Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Пуснах 2 поръчки на 08.03 и втората днес е при мен. Много бързи. А е странно, че първата още е на статус Опакована.

# 706
И моята поръчка от понеделник е при мен

А между другото , чаршафите също са от лсу, но от преди година.

# 707
Моите поръчки стоят на опаковани, но направих и една на 9-ти сутринта с намалението.
Върнали са ми сумата по отказаната поръчка. Много са хитри, отказах поръчката в рамките на две минути и продължих да правя друга, като погледнах след още няколко минути - всички поръчки  автоматично със статус - обработка, при плащане с карта. И така ако се замотае човек минута-две, не може да натисне отказ.

Повече ще дам отзив като получа и разгледам.

# 708
Моята от 7- ми още стои със статус опакована, от 8- ми , и то поръчани късно вечерта,  са тук , след малко ще ги взема, едната е със десетина дребни неща, чак се учудвам, че толкова бързо дойде.

# 709
  • Бургас
Elsi86, от чаршафите доволна ли си? Купих същите и аз миналата година, но още не съм ги отворила.

# 710
Здравейте, да попитам - къде въвеждате данните на банковата сметка, когато връщате поръчка? Забравих да добавя бележка в плика с iban, мислех че на сайта мога да ги въведа, но когато натисна връщане - не ми изчислява всички артикули (имам артикули, които не подлежат на връщане - бельо).... Цялата ми поръчка беше сгрешена и направо я върнах след като я отворих...

# 711
jazzzzy, в профила се полъват данните за банкова сметка, по която да се възстанови сумата и се маркират продуктите, които връщаш и автоматично сайтът ти изчислява сумата.

# 712
Да, но имам поръчано бельо, което не се връща и ми го вади от сумата... А аз нито съм го получила, нито съм го върнала - съвсем друга поръчка пристигна при мен, нито един от продуктите, които поръчах не дойде...
Толкова години пазарувам онлайн - за пръв път ми се случва такова нещо.... Confused

# 713
Затова се обади и опиши случая, а ако все още са у теб стоките - снимай пакета, листа с описа на продуктите и самите продукти - прати ги в имейл до тях и обясни.

# 714
А някакъв мейл имате ли - аз писах във формата за контакт, която е дадена на първа страница тук в темата.

# 715
Най добре да се свържете с тях по телефон, това е номерът- 02 808 20 10.

# 716
SUPPORT@lcwaikiki.com с този мейл си комуникирам

# 717
Много ви благодаря! Heart

# 718
  • Пловдив
Сапуните, които предлагат по колко грама са?

# 719
100 г, но изглеждат тънки.

Общи условия

Активация на акаунт