Прахосмукачка робот - 22

• 69 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Deutschland/HE
От няколко дни ми е влязла една мисъл, мога ли на Роборок S5 Max да сложа четка от Роборок S7 MAX?
Ние сме с дълги коси и доста се оплитат около четката, а около силиконовата не било така, за това съм се замислила.

# 586
  • Русе
Спиди доставяха последно от евроскладовете. Би трябвало да получите съобщение от куриера. Не са бг пощи

# 587
Някой да е връщал робот за сервиз на Емаг? Сега като дойде куриера видях, че го пращат чак в Букурещ. Що така?

# 588
  • Sofia
Някой да е връщал робот за сервиз на Емаг? Сега като дойде куриера видях, че го пращат чак в Букурещ. Що така?
Защото оттам идват и там се връщат.Магазина е румънски

# 589
Защото оттам идват и там се връщат.Магазина е румънски
Това ясно, но в гаранционните листове пише, че работят с Пан сервиз. Просто се учудих, че няма да ползват този, ми ще пътува до Румъния и в такъв случай предполагам, че ще се проточат доста нещата.

# 590
  • Sofia
По закон ремонта е 30 дни.Подготви се за толкова.Ако свърши по-рано ,супер!

# 591

Аз. Да, в Букурещ е сервизът.
Моята я върнаха бързо – за 7 или 10 дни беше, не помня вече. Много приятно ме изненадаха.

# 592
  • София
Добро утро, момичета.

Спряла съм се на модел xiaomi roborock s7, но никъде не открих отговор на моят въпрос и искам да се допитам до вас. На всякъде пише, че чисти и килими, но никъде не се уточнява какъв тип килими. За мокетен ми е ясно, но с тип персийски и тези белгийските , които са с много гъсти нишки дали ще се справи? Някоя от вас дали има опит с такива подови настилки? Аз ще питам и в представителството, но търся хора с опит преди това.
Благодаря предварително и приятен ден.

# 593
  • Deutschland/HE
Аз имам S5 и се справя много добре с килими (моя е с много гъсти нишки, високо около 0.5 -1см (моя е Арте Еспина, холандски са).

# 594
Персийският килим не създава никакъв проблем на робота, моят е друг модел, но предполагам е същото.

# 595
  • София
Персийският килим не създава никакъв проблем на робота, моят е друг модел, но предполагам е същото.

Питането ми беше дали се справя с чистенето на такъв тип килим, защото са с голяма гъстота на нишките, не е като мокет или паркат.

От отговорът ви разбирам, че няма проблем с почистването и се справя чудесно.

# 596
Пристигнаха ми прахосмукачките робот irobot 671, от Амазон.  Купих 2 бр, състояние добро, по описания бяха преопаковани. Дойдоха - едната с лепенките, другата без, чисто нови, в оригинални опаковка. Много съм доволна, излязоха по 210лв с доставката до Бг от превозвач

# 597
Верче, верно ли има irobot за 210 лв.? Я пробвай моля и ако си доволна пусни линк да ги видим. А твоите си ги ползвай със здраве!

# 598
Има, да, водят се складови бройки. Трябва добре да се чете описанието, защото има някои използвани, както казах моите се водеха като преопаковани. Дойдоха чисто нови, то си личи. 6кг тежат х 3лв на кг идва доставката - тотал 210лв.
Тествам го в момента.
Цената беше 108 евро, имаше 10% отстъпка, а в момента има 20%!
Ето
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B079QM5GL9/ref=ox_sc_act_image_12? … 1PHF7ZO&psc=1

Има и други модели на марката, както и на xiaomi, cecotec И други.

# 599
Благодаря за линка! А доставката как стана? Сподели моля и първи впечатления от почистването, (ако предпочиташ на лични), че яко ме зариби.

Общи условия

Активация на акаунт