Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Какво представлява ултразвуковият скрининг и кога се извършва?
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Какво представлява ултразвуковият скрининг и кога се извършва?
-
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
-
Какво представлява биохимичният скрининг?
-
Какво представлява носът на бебето и защо се изследва?
Нашия 1ви РД също мина страхотно. Беше си много весел купон. Освен това повечето ни гостенчета бяха от отчетната тема и бяха на една възраст и беше супер гот. Немога да разбера хората, които не празнуват 1ви РД.... е какво като детето не разбира... нали все някой ден ще разбере и като си гледа снимки ще се радва а и то си е празник и за майката и за всички
Има вече будни, Станела, че даже и работещи
Аз сега пийвам мляко с нес, че чистото кафе вече не ми понася и имам и аз една баничка до мен и мисля след малко да я нападна
Засега смуча Олипс, но се чудя дали да не си взема някакви други смучещи бонбони за гърло. Предполагам, че те няма да навредят на бебо. Вие как мислите?Някоя говорила ли е с лекар по този въпрос?
.
Не искам да ви натоварвам.

, защото с момчета се пълнеело само на корем, а с момичета- навсякъде.Аз също това съм чувала. Каквото и да е ще му се радваме много