Коледни календари 2

• 65 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Някои адвент календари във www.flaconi.de са намалени, като този:
https://www.flaconi.de/pflege/biotherm/holiday/biotherm-holiday- … ml#sku=80063717-1
По-рано днес с код SEIDE, който действа сега, се намаляше допълнително с 15 %, когато поръчката е на обща стойност 59 евро, но сега не. Успях преди малко да го намаля с 15% , без да се добавя  друго, с код MPASOV15-UHUCRF /от Sovendus/, но не зная дали ще действа при друг или е персонален. Получи се мисля добра цена от 43.31 евро.

# 136
  • Бургас
Хах ами аз верно не съм написала 😂 за госпожица на 6г.
Е,разбира се,че има много идеи за момиченце.Детски шампоан с красива картинка.Четка за коса.Хубава четка за зъби с някаква принцеса.Фигурка за торта с любим герой.Флумастри/Моливи за рисуване.Май мноливи по-добре,острилка...Има много сладурски неща.Разходка из Джъмбо,книжарница или магазин тип левче би помогнала много.Мида със скрита перла(комплекти са и са много интересни).Някаква сребърна или стоманена гривничка...Пръстенче...Фибички...Безопасна козметика...

# 137
  • София
Мога да добавя балон, някаква по-малка коледна играчка. Може не във всички да има награди, ами и задачки- да направите коледни сладки, да гледате филм, да научи нова песничка. 😀

# 138
Това със задачите ми хареса, благодаря!

# 139
  • Бургас
Коледни играчки има много красиви.
Желирани бонбони Харибо обича ли?

# 140
Обича. Трудно ми е, защото първо, че искам малки неща, второ, че ноември й е РД и покрай това се получават доста от подаръците, трето, че съм по майчинство с номер 2 и често съм с двете деца, пък не искам да ги знае изненадките, разбира се. Но си харесах идеи, благодаря Simple Smile

# 141
Аз като съм правила на моята дъщеря, лакомствата/играчките ги слагах ден за ден. И да, имаше винаги въпрос ме, гатанки, задача за изпълнение и после съдържанието от джобчето. Ако не е бонбонка Линд, мерси, а нещо хо- голямо го оставях под елхата с послание в бележката. Отваряше си ги след следобедния сън, а аз имах възможност да подготвя поредния джоб.

# 142
https://www.flaconi.de/pflege/biotherm/holiday/biotherm-holiday- … ml#sku=80063717-1
По-рано днес с код SEIDE, който действа сега, се намаляше допълнително с 15 %, когато поръчката е на обща стойност 59 евро, но сега не. Успях преди малко да го намаля с 15% , без да се добавя  друго, с код MPASOV15-UHUCRF /от Sovendus/, но не зная дали ще действа при друг или е персонален. Получи се мисля добра цена от 43.31 евро.

Доста интересни неща има в този календар, но за себе си вече приключих за тази година, вече очаквам 3 бройки да са.

# 143
Това прилича на календар за момиченца, макар и да не е точно: https://bg.factcool.com/index.php?route=product%2Fproduct&pr … fVzQBazwSZ5z9VMDc
Поне има вратички, които се отварят по същия начин Simple Smile Тази цена ми изглежда висока за шепа ластичета и подобни артикули.

# 144
Скъп е със сигурност! Дори не са 12 прозорчета!

Днес получих и календарите на Avon, дори го разпечатах незабелижимо за да ви щракна какво се крие вътре.
Харесват ми като качество за парите си.
Интересуваше ме дали обеците ще боцкат отзад на ушите заради по дълги .... как се наричат?
Ами някои ми се струват, че ще убиват.

# 145
Много е хубав този календар.

# 146
  • София

Доста интересни неща има в този календар, но за себе си вече приключих за тази година, вече очаквам 3 бройки да са.

От заглавието се подлъгах, че това е календар на Biotherm, a реално е и с други марки. Flushed Отказвам се.

# 147
Тази година за първи път купих два календара- единия на Khiel's за185лв , а другия на rituals за 120лв. За този на Khiel's мога да кажа, че има доста мостри и по-малко пълноразмерни продукти, дори аз бих ги нарекла travel size, които по принцип ти подаряват при нормална покупка на продукти. Разбира се ако целта е да се изпробва марката, това е добър начин, тъй като са сложили 24 различни продукта, което само по себе си е доста. За покупка над 120 лв ти дават да си избереш 3 малки опаковки и доста други дребни мостри. На rituals календарът ми изглежда по-добър от гледна точка съотношение цена/количество продукти, като в него има доста разнообразни неща - свещи, сапун, body mists, като цяло подобно на тяхната концепция, календарът съдържа продукти за релаксация и глезене.

# 148
Rituals предлага ли се в български сайтове?

# 149
Rituals предлага ли се в български сайтове?

В Дъглас го има.

Общи условия

Активация на акаунт