Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 67 751
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
В обувки.бг има отлично описание на предлаганите модели, включително ширината им. Има варианти за H и G като ширина, взимала съм по-елегантни варианти на Caprice. Разгледайте, вероятно ще има сериозен избор, преди и политиката им на връщане беше отлична.

# 496
  • София /Абсурдистан
Аз имам гаден артрит и вече изскочиха не само кокалчета, но и пръстите на краката са деформирани. Нося обувки само на Лорета и много съм доволна. С други боли неописуемо. А преди да закъсам имах тясно стъпало и ходех с токчета…

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 11:18 от The Iron Lady

# 497
  • Пловдив
Здравейте,  търся обувки от този тип:

Изненадана съм, че всички, които съм пробвала до този момент са тесни, изглеждат широки пък..
Та обобщено: Къде да открия лоуфъри/ мокасини за широк крак?

Преди около месец си взех от магазин CCC,за сега съм доволна.-там също може да се види за широк или тесен крак са.

# 498
  • София

Изненадана съм, че всички, които съм пробвала до този момент са тесни, изглеждат широки пък..

Пробвах на различни  места, поръчвах и връщах от сайтове. Извода ми е - подметката е широка, а отгоре - твърда и тясна страна. Само изглеждат удобни.  Като най-удобни и широки за моя крак са № 40 в Мат стар. Но там са само черни и светло сиви, не искам тези скучни  цветове. Реших си въпроса случайно, минавайки покрай Лъвов мост - в евтините магазини между Била и Женския пазар си намерих търсения цвят. Но обувките са от нещо ластично, като Скечерсите, не са кожени.
На ясно съм, че ще свиете устенца, няма да ви хареса предложението за евтини турски от пазара. Макак така от това презряно място, а не фирмени? Но пък да си  напиша, може на някоя да е полезно.

# 499

Може да погледнете в ортопедичните магазини - Ортос, Пиедо, Ортотех. Обикновено имат поне по един такъв модел.

# 500
В случая трика е в това,че са от плат, не кожени.
Аз съм попадала на удобни такива от сайт, от някоя от немските марки, но трудно. Тесни са. Това си е.

# 501
# 502
Здравейте на наш размер 54-56 ,на кой размер отговаря на Манго?

# 503
  • София

Оф, въобще не съм наясно с БГ размерите.. За немско 48 от Mango взимам 1XL, обикновеното XXL ми е малко.

# 504
И аз не мога да се ориентирам в българските размери, гледам европейските и по-точно германските. Френските и италианските са с номер нагоре - например 46 немски е 48 италиански. Най-точно можеш да се ориентираш, ако отвориш сайта на ХМ -там има таблици с размери, които отговарят на немската номерация.

# 505
В дайхман ходихте ли? Преди години си купих от там точно такива, естествена кожа, гумена подметка. Поне 5 години ги носих. Серията беше 5 Авеню.

# 506
slan4ize, виж на всеки от продуктите има таблица с размери и мисля си отговаря.
За ориентир примерно дънки отстандартните номерации, които имат 30 номер, са като 40; 31 - 42; 33 - 44; 34, 35 - 46, някакво такова, другият вариант да споделиш мерки и купуващите с подобни мерки да споделят какво си вземат.

# 507
Мерих такива обувки на Rieke в CCC , на мен ми бяха широки.
За обувки си реших проблема с турски обувки за широк крак.Естествена кожа са и във всички модели има вкаран ластик, ако се надуе крака да поддаде. Има гк в Зебра и Сиси онлайн, те са на една фирма де,  но във Варна ги намирам и в няколко физически магазина

# 508
Здравейте, отново.В Пловдив ,къде мога да намеря спортно -елегантно сако,което да се носи с дънки и панталон? Нещо подобно?

# 509
  • София
Здравейте, отново.В Пловдив ,къде мога да намеря спортно -елегантно сако,което да се носи с дънки и панталон? Нещо подобно?

В  Gang.bg, мисля че имат магазини при Вас (пратките идват от Пловдув)

Общи условия

Активация на акаунт