Коледни календари 2

• 65 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Някой да е купувал този календар минали години? Гледах, че 2019та е имало със сигурност

https://www.healthylicious.bg/product/advent-calendar-2021/

# 196
Бихте ли ми припомнили откъде се поръччваше календара с бисквитките?

# 197
Нямаше да си купувам за себе си календар тази година, но вчера бяхме в едно аутлет селце и този беше намален на 55 евро, миналогодишния им. Еми слаб ми е ангелът, мушнах го в торбата Joy

# 198
  • Бургас
И на мен ми е слаб ангелът...

# 199
Аз сигурно бих купила миналогодишен календар, ако ги предлагаха с добра отстъпка, но те се предлагат или на същата цена, или минус 15%, което не е кой знае какво.

# 200
Аз съм си купувала календара на Локситан с 50% отстъпка след нова година 😀

# 201
Емаг сигурно се подготвят за Черния петък 😆😂

# 202
  • There I was on a July morning
Ужас!
Но това не е точно същият календар, който го има в ДМ за 59 лв. На този - колко му е реалната цена?

# 203
Вярно, че кутията е малко по-различна. Ето го в Амазон за 25 английски лири (намален): https://www.amazon.co.uk/NIVEA-Calendar-Christmas-Variety-Produc … ;ref_=as_li_ss_tl

Прави ми впечатление, че в различните сайтове има разлики в съдържанието - в Емаг имаме сива гъба за баня, вместо розовата, а в амазонския има и маска за очи и пухкава лента за глава. В нито един от двата няма прословутата метална форма за бисквити.

# 204
Календарът на Нивеа, мисля, че беше 69.99лв. на старта, на различни места го мернах и за 100лв.

Според мен, реалната му цена е тази за която се продава в немските магазини. Извън промоциите.

# 205
Прекаляват вече!  Angry Rage
Календара на LUMENE се продава от официалния представител за България или Моята козметика на цена от 360 лева!!!!
https://moiatakozmetika.com/product/koleden-kalendar-lumene-24-n … ic-beauty-wondersПри все обявена цена от официалния сайт на финландската козметика 89,90 евро. Толкова ще ни струва и от Feel Unique с доставка в Англия, а с директна доставка до България пък е 200,57 лева с БЕЗПЛАТНА доставка!! https://eu.feelunique.com/p/Lumene-24-Nordic-Beauty-Wonders-Advent-Calendar

Гледам Галя Симеонова и смятам да оставя този коментар по видеото й! Ще го оставя и като отзив в страницата на Моята козметика във ФБ и ИГ. И в двата случая знам, че ще ми изтрият мнението!

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 21:43 от Pink Dress

# 206
@Pink Dress: С код SURPRISE календарът на Lumene може да се купи с 25% отстъпка от чужбина....Сега го пробвах от сайта на Feel Unique, в момента редовна цена 102.49 евро, с кода излиза 76.87 евро (отстъпка 25.62 евро). Далеч от 360лв. Сложили са ми и подарък, ако си го купя, еликсир за коса на Kerastase: Kérastase Elixir Ultime Original Travel Size 50ml. Просто исках да проверя кода дали работи. Разликата във валутата, идва от това, че аз съм отворила eu.feelunique, където цените са в евро, не английският, където цената е в британски лири. И забравих да добавя - доставката е безплатна Smile

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 21:10 от vanya.pavlova

# 207
Това с кода е още по - по - по в полза на клиентите.
Ще се пробвам да го вмъкна в коментара ми под видеото.
Heart Eyes

# 208
Ами според мен, ще се получи отговор, ако изобщо се получи, че всеки е свободен да пазарува откъдето реши. Което не изключва, факта, че цените тук са си пладнешки обир и ако някой има за харчене 700-800 лв. По-добре да си вземе, не два, не три, а 4-5 календара, че и повече, ако са от сорта на TrendItUp, Catrice или други, които не са по 200-300лв. единия и в чужбина.

# 209
Има сериозна разлика между информираност и правото да избираш от къде да купуваш, когато не си информиран. В това отношение, напълно подкрепям Pink Dress, защото липсата на информация е само в ущърб на българския клиент.

Общи условия

Активация на акаунт