🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 666
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 945
"Бъди жива и здрава."
"Такава съм, такава и ще си остана."

Аз ли нещо не дочух, или в това нямаше абсолютно никакъв смисъл? Grinning Красимира толкова се е пропила от злоба към Живка, че вече отговорите, които дава нямат никакъв смисъл, просто в отчаян опит да "затапи" Живка. Не я смятах за чак толкова глупава и нелепа.

# 946
Красимира ми е много неприятна жена. Радвам се, че си тръгва. Агресивна, ама от тези, на които им треперят крачетата, докато заплашват. Загуби повечето битки, защото е low iq, а не защото няма физическите данни. Никакъв усет за нищо.

# 947
"Бъди жива и здрава."
"Такава съм, такава и ще си остана."

Аз ли нещо не дочух, или в това нямаше абсолютно никакъв смисъл? Grinning Красимира толкова се е пропила от злоба към Живка, че вече отговорите, които дава нямат никакъв смисъл, просто в отчаян опит да "затапи" Живка. Не я смятах за чак толкова глупава и нелепа.

Държи се като пълен пубертет наистина.

# 948
Не съм ви чела, до сега зяпах тая пародия на дуел. Не харесвам Живка, но си умирам от кеф, че размаза това неориентирано и нагло същество Красимира... То бива да си флегма, да си неадекватна, ама и да си вярваш колко си велика и да сипеш жлъч срещу опонента си... Пълна карикатура е тази, радвам се, че се разкара. На никой няма да липсва. А Андрей не спря да я подкрепя, идеше ми да го ошамаря през телевизора.

# 949
Да вземе да се скрие тази Красимира...

# 950
  • Велико Търново
И понеже някой изрази съмнение, че миналата година Даяна е трябвало да реди по-малко картинки...

Това е Надя, но няма значение.

# 951
Представям си Живка като излезе от Фермата колко ще я мъчи тая мисъл, че е загубила такъв ценен човек. Цял живот ще се бъхти по главата и няма да си го прости. 🤣

# 952
Миналата година само на дуела на Косъма и Милена бяха по големи картинките и бяха май 16 общо. А тук при Надя и Даяна и сега Живка и Красимира са много повече.

# 953
А тези толкова ли нямат ориентация за времето на двамата отделни участници при положение, че битките минават пред очите им една след друга? Разбирам да е трудно да прецениш битки, които са само с няколко секунди разлика, но Любо, Коце, Лора и Теодора бяха толкова убедени, че Красимира печели последната игра, а разликата беше 3-4 минути в полза на Живка.

# 954
Така и не разбрах защо беше тази злоба и неприязън на Красимира срещу Живка.Не помня да са имали пререкания, конфликт.Много злоба и жлъч в това момиче ...

# 955
Ама понесе кошницата Любо. От агитката на Краса, активен неин поддръжник. Смешко.

# 956
Краси е от участниците, които са абсолютно  губещи не просто в дуел, а изобщо с влизането си в риалити. От самото начало мрънкаше и досаждаше, беше или кисела, или горчива. Нито една полза от нея или за нея.
Любо като Любезния лос, да.

# 957
  • Sunshine state
Изгледах много внимателно този хммм дуел, който направо остави Краса с пръст в устата и капо. Обаче какви извинения измисляше след всяка игра, не е истина просто- та късмет нямала, вятърът духал повече при нея, не щяла да пада в басейна.. 😆 Да, да. От агитката й по същия начин оправдаваха некадърноста й, а Ивайло ми идеше да го цапна с нещо с тия подвиквания и заплахи, че щял камъни да хвърля по Живка. Трябваше да бъде изгонен от арената. Теодора се изживява на някакъв тренер на дуелиращите се с нейните непрестанни съвети, ще каже човек, че е вряла и кипяла на арената. Тъпо парче. Кирил и той се изказа неподготвен - не се била раздала Красимира. 🙄🤦🏼♀ Много ги е яд, че Живка се оказа права и остави Красимира на 0, както се и очакваше.

# 958
Знаех си, че Краси е много зле, ама може ли опонента ти да падне във водата и пак да те бие и то с цели 3 минути...
Живка вярно излезе пророк. Каза, че ще я остави на 0, направи го. Каза, че ще цопне в басейна и това направи.😂 Работи и шестото чувство.

# 959
  • София
Изпитвам неудобство когато гледам някой да се излага.
А Красимира се излагаше безобразно всеки път като си отвори устата. Ужас някакъв!
И за разкош си въртеше и задника толкова нелепо.
Добре че няма да ни я излъчват повече, че заприлича на карикатура.

Общи условия

Активация на акаунт