🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 406
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мартина в промото ..... ама че неприятна жена.

# 151
Е кво толкова са направили, тази " банда" там и как точно на Чочи пряката демокрация ще ги укроти?
 Хората са за едни 100 хилки,за които трябва да стоят затворени, да вършат работа и да ходят на дуели.Забавляват  се,плачат,карат се,шегуват се помежду си.Като в живия живот.
    Почти съм сигурна,че на Чавдар няма да му се получи фермерството, така както го е замислил.Хубаво се приеха правила,ама каква е санкцията,ако не ги спазиш? ДРугарски съд?Айде моля ви се, все едно пък ако не искаш да се съобразиш  наказанието нещо ще се случи.
   Харесвам идеята на Чавдар за семейство,общност , уют, дом , и ролята на жената, до момента в който ще трябва да ражда толкова ,колкото той иска.И до момента,в който каза,че жената не става за корпоративен бизнес.Толкова много корпорации се управляват от жени, и то успешно.И ако на нас ни влияе лунния цикъл, на мъжете много повече им влияе една друга глава.

# 152
Едно последно мнение за цялата дискусия за мъже/жени, защото това е тема, която дълго може да се дискутира и може тотално да излезем офф-топик, но има един факт. Фактът е, че мъжете имат огромна, гигантична доминация в едно нещо...и това е извършването на най-отвратителните престъпления - убийства, изнасилвания, тормоз, педофилия. Ако са толкова възвишени емоционално, а жените са такива тъпи парчета, които не могат да овладеят елементарни емоции, защо мъжете доминират толкова фрапантно подобни класации? Не би ли трябвало тъпите кокошки да са тези, които се отдават на най-долните, гнусни и плитки човешки желания, а не възвишените мъже? Просто "храна за размисли", както му викат англоговорящите Grinning

И за да не съм тотално извън темата, ще се присъединя към мнението, че никой не ми допада особено. Нямам нито един фаворит, но пък от позитивна гледна точка, няма и никой, който да ми е абсолютно противен, освен може би Георги, но той не е толкова във фокуса. Миналият сезон примерно в един момент абсолютно спрях да гледам, защото онази групичка на Калоян, Петър и Антония + Даню/Даяна ми беше изключително неприятна, а в същото време те доминираха екранното време. Беше непоносимо.

# 153
Твърде много се спекулира с нашумялата еманципация. Да, в определени дейности не можем да сме равни. Ето, онзи ден моят мъж сглобява спалнята, ами не съм се бутала да я сглобя аз, помогнах му където трябва да се придържа и толкова.
Обаче да ми говори за корпоративния свят точно Чавдар, който явно не е издържал в него… ами, сори. Там една жена може да бъде добра колкото и един мъж и вероятно след него са останали и жени, които бачкат здраво наравно с мъжете. На кой колко му плащат за свършеното е една друга тема.

# 154
Ех, Коце, Коце...за втори път ти се изплъзва това фермерство, но пък бе назначен утешително за Протоколчик! Smile Въпросите бяха лесни този път, ако и да е било стратегия за ревенство от страна на Чавдар, впоследствие яко се спече. Не искал той да е Фермер?! "Такива лоши работи ви казах, защо ме избрахте, бе хора?" Ох, той смирения, мъдро каканижещ слова. Хайде бе! - с написаната управленска програма от преди две-три Ферми  Smiley...Прото очакваше разгромна или поне изразителна победа.
Браво, че мнозина подкрепили Костадин на дуела останаха верни и гласуваха за него.
Живка оцеля, но Стефан е в тотален миманс. Цоньо даже не го спомена, край джазкузито стоя жално отстрани, сега си остана на масата за хранене в дамския сектор, да видим дали Мартина ще се върне отново на мястото си до него...лошо му се отрази тази клюкарска история. Той гласува за Чавдар, а Мартина за Коце Wink

Аз си извадих гласуването. Разделят ми се като консервативните за Чавдар и по-младите и "разкрепостени" за Коце.
За Чавдар - Стефан, Ралица, Виктор, Георги, Любо, Теодора, Ваня, Живка
За Костадин - Мартина, Лора, Красимира, Цвети, Кирил, Ивайло, Пламен

# 155
"бандата" има нужда от "лечение"...:това е така тъй като проблема е че работа има но тя стой в страни...проблема е че няма приоритети...няма контрол на дейностите... Фермерите като Мартина искат да са приятели с всички и предпочитат да се оправдаят с времето (освен че нахока Виктор и то не изцяло фейс ту фейс...Ами върви му кажи...) Така ме се постига напредък относно работата... възможно е Чавдар да не се справи (и най вероятно ще е така) тъй като всички българи притежаваме една обща черта свързана с това че започваме всичко с добра съвест и много желание и в последствие не можем да понесен трудностите до целта..тъй като сме демократични и си пази Свободата! Ивайло например беше мн ок със всичко преди да се наруши неговата сфера на мислене... Всичко това е показно..

