💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 696
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 245
  • London
Има записи в темата на епизодите пускаш си и чуваш какво казва Красима. Каза си го много ясно за казахстанския мозък.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 246
То не че не е писано тук в темата, но и аз да задам риторичния въпрос.
Защо само на едни хора се предлагат имунитети, двойни гласове, предимство за игри, храна за племето и т.н.???

Защо Елизабет не получи нищо за своите грошове???

Е, как после да се коментира сериозно при такава очеизваждаща несправедливост...
Както и защо на Паулина и предложиха да нахрани цялото племе, а на Стоян му казаха, че грошовете са си само за него. Миналата година Александър купи за всички храна, на Катя и казаха, че може да даде грошовете си на Христа....
А Ралица ми е особено неприятна в тази роля на класна ръководителка, дето хока децата и им държи сметка за всичко. Особено снощи с това превъзнасяне по Мани. И с опитите и да я защитава. А Мани, моля ви се, си имала стратегия. Само че тя е толкова сложна, че самата Мани едвам си я разбира, какво остава за най-добрата и приятелка 😀 Забелязвам няколко пъти Морунов как реагира на тъпотиите на Ралица, сякаш се чуди къде е попаднал и дали е чул правилно.

# 1 247
Котка, тя Кремена си е плашило.
Играта си е игра, но си подхождат иначе:

Ау сакън, 😱 Мани не заслужава да му трие гърба 😏😄
Абе Морунов женен ли е, какъв му е статуса?

# 1 248
Хаха Кремена как гледаше като Ралица я пита що не е върнала жеста на Мани. Изобщо не беше зацепила горката.

А Морунката Мани гушка ли я, души ли я...

# 1 249
  • London
Според мен племето....или поне Неделчо подозира, че Мани има рамото на продукцията. Поне така ми се видя от записа на съвета.

# 1 250
Котка, тя Кремена си е плашило.
Играта си е игра, но си подхождат иначе:

Ау сакън, 😱 Мани не заслужава да му трие гърба 😏😄
Абе Морунов женен ли е, какъв му е статуса?
Според публикациите в истаграм, няма снимки с жена, но едно 6, 7 годишно момиченце се навърта често. Предполагам е негово.

# 1 251
  • Испания
Сигурно е негово. Има снимки в колата му, води го /детето, момиченце е/ една вечер и у Туджаров, та бая се учудих.

Как пък и на други им прави впечатление!

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 16:55 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 252
Прав е Андрей, че пред камерите преди съвет се говори едно (тупат се в гърдите кой е по-мъж да отиде на елиминационна битка), а на съвета и след него се оказва, че намеренията са съвсем, съвсем други.
Боби през усмивка винаги го раздава добродушен и "без" схеми, но не е глупав, че да не прави сметки.
Сигурна съм, че в сюжетната линия на продукцията е по-хубаво да ни представят жълтите през цялото време с ангелски крила, но едва ли по линия на заговори нещата стоят по-различно от схемите при другите два отбора.

# 1 253
  • Испания
Понеже "Бау!" /и не само/ ми беше откраднато най-безсрамно, друго мога да си измисля.

Скрит текст:

# 1 254
Били заедно в предаване има-няма 2 месеца и вече BFF. Може аз да не съм в час, но това тяхното не ми е особено нормално.

Сигурно е негово. Има снимки в колата му, води го /детето, момиченце е/ една вечер и у Туджаров, та бая се учудих.

Как пък и на други им прави впечатление!

# 1 255
  • София
Оф,те пък жълтите са толкова скучни,откакто ги напуснаха Алекс и Братоев...
Имам чувството,че са ги напили насилствено,че да ги включат и тях в някакви извънигрови кадри.
Симеон толкова си може,но Красима,която го играе невинната кошута да каже изръси толкова глупост на синхрон-само от алкохола ще да е.И как си беше метнала краците при храната-пффф.

Обаче не мога да спра да се смея на всяко влизане в темата-бг мамите живеят в някаква паралелна реалност,в която Мани обира точките на анкетата Sweat Smile

# 1 256
Обаче не мога да спра да се смея на всяко влизане в темата-бг мамите живеят в някаква паралелна реалност,в която Мани обира точките на анкетата Sweat Smile
Жалкото е, че няма да е в паралелна реалност връщането на Мани в племето.

# 1 257
  • Испания
Нормално. Нали гледаме как я бутат, влачат, носят на конче, на гръб.

Въпросът е: кой ще се върне? Не е: кой искате да се върне?

Логично от всичко видяно е, Тъ да се върне и то с жълтъци в племето си. Може и да ѝ благодарят, че това е новото в тяхното племе.

Но бих приела благодарността само така

# 1 258
  • Козлодуй
ееее като видях анкетата и напрво възкликнах "Е защо пък Мани..." толкова ли я харесвате че смятате, че тя ще се върне - вярно напоследък взе да се очовечва но чак пък Simple Smile
Аз гласувах Красима и Елизабет да се върнат а Мани и Кремена да отпаднат Simple Smile

# 1 259
ееее като видях анкетата и напрво възкликнах "Е защо пък Мани..." толкова ли я харесвате че смятате, че тя ще се върне - вярно напоследък взе да се очовечва но чак пък Simple Smile
Аз гласувах Красима и Елизабет да се върнат а Мани и Кремена да отпаднат Simple Smile
Aми тя винаги се връща. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт