Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз ще мога да пиша за парката като я получа, но още няма никакво движение по поръчката.

# 646
  • Бургас
Според мен стават. Днес в Бургас беше 4-5 градуса, но вятъра дава усещането, че е под нулата. Излязох с тънък пуловер и парката и ми беше студено само на ръцете, като бутам количката, защото още не съм изкарала ръкавиците. И за по-студено ще става. Моята позволява и дебел пуловер да облека под нея.

# 647
За мен става за зимата, ама всеки има различна представа за зимно яке 😄 аз я нося и цяла зима ще съм с нея

# 648
  • БГ
Някой ако има излишен L размер от парката на Only - насреща съм Flowers Hibiscus

# 649
И аз се нареждам , ако някой има излишна бяла Л или М , купена с намалението.
Сестра ми си я купи в керемидено, според мен става за зима.Белите не знам , дали са същите.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:30 от sasi6

# 650
Някой който е поръчал от черния петък, якета на Jack & Jones, мъжки, не от олекотените, а от по-зимните размер L, и не му харесва или има проблем с размера, или пък му е излишно, нека ми пише, понеже изпуснах всичко, ще съм му изключително благодарен!

Поръчах си  от тия по дебелите якета размер С на jack  надявам се да е добро без дефекти няма смисъл тия по тънките якета все пак идеята е да ми топли 😁

# 651
Определено са добри, стискам ти палци! Simple Smile Надявам се и аз да успея да се снабдя с някакво съвсем скоро.

# 652
  • Някъде по Дунава
Благодаря ви за отговорите. На детето (  абе то е направо жена) се оказа, че миналогодишната парка леко е умаляла и покрай НГ ще дебна такава на намаление.

# 653
Здравейте, момичета. Имам код, който няма да ползвам.

# 654
Колко време са активни такива кодове за компенсация?

# 655
3 месеца.

# 656
  • пустинята Гоби
Дами, как се набира този странен телефонен номер на сайта, сигурно е коментирано, но да не чета цялата тема? И друг въпрос, лесно ли се връщат стоки? Благодаря.

# 657
  • София
Връщането е много лесно. Влизаш си в профила и отбелязваш какво искаш да върнеш. Вътре в пратката мисля, че имаше товарителница ако искаш да върнеш. Директно лепиш, запечатваш им плика и го носиш в Еконт.

# 658
  • пустинята Гоби
Оправих се, благодаря, успях да се свържа по телефона. Поръчах една раница вчера, днес видях, че е намалена с 40 лева и ги питах мога ли да откажа доставката - не можело, ама можело да не я вземам. Да съм си поръчала раницата наново. Щом казват, нямат грижи.

# 659
Да, и на мен така са ми казвали по телефона, че мога да не я взема пратката. Мацката в Еконт беше много учудена, като я отказах. : ))

Общи условия

Активация на акаунт