# 156
Че кое му е лошо на правилата? В работата не спазвате ли писани и неписани правила? Вкъщи може да си псувате като каруцар, но в работата си държите езика зад зъбите. Аз съм "за" да има правила във Фермата, които да определя фермерът. В крайна сметка това е игра и играещите ще се съобразяват с условията на фермера. Иначе защо е фермер? В този сезон е някаква анархия. И ако Чавдар не беше получил хитро съгласието на мнозинството, щеше да се получи като с Цоньо. Той нарежда нещо, другите му се подиграват и не го отразяват.
А колкото репликите му за жените, не се връзвам аз. На нашата улица имаме един, жена му като закрещи се чува и на съседната улица, така му се кара. Обаче имаше един период, когато беше решил да обясни на останалите мъже кой какъв чехльо е. Много му се смяха тогава. Та и Чавдар не се знае как козирува вкъщи, ама нЕма се излагаме по тИлИвизора, я. Имам и познат, който разправя същото, как жените не стават за това, за онова... А у тях е женско царство - жена и две дъщери. Как се грижи за тях и им трепери, и жена си слуша, не е истина. Но пред другите го раздава - аз командвам вкъщи. Не е рядко явление.

# 157
Нямам идея кой изяде стафидите, но гласувах за Ралица и нямам представа защо.Joy
Доколкото си спомням от снощи, Живка каза, че си е похапнала, но пакетчето било отворено от друг.

# 158
Хитър начин за Чавдар да провери кой е на негова страна, с кого може да играе и на кого може да разчита..

Иначе тая история с "демокрацията" ми е малко преиграна, може би защото съм убеден републиканец. Демокрацията, както разправяше някой, са два вълка и една овца, които гласуват какво да вечерят.. Wink

# 159
Аз до снощния епизод си мислех, че вота ще е таен. Вярно, че досега не бяха прибягвали до отваряне на кутията с гласовете, но предполагах, че само резултата ще обявят.
Така всъщност е много интересно.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 13:05 от Cafelate

# 160
  • Варна
Аз до снощния епизод си мислех, че вота ще е таен. Вярно, че досега не бяха прибягвали до отваряне на кутията с гласовете, но предполагах, че само резултата ще обявят.
Така всъщност е много интересно.
По принцип не са им обещавали да е таен, а разликата е била само 1 глас, та са решили да го направят драматичен. Решили са и да представят гласа на Живка като решаващ - можеше да е гласа на който и да е гласувал за Чавдар.
Прогнозирам, че Чавдар ще прати Мартина и Пламен, срещу Ивайло и Краси ратаи, с което ще си осигури Ивайло и Краси ратаи.

# 161
  • Sunshine state
Ивайло лакто скокна на Чавдар, така го прави и с останалите. Някой трябва просто да му скръцне със зъби като Кирил, та да му охлади страстите. Коцето фермер щеше да в пълно фиаско, та по-добрият избор е именно Чавдар.

# 162
Представям си ако бяха избрали Костадин, как щеше да обикаля двора с викове: аз успях, аз съм фермер, те ме признаха! People Runner

# 163
  • Велико Търново
От тук си мисля, че той знаеле повече отговори от колкото даде, но по всякакъв начин гледаше да изравни с Коцето.
Това може да се каже само за последния му въпрос. Иначе през цялото време беше догонващ и няма откъде да е бил сигурен как ще се движи резултатът докрая.

ако нямах съмнения, че идеята не е негова. Много мазно съвпадна с объркания политически живот в нашата татковина, затова.
То това объркване е от април още и обстановката е очевидна за всички. Чавдар е достатъчно зрял човек и със сигурност достатъчно добре може да си го прецени, не виждам защо някой трябва да му дава идеи.

Да попитам, от дуел до дуел минават 7 дни или по- малко?
Една тяхна "седмица" е 6 дни.

той самият е 30-годишен мъж, излизащ с тийнейджърка, което само по себе си е малко озадачаващо
Доколкото си спомням - Виктор си каза, че е на 26 години каза. Момичето е на 19. Не виждам какво чак толкова озадачаващо има в разлика от 7 години.

# 164
  • Варна
Представям си ако бяха избрали Костадин, как щеше да обикаля двора с викове: аз успях, аз съм фермер, те ме признаха! People Runner

Дори не искам да си го представя, пу пу пу. 😂

Общи условия

Активация на акаунт