Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 650
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми дойде последната поръчка - Мъжко яке: хубаво е, особено за цена 28.36 лв. ММ ще мери довечера да се произнесе.
Дамското яке не е лошо, но за 129.90 лв. не очаквах единия джоб да е криво зашит отвътре. Не се вижда, но мен ме дразни и ще помисля дали остава. Иначе L размер отговаря. Аз съм 164 см висока и ми идва повече до коляното - не съм свикнала с много дълги връхни дрехи. Освен споменатия джоб, изглежда много добре ушито.

# 706
  • София
Моя рожден ден е в началото на септември.
Да не би да не си попълнила дата.

Попълнено е всичко.

# 707
https://m.aboutyou.bg/p/about-you/senta-3749753
Това получих,ами къде съм спала не знам,но съм поръчала хл и ми е голямо и ръкавите са дълги.За 32 лв го взех,не знам дали да го връщам,той си е оувърсайз по принцип.Иначе е хубав,плътен и преспокойно мога да го облека днес без яке .

# 708
Ако решиш, че не го искаш и става за мъж (що да не става?! 🤔), пиши ми, не го връщай.

# 709
И аз бих го взела, но съм 1,60 и на мен ръкавите ще са ми още по-дълги, това ме спря, иначе със сигурност съм по-едра от Бобчита. И аз мисля, че е за  мъж, жена - унисекс.

# 710
Абе къде ти мъж ,жена.Всички сме унисексове вече 😂.
Азалия,ще умувам и ще ти пиша тия дни .За мен напълно става за мъж и жена .Дълго е,на мен ми е под дупето ,съм доста висока.Ръкавите почти ми покриват пръстите .

# 711
Абе къде ти мъж ,жена.Всички сме унисексове вече 😂.
Азалия,ще умувам и ще ти пиша тия дни .За мен напълно става за мъж и жена .Дълго е,на мен ми е под дупето ,съм доста висока.Ръкавите почти ми покриват пръстите .

Пристигна това яке разочарова ме на снимките изглеждаше доста по дебело и го върнах

А това го взех от H&M за 30лв и горното беше за 30 но не си заслужава акп търсите доста дебело яке jack and jones не е вашето
И двете якета са тип puffer якето на h&m вече се е деформирало но е по добро

# 712
  • София
Моят мъж си взе на Jack & Jones и може да изглежда тънко ама си топли или поне при него.

# 713
Моят мъж си взе на Jack & Jones и може да изглежда тънко ама си топли или поне при него.
Материята е много мека странно е лично за мен
Иначе имам ски яке което е тънко но те са пак са създадени за тежки условия и постоянно ги подобравят като устойчивост

(иначе това яке на j&j  в чужд сайт пишеше, че е с отблъскваща вода материя  а в абаут ю никъде не е споменато)

# 714
  • София
Вината си е на about you. Просто не са си допълнили информацията.

# 715
В абаут ю са много лаконични описанията ,нито кройка ,нито нищо е описано .

# 716
На мен много ми помага в НМ това, че пише "моделът е висок едиколкоси см и носи размер L", примерно. Можеше да не го спестяват това...

# 717
Имах рд предпоследната седмица на ноември и кода дойде на деня.
Поръчах си едни дънки с него ,но ми бяха големи и ги върнах и се бях закъхарила дали ще мога да го ползвам пак.
Е появи се по-малкия размер дънки и не бях върнала още старите,защото имаха проблем с опцията банкови данни и чаках да я оправят за да ги върна .
Пак успях  да го ползвам.

# 718
Да ви попитам в  абаут ю колко време може да стой една пратка би трябвало да е 1 седмица в еконт нали така?
Имам пратка която е пристигнала на 30.12.2021 и други които са дошли 2 3 дни след това отивам аз в еконт и ми казват че нямам никакви пратки защо така?

# 719
    Пратката може да престои в офис до 7 дни от получаване на смс от Еконт.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 18:08 от Ivelionora

Общи условия

Активация на акаунт