Магазини Pepco 7

• 65 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
а, да. хубави са много Simple Smile

# 616
Преди време си бях купила такава чаша със сини цветя. Харесва ми, че е много голяма, понякога ям супа в нея. Единственият недостатък е, че е много тежка.

# 617
Казаха ми, че в Пепко имало картонени кутии, подходящи за прибиране на  по- малки неща. Може ли да ми ги покажете? Имали капаци и май се сглобявали. До сега не са ми трябвали и не съм се заглеждала и интересувала.

# 618

Показвам веднага ..това са най-големия размер имат капаци прибрала съм най бебешките играчки на детето вършат ми работа ..извинявам се за лошата снимка ...

# 619
Виждали ли сте пъзел Спонд Боб? Имаме от Пепко пъзел Маша, Пес патрул, Мики Маус, Пепа прасето. Сега търся Спондж Боб.

# 620
Благодаря за снимката на кутиите!

# 621
Мацки някъде в София дали сте виждали такива жълти кутии?

# 622
Здравейте момичета тази вечер направих страшно групава постъпка...прибрах си в чантата нечупливите неща- 2 тениска за мен, батерии, балони с помпа и още някои дреболии и уж накрая да сложа един диспенсър и органайзер така да го нарека , за мивката в кухнята..
Прибирам се и от мерак да видя дали ще ми се върже с кухнята...няма го...оставила съм го на касата...
Мислите ли че ще ме помнят 🤔 и че няма да има проблем...
Все пак 15 лв. Струва..ще ги накарам да прегледат камерите 😎
И още нещо..ако някой случайно е купил и изпрал вече тази тениска..да каже дали ще събере..че сега ми идва точно с лееко придръпване към рамене и гърди..
И малко да свие , ще ми умалее😊

# 623
Веднъж си бях купила от аптека Ремедиум един фон дьо тен. Разбрах, че го няма, когато се прибрах и бях влязла в още няколко магазина, носех пълни торби. Не бях сигурна къде е изчезнал и тъй като аптеката не беше много близо, не съм се връщала да го търся. Горе-долу някъде, поне след две седмици пак ходих до Ремедиума и се сетих да попитам дали не съм го забравила там. Само ме попитаха каква марка е и ми го връчиха. Казаха, че е бил забравен в кошницата. Така, че има надежда и за теб.

# 624
  • Варна
За варненки да кажа, че снощи в Пепко приморски зареждаха разни нови неща. Тигани и тенджери видях, докато бях там, но и други работи вадеха.

# 625
Вчера в пепко видях намалени комплекти на хари потър естествено взех и какво да видя в къщи долницата без връзки такъв е модела има гайки за колан е да ама как да му стане на моя слабунчо на дължина е точно но докато запълни горната част ще му окъсее долу ...

# 626
  • Mostly in my mind
Тия пепковци няма ли най-сетне да пуснат новата брошура

# 627
От 20-ти мисля, че е новата брошура...Вчера бях в магазина и взех хартиена.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 13:53 от dolce miele

# 628
Голяма ли е брошурата или пак е късичка, да зная дали да ида утре да разгледам 😄

# 629
  • Mostly in my mind
Да, от утре е. И затова се възмущавам,  че не са я качили още онлайн.
Видях я в магазина. Малка е. Половината е със спортни стоки Кардио Бъни.

Общи условия

Активация на акаунт