Подаръци и веселба има у дома, НОЕМВРИЙЧЕТАТА стават на една!

• 12 765
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
сиса - честито, тогава! ще чакаме новини. и за рд честито, всъщност.

подаръци - ние събрахме камион-кола за бутане и тътрене с багажник за 1 натъпкана играчка; плюшен кон на дъги за люлеене, който цвили; множество дървени и разни играчки за тряскане и блъскане; бодита; чорапи; ботуши; шейна; малко детско столче за сядане, на което петра не сяда + мангизи, с които ще купим акции, щото не ни хрумна какво друго й трябва.
очаквам от 20-те-30-те гости в събота (ще бъдат на 2 тура - бебешко парти и купон за възрастни  Crazy) още купища неща под формата на играчки или там каквото.

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 13:11 от majceto

# 46
  • Gabrowo->Sofia
ЧЕСТИТООООООООООООООО, Sissa! Все такива хубави изненади да получаваш за рожденния си ден!

# 47
  • София
 newsm59  ura ЧРД НА СОФИЯ, ЯНИ, ИВАНА, МАРИЯ и ВИКИ и Честит празник на техните мами! Много здраве, усмивки и щастливи моменти!Честито на Сиса - РД и предложение!
Майче, евала ви за тортата и на двамата майстори! Много хубава рожденничката и майка и!
А Калоян е с червено гърло и кашля Cry . Надявам се много да не се задълбочи и да се оправи бързо! Аз пък се изпретесних, че за пръв път е болен ама то и този момент е неизбежен май!
За РД и аз не знам какво да му подарим ние. Дори и за баба му и дядо му няма какво да измисля, та пари ще дадат хората за когато измислим.
Приятен ден!

# 48
  • Карлово
Сиса, честито! Хайде, сега и виртуална сватба ще присъстваме.
За подаръците-от бабите и дядовците съм купила две блузи, едната сигурно ще й става догодина по това време, но мн ми хареса, ботуши, количка за кукли. Баща ми с приятелката му са й купили златна гривна и разни дребни нещица като чорапогащници и бодита. Днес мисля да обиколя да купя и от нас. Мисля да взема космонавт и от тези люлеещите се на дъги играчки.

# 49
Честито на Сиса - РД и предложение
майче я обясни по подробно за шейната, че такова също трябва да купим

# 50
Сисе, а честито. И за двете. Е, сега ще имаш и сватба и малка шафелка.  bouquet
Бубуто, все се каня да ти пиша, че и на мен ми писна да се боря за 5 лъжици. Та затова вече и дам суха храна с ръце - ориз, пиле, картофи, сърми, печени филийки но с ръце. И се получава. А иначе яде 3 пъти на ден и 1,2 пъти на нощ кисело мляко с шишето. А ако реша да я пробвам да яде супа, то са ревове, нерви, блъскане на лъжицата и се отказах. Докторката ми каза, че като избият зъбките пак ще почне да яде с лъжица. Сега я дразнела и такива неща.
За подаръците - аз мисля да и вземем златна гривна с дрънкулка. И така всяка година на купуваме по една джиджявка докато станат 21. И тогава да и подарим гривната. А иначе ще и вземем книжка с местещи се картинки и влакче. Такова конче като на майчето няма да вземаме, защото тя не иска да стои. А кола имаме. Какво ще получим не знам.

# 51
  • София
Сиса - честито да ти е, рожденния ден и предложението - все такива хубави неща да ти се случват...Wink

Бубе - пробвала съм на парченца да му давам да яде с ръце, забавлява се, гризка, но в никакъв случай не може да се каже, че изяжда количество колкото за едно хранене, а ако му дам повече от едно парче - например ориз в купа само го мачка и разглежда. Няма проблем с лъжицата той, а със самата храна, а сега като е болен съвсем зле е положението, особено откакто му се запуши и носа...вече даже и да суче мн мн не може, че няма как да диша...но най-полудявам като почне да си бърка в устата и да си вади храната и да маже наоколо - и вика "прррр" - забавлява се човека...ама на мен ми е гадно, че всъщност почти нищо не яде, иначе разнообразно, но минимално Sad

За подарък аз мн исках това да му вземем http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … gym&pid=37192 , но  вероятно тук ще е безбожно скъпо, а било голямо да ни го носят от щатите, та сега трябва да измислим нещо друго....

# 52
клара - ще я видите.
новите мерки на петра - 9800/78.5 см. - надценила съм я на дължина и дебелина Simple Smile

# 53
  • Димитровград
Едита днес я теглиха и мериха.9450 и 76см.На мама дундата.Водихме я на доктор за сърцето.Останала дупчица колкото косъм.След 3 месеца пак.Трябва и очите да видим дали са наред.
Честит рожден ден на Сисса!Каквото си пожелае-да се сбъдва!!!
СОФИЯ, ЯНИ, ИВАНА, МАРИЯ И ВИКИ!
Пожелавам им много да слушкат и папкат!!!Да са живи и здрави!!!

# 54
  • Пловдив
 bdbaloniЧестито на всички рожденници СОФИЯ, ЯНИ, ИВАНА, МАРИЯ И ВИКИ!
 happy bd baloni
И специално юбилея на мама Сиса,винаги в живота да я съпътства любовта и приятните изненади  Tada lovekiss

# 55
  • Пловдив
Сисе, да ти е честит юбилея и предложението! Да си здрава и щастлива със семейството!   bouquet

Аз преди малко се прибрах, малкото човече спи, а днес нашият тати го оперираха! Ве4е е по - добре и си почива! С нетърпение чакам да си го прибера вкъщи и да си се грижа за моите мъже.

# 56
Сисса поздравления!!!!!!! Hug И сега да не вземеш да му откажеш на човека??? newsm78

Много хубава дата!
Честит празник на всички!
Анеле, от сърце пожелавам всичко да се оправя и то бързо!

# 57
анеле  Hug
канеста - ето това са добри новини. браво!

а мен още ме държи разнеженото състояние от вчера. мине-не-мине време и добия умилен кравешки вид. голяма ревла съм станала, пусти хормони!

честит ви ден на будителите!
аз отивам да спя!

# 58
Здравейте и от нас! От пустата работа на нашия татко едвам се дореждам до лаптопа.
ЧЕСТИТО на всички вчерашни и днешни рожденици и на техните родители!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Специални целувки на сладката Петра, която все пак познавам и лично Heart Eyes
Сиса, супер, колко романтично!!!! Дръж ни в течение, аз обожавам подготовките и вълненията около сватбите (стига да не е е моята Mr. Green)
канеста, много се радвам за вас!
анеле, да се оправя бързо таткото ви!

# 59
  • Съвсем в края на света
Честит първи рожден ден с известно закъснение на Ема, Питър, Виктор, Яна, Ния, Петра, Пол, Стоян!
Честито на всички днешни рожденници СОФИЯ, ЯНИ, ИВАНА, МАРИЯ И ВИКИ!
Да са диви и много щастливи. /Само мамите да не ме бият/
Честито и на Сисса и за юбилея и за предложението. Да е много щастлива.
Аз за съжаление пак се затрих, спира тока, когато има ток, немога да заредя форума, изобщо края на света.
Бяхме на един РД в събота, и стисках дребчо през цялото време, а той искаше при децата. Аз повтарях като грамофонна плоча, че неможе при децата като не ходи. Като се прибрахме се изправи и от тогава все е прав.

Общи условия

Активация на акаунт