Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
Майките се сблъскват с предизвикателства при отглеждането на по-големи деца, като проблеми с пубертет, финансови затруднения и стремеж към разширяване на семейството. Майките споделят съвети и истории за организиране на ежедневието и работа с деца. Те подчертават важността на отделяне на индивидуално време за всяко дете, дори в натовареното им ежедневие. Споделят опит относно трудностите при намирането на баланс между работата и семейството.
-
Какво е мнението на teddyvas за намалените такси в детските градини?
-
Какво е мнението на членовете на форума за подкрепата на семействата и децата?
...аз като гледам малкият
бие всички преди него по точки
умственото му развитие е много добре повлияно
....пък и тез чужди изследвания нямат нищо общо с реалната българска действийтелност
нали
домашният любимец
дето ми се мотаеше в краката и всекидневно ме изприщваше
заради някоя купчинка или локва
вече го няма
Вчера много страшно изръмжах
/нали
съм си лъвица/ че кучето ще му е последен ден в апартамента и май съм била много страшна ...щото моят мъж си допи кафето и рече да се обличам и да отиваме да дадем кучето на едни познати с къща и двор,че и кучешка зидана колибка...но без куче.И така нашата Томи си смени стопаните.Сега чакам утрешното слънце,всичко е вдигнато от пода и ще се носи на автомивка за пране 

обаче има сега нова фикс идея..иска кон
гледано в многодетно семейство където условията за възпитание имат редица недостатъци, които впоследствие влияят върху умственото развитие на децата.[/i
и все така да жъне успехи математика ...
и на вас ,че сте отгледали такъв
не мога да ви изчета а тази вечер бях решила да си лягам по с време, че нещо на последък не мога да се наспивам. Ама вие сте виновни, че ще започна да приличам на Дидка
.Баща и беше в четвъртък на родителска среща и се прибра в къщи син зелен. Напляскали сме няколко двойки на входни нива и на всичкото отгоре не сме сметнали за необходимо да уведомим родителското съсловие
.Когато я попитах защо ме е излъгала тя се обърна и ми каза- Не съм излъгала ти не си ме питала
пуши Направо не ми го побира акъла как не съм усетила 
Сигурно сте помислили за умалителни.