Прахосмукачка робот - 22

• 69 068
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Моля, препоръчайте ми миещ робот, по-бюджетен и не много сложен за обслужване. Без приложения и т.н. смартфон екстри, че е за майка ми, която ще се затрудни. Има дългокосместа котка, килими няма.
В Кауфланд в момента има намалена Muhler робот, моя близка го има и казва, че ѝ върши страхотна работа.169лв. е на промоция.

Трябва да си взимам нов робот и направо съм като пате в калчища какво да избера, при все, че
чета темата от няколко години.🤦🏻♀

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 16:00 от ДХ3

# 661
И аз дълго се чудих какъв робот да взема, момичетата тук бяха много отзивчиви и мили! Според  претенциите ми, най-препоръчвана беше румбата. Аз си взех обаче xiaomi roidmi eve plus, изгледах много клипчета в тубата и я ползвам вече повече от два месеца и съм много доволна. Недостатък е че не е със силиконова четка, но аз го знаех това. Има и моп функция която също е много добра, но нали съм свикнала по старо му, по рядко я ползвам. Та моят съвет е да се изгледат възможно най-много клипове и отзиви.

# 662
Здравейте , искам да попитам някоя дама дали има робот и тъмни плочки. Аз съм с черни плочки с кафяво и съм решила да си взема робот , но не съм сигурна кой ще може да се справи на по-тъмните повърхности. Бюджет нямам , искам задължително да е със станция. Благодаря ви предварително 😊

# 663
искам задължително да е със станция
Няма робот без станция. Може би имате предвид самопочистваща база?

# 664
# 665
За първи път чувам. Може ли линк?
И как се зарежда - директно чрез шнур в контакта ли?

# 666
  • Бургас
Аз имам Румба девета серия, няма никакъв проблем с черните плочки.

# 667
Аз съм с Виледа, няма станция нито дистанционно. Зарежда се с кабел с адаптер накрая, директно в контакта.

# 668
След четене и мислене реших да си взема
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P.
Бюджетът ми е около 500лв. Ако някой от вас скоро е правил проучване и смята, че има по-добър вариант( че вече ми съана каша в главата от толкова модели), ще се радвам да сподели.
Защосе спрях на този:
- добра навигациа
-голяма батерия
-достатъчно холям резервоар за вода
-начин на почистване с мопа
- достатъчно качествено сухо почистване
С твърди подове съм(паркет), тук-таме малки килими, около 120кв. чиста площ за чистене и миене.

Само не разбрах дали ще направи карти и запомни  ако жилището ми е на два етажа.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 17:05 от ДХ3

# 669
Ползвате ли препарат за моп функцията? На упътването пише, че не трябва, ама ми се иска понякога да мине и с препарат.

# 670
Препарат слагам на подложката.

# 671
Резервоарчето го пълня с дестилирана вода от DM, а на самият моп слагам препарат за паркет и ламинат. Изпирам мопа след всяка стая и съм много доволна!

# 672
Здравейте! Имам модел  Xiaomi Mi Robot SKV4093GL Vacuum Mop и не знам как да запазя карта, как да направя отделни стаи и как да задавам изчистване на отделна стая. Може ли някой да ми помогне?

# 673
След четене и мислене реших да си взема
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P.
Бюджетът ми е около 500лв. Ако някой от вас скоро е правил проучване и смята, че има по-добър вариант( че вече ми съана каша в главата от толкова модели), ще се радвам да сподели.
Защосе спрях на този:
- добра навигациа
-голяма батерия
-достатъчно холям резервоар за вода
-начин на почистване с мопа
- достатъчно качествено сухо почистване
С твърди подове съм(паркет), тук-таме малки килими, около 120кв. чиста площ за чистене и миене.

Само не разбрах дали ще направи карти и запомни  ако жилището ми е на два етажа.
Здравейте,
Аз онзи ден си поръчах Xiaomi Dreame D9. 520 лв от techika. Bg.. Доста четох и мисля, че е добър вариант, но ще ви пиша, когато го изпробвам.

# 674
Ползвате ли препарат за моп функцията? На упътването пише, че не трябва, ама ми се иска понякога да мине и с препарат.

Общи условия

Активация на акаунт