Магазини Pepco 7

• 65 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
6 листа/12 страници е. Ще има доста спортни стоки с марка създадена за Пепко- Cardio Bunny- клинове, долнища, горнища, сак, раница, спортни бюстиета, ластици за коса, чорапи, суитшърти. За майките и за момичета тийн над 134 см. Още чорапи за йога и пилатес, гирички по 1 кг, още чорапи, по малко бельо и дрешки за всички възрасти деца, балетни палци 23-38 номер. На последните няколко страници има одеяло-двулицево, настолна лампа, кашпа, кош (плетен от естествени материали, с дръжки), табуретка, други одеяла, подложка за маса, филтрираща кана Аквафор за 15 лв, тигани и касерола и термос/термочаша няколко вида.

# 631
  • Стара Загора
В брошурата има предимно спортни неща. На мен не ми допадат въобще с тези надписи Cardio Bunny.

# 632
Аз ще мина за някаква термочаша, но може би не точно така като от брошурата (друга харесах вчера в нашия магазин). Някои спортни неща ми харесват, особено раницата, но ще пропусна.

# 633
Снощи ми казаха в магазина, че тая вечер ще започнат подреждане на новите неща..
Но след като погледнах хартиената брошура, отчетох, че някои неща бяха наредени още вчера...имаше кашпи, плетения кош, керамичните кашпи с изкуствено алое, детските тениски, черните  за момче с Бъгс Бъни и Патока..
Току що баща ми прибирайки се от работа, ми предложи да мине да попита за забравения от мен снощи диспенсър..
Но не са му казали да донеса касовата бележка ...а са отсекли, че не е имало нищо на касата снощи.
Нооо ще върнат камерите , да отида с касовата бележка 😶
Нормално, просто и човешко е да кажат например, че има останало нещо, но трябва касовия бон..🤔
То че е останало, останало е, но Сигурно се съмняват дали е платено..
Но да кажат "Не няма нищо"..😲🤐

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 15:07 от Sofi_to

# 634
Мацки някъде в София дали сте виждали такива жълти кутии?

Намерих точно 3 бр колкото ми трябват. Беше много празно, но имаше намалени клинчета и блузки за момиченца по 2-2.50 със пролетно летни мотиви.
За новата брошура аз обръщам сайта на румънски или полски и почти винаги я има по рано качена. Там я разглеждам

# 635
Артикулите от новата брошура съвпадат и с най-новите артикули във всяка категория, така че може и по тях да се ориентирате. Някой по-назад беше питал за коледните феи - преди 2 дена имаше точно 1 при детските играчки в Пепко в Парк център, но може вече да са я купили(беше с бяла рокля).

# 636
Слушалки за компютър има ли и как са?Както и за телефон биват ли?
И албуми за снимки има ли още,че имам един от 5 лв от там,супер си е .

# 637
Има ли зарядно (не съм сигурна така ли се казва) за телефон, само частта, която се пъха в контакта? Кабел си имам...

# 638
Има,по 2.50,до касата са.

# 639
А сещаш ли се за цвят? Много ми е неудобно да разглеждам нещата там, винаги има няколко клиента, които чакат за касите и става "гъчканица"...🙂

# 640
  • София
Слушалки за компютър има ли и как са?Както и за телефон биват ли?
И албуми за снимки има ли още,че имам един от 5 лв от там,супер си е .
В нашето Пепко има албуми.

# 641
Долче,сещам се за един златен с брокат,които детето ми беше гепило,та се връщах да ги върна .И един бял ,който имах аз ,но май са доста цветове.
Дайс,цена горе-долу дали помниш?

# 642
  • София
Не, че гледах рамките.

# 643
Има ли зарядно (не съм сигурна така ли се казва) за телефон, само частта, която се пъха в контакта? Кабел си имам...

Няма ,само кабелчета има.

# 644
Разбира се, при нас може и никакви зарядни да няма...бях забравила този факт 😁 Ще гледам на място.
Сега се сещам, че в новата брошура има и безжични слушалки (тези в кутийка, които се слагат в ушите), май 2 вида.

Общи условия

Активация на акаунт