💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 484
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 215
Марешка какво си е причинила? Станала е близначка на Кремена. Scream

# 1 216
  • London
Чак да му се натиска. Силно казано...., А и ние сигурни ли сме, че Андрей разказва за жена и дете там? Не знаем почти нищо за съжителството в предаването, та е сложно да обсъждаме отношенията вътре, твърде повърхностно сме запознати. На мен тя ми харесва като играч на арената ..... тъпотиите с Красима и Андрей ги пускам покрай ушите. Не са неща, които ми допадат, ама предполагам майка й вече й го е казала....може на момента да не се е усетила.

Тази Марешка даже бие по устни Кремена, чак е ужасяваща тази тенденция. Cold Sweat

# 1 217
  • Испания
Неискреност, която прозира през истеричния ѝ смях. А когато говори за другите, също се усмихва. Клепа, усмихвайки се. Вижда се от хиляди км.

# 1 218
На мен това определено ми е супер странно - да се усмихваш, а в същото време да плюеш по някого. Злобничко ми идва.

# 1 219
Красима се дразни от вниманието на Андрей към Ели. Тя си е комплексирана относно вида и кг си. За това повтаря, че Ели е само 40кг. Тя обича да е център на мъжкото внимание, ама се дразни, че не е. Та Монката реши да и почеше самочувствието, в стила -ама ти също ставаш и си готина женка, щом переш, готвиш и гладиш.

# 1 220
Хубавото за всички състезатели през миналата и тази година е, че зрителите нямат никакво отношение към определянето на шампиона в Игри на Волята.

# 1 221
  • London
Не забравяйте, че обсъждаме човек на 20 години ..., който се държи поради престоя в залата като такъв на 15. А от 15 годишен какво да очакваш....детски са й историите на Елизабет, но пък ме кефи, че и по детски сериозно играе, едно такова въодушевено.

# 1 222
Същото може да се каже и за Елизабет - че се дразни от вниманието, насочено към Красима, и че се комплексира. Повечето ниски жени и мъже имат страшни комплекси и много злоба - поне от видяното от мен.

# 1 223
  • London
Браво, туко що обиди поне 100 човека в темата. Аз съм 1.52....май точно колкото Елизабет. И ще кажа, че скъпите парфюми са в малки шишенца.Blush ама ха.....Rolling EyesBowtie

# 1 224
  • Испания
Когато преди години в ББ участваше готвачът Петров, пожелах на феновете му поне по един такъв в техния живот. Не знам защо ми се разсърдиха, а уж му бяха фенове.

La Catrala, ако мъжът ти се беше "обзавел" с едно такова мъничко детенце на 15 години, не знам дали щеше да се кефиш толкова. Все пак съм любезна, трябва да признаеш, защото не ти го пожелавам, само си мисля, че би реагирала другояче.

# 1 225
Не целя да обидя съфорумниците. Затова и казвам "повечето" и "видяното от мен". Има и високи злобни, гадни и проклети хора - типичен пример е Слави Трифонов.

# 1 226
  • London
Ами реакцията и проблемът ми ще е основно с мъжа ми, защото той е ангажиран в случая. Мъж на място знае как да постави бариери. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 227
Ето тук си права.

Ами реакцията и проблемът ми ще е основно с мъжа ми, защото той е ангажиран в случая. Мъж на място знае как да постави бариери. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 228
Аз виждам едно приятелско отношение между Елизабет и Андрей, и нищо повече.
Какво натискане, какви 5 лева ....

# 1 229
За мен също Елизабет и Андрей, както и Паулина и Стратимир не са минали границата на нормалното приятелско отношение между мъж и жена. И двете двойки са съюзници в една игра и общуват по-често, защото явно имат повече допирни точки.
Симеон и Красима изобщо няма да ги коментирам, там се получи трагикомедия.
Ако се реша да коментирам думите на Красима от вчера, то бих могъл да намеря не малка доза расизъм и национализъм в тях, но не го правя.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 14:57 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт