може да има куп кусури, може да си търси мъжко внимание и т.н., но всеки път ще предпочета нея в компанията си пред Елизабет. Това малкото е страшно л**но. На Андрей не му прави чест, че изобщо се занимава с нея. Ако разсъждава като нея, толкова по-зле за него.

# 1 067
  • Sofia
Приятелят на Красима ми се вижда далеч по-привлекателен от Симеон.
А екс-отшелникът, от своя страна, си е класически простак-австралопитек. Май даже не се усети как унижи горката си приятелка – "Ако я нямаше Хриси...". Flushed Ужас!

Тази вечер установих, че гласът на Миленка, когато се развика, ми се струва същият, като този на Бисквитката от "Шрек". Grinning

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:08 от Blаck Cat

# 1 068
Боже, то предимството на Мани си е цяла победа. Какво го мисли.
А на Симеон само му липсваше Веско там да добави и ризки да глади и така. Разби ми сърцето - и змии не бих яла, не пасвам в идеалната му жена Cry
Мани май ще стреля по Дечето тази вечер

# 1 069
Борис е най-интересен към момента в петицата на Жълтите.
Явно не е с никой, но последните два съвета реално играе против Елизабет и Андрей. Но все още не мога да кажа, че е с Красима и Симеон. Хлъзгав играч. Ще е с този, който е на власт и по-силен.
Прави се на шест и половина,точно както се правеше и Морунов, когато в началото се бяха разделили на два лагера бойците. И всичко е с цел - седи уж неутрален, а двата лагера си забиват ножовете едни на други.

# 1 070
А екс-отшелникът, от своя страна, си е класически простак-австралопитек.
То и видът му е същият.

# 1 071
Нормално и добре е след тежка физическа игра да има нещо, което изравнява силите. Но все пъзел, пъзел... Малко ли има неща са ловкост, точност, сръчност - да хвърлят разни неща в цел, да измерват време наум, да подреждат кули от кубчета докато някое падне и прочее.
+100
Да, права си.
Не е необходимо логическа игра винаги да завършва битката, има и много добри други алтернативи.

Пъзелите са ялов опит на мозъчния тръст на продукцията (по-точно липсата на такъв) да вкара в "игрите" елемент на логика. Защо това не са игри и как се прави много по-интересно ще пиша в петък вечер.   Разбира се че няма нужда да е в края подобен елемент.

# 1 072
Красима каза, че е качила маса специално за предаването. Може да е всякаква, но такива меко казано тъпи наименования като Прасима, са повече. Лично мнение. А и в момента, с нейния ръст, изглежда доооста добре. Вече определено искам тя да се върне със сигурност.
Сериозно ли предложиха предимство на Мани. Егати

# 1 073
Не е истина, Ралица попита кой иска да е първи при гласуването.

# 1 074
Не харесвам Неделчо.

# 1 075
Платонична естествено? И кое му е естественото пък Grinning
Имам емоционална връзка с нея уау... това беше като любовно обяснение доста по-добро от това на Симеон.

# 1 076
  • Варна
До тук, този епизод беше апотеоз на родната реч! Кремено ма...Ляво бе...Ако не беше...щях да те пробвам...Чистиш, готвиш...
Все едно гледам мама Божка и Бекъма.

# 1 077
Стоян: онзи ден плуваме двамата със Мани и Кремена е по-слаба! А аз помня, че той Мани я носеше на гърба си във водата и Димо ги нарече ''Стоян и малкото му'' все едно са видри. Какво ставаааааааааа

# 1 078
  • Испания
Толкова време камера, насочена към Кремена, ми осигурява сънуване на караконджули.

"Самото присъствие на Мани тук доказва, че има своя стратегия" /Ралица/.

Не, Ралица. Доказва, че продукцията я бута, влачи, носи и т. н.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 22:36 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 079
Стоян реагира малко първосигнално на номинацията на Кремена и се издразни. Самата Кремена от кумова срама трябваше да стреля по целта на Мани, не че щеше да промени нещата.
Но беше ясно, че Мани и Кремена са номинирани, мъжете имат четири гласа.

Общи условия

Активация на акаунт