Магазини Pepco 7

• 65 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Пийкок, честито, много е хубава! 🙂 А като вместимост колко мл е? Някои чаши са им страшно красиви...

# 601
400 ml e
Има и голяма подаръчна чанта със същите краски. Бях влязла да купя подарък и като я видях веднага мушах и една такава чаша в подаръка Simple Smile Може малко бабешка да идва ама много ми хареса.

# 602
Харесва ли ми- купувам...😁

# 603
Харесва ли ми- купувам...😁
'щото после нЕма!
Като ммоята полицейска кола, за която казвам искрени благодарности на Mariat, която ВСЕКИ ден ходеше да я търси. И на всички други, които отделиха от времето си да помогнат за каузата Simple Smile

# 604
Пийк, болна тема ми е, че не успях да помогна.

# 605
И на мен много ми се искаше да зарадвам Пийк 🙂 Но някои неща от брошура ги зареждат по-рано, други свършват бързо, а отделно и не е една и съща стоката в различните им магазини...😕 Ето, едни чорапи търсех- в нашия ги няма изобщо, а в друг магазин ги имаше...и ме е яд, че не взех.
Другата седмица ще пробвам малката (10 г) с мъжки чорапи от Лидъл- 39-42 😅- сега носи 35-38, но реално следващият номер е точно 38-42...

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 07:36 от dolce miele

# 606
Пийк, болна тема ми е, че не успях да помогна.
Направи много за мен, не се тревожи ! :*
Не е страдал много за синята кола.

# 607
Има ли боксерки за тийн, които не препоръчвате?

# 608
  • Пловдив
Има ли боксерки за тийн, които не препоръчвате?
понакупих от 5 лв с разни готини десени. Доволна съм, харесва ги Simple Smile

# 609
Боксерките в черен цвят не препоръчвам за сушене в сушилня - цвета избелява. Сини и сиви нямат този проблем.

# 610
  • Русе
И аз с резерви купих за тийна 2 чифта боксерки преди година, докато чакам да пуснат в Лидл. Едните бяха дюс сини с някаква щампа, а другите тъмно и светло синьо райе. След почти една година ползване са идеални. Дори бих казала и по-добри от лидълските, на които ластика им там, където е съединен се нищи. При пепковските го няма този проблем. Цветовете също не са мръднали. Сушени са и в сушилня.

# 611
Благодаря ви.

# 612
  • Варна
По повод това, че не зареждат всичко от брошурата или го зареждат по-късно....Ами цяла година събирах сервиз за хранене от няколко града, но сега видях, че имат и чашки за кафе. Тъкмо си помисля, че съм събрала целият комплект и излиза нещо ново.

# 613
  • Mostly in my mind
По повод това, че не зареждат всичко от брошурата или го зареждат по-късно....Ами цяла година събирах сервиз за хранене от няколко града, но сега видях, че имат и чашки за кафе. Тъкмо си помисля, че съм събрала целият комплект и излиза нещо ново.
кой е сервизът?
аз много харесах едни синкави чинии с неправилна форма, обаче 8 лв бройката...

# 614
  • Варна

За този говоря.

Общи условия

Активация на акаунт