Коледни календари 2

• 65 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
В Дъглас само два за сега.
https://douglas.bg/search/advent

# 541
Записвам се да следя.
Ще очаквам нещо готино за мъже Simple Smile

# 542
  • София
Г-жа Шантал, аз гледам календара на Амазон с алкохоли, който е на при-ордер в момента. Изглеждат ми като да са само висококачествени напитки. Не си падам по алкохол и не разбирам много, но даже аз разпознавам 12 годишно уиски Glenlivet и джин Malfy Simple Smile

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BBVTLR1V/ref=sr_1_7?crid=14Y1UYA … p;sr=8-7&th=1

# 543
  • София
Аз последните 2 години си вземах на Есенс, но сега хич не съм впечатлена, нито от продуктите, нито от опаковката, та сега се чудя изобщо да си вземам ли някакъв. 🙄

# 544
На мен не ми трябват инструменти за оформяне на вежди, извиване на мигли, лакове, изкуствени мигли, кърпички, шишчета и подобни (миналата година в Есенс имаше едни дървени шишчета, но другите неща компенсираха). Ще избирам според това в кой календар има най-малко такива неща.

# 545
Юхуу, радвам се, че открих темата, защото тази година съм яко на вълна адвент календари😀поръчах си този на charly wilde, но мисля че вече е изчерпан. Иначе в немския дъглас има доста по-голям избор, може да разгледате, даже миналогодишния е намален на 40€ Simple Smile аз много се чудя за календара ма My Little Box (немския), тъй като искам да видя някое ревю в ютуб

# 546
За първи път ли го купувате този charly wilde, rt_pwq? Питам за да се ориентираме какво съдържа, макар че прочетох съдържанието публикувано на сайта им, но ми се ще нещо по конкретно да разбера.

# 547
Вчера видях наживо шоколадовите бутилчици с алкохол и мисля да ги взема за ММ, но ми се иска да ги сложа в календар. Моля за идеи-да направя кутия с разделения и върху капака-датите или? Приемам съвети, благодаря!

# 548
  • София
Шоколадовите бутилки с алкохол си ги има в готов календар:
https://www.shokoladi.bg/bg/product/890-anthon-berg-koleden-kale … spirtni-napitki-/

# 549
Точно тези са, да, но си ги представям скрити в календар с датите, а не така в прозрачна кутия. Няма го момента на изненадата-днес какво ще пробвам?

# 550
  • София
Не съм догледала линка за Антон Берг, пуснала съм с бонбоните. Една-две страници по-назад някой беше пуснал линк за шоколадовите бутилки от немския амазон. В календар са си, всяка в свое непрозрачно отделение. Явно още е рано и не са налични. Миналата година и аз от амазон взех на чудесни цени около черния петък.

# 551
Този календар на Антон Берг не е ли от преди две години? Аз бях взела, може да са пускали и нов...
Затова е хубаво да пише годината с големи цифри на опаковката...

# 552
Здравейте!
Искам да попитам, тъй като не съм търсила миналата година имаше ли в дрогериите или някъде другаде  мъжки адвент с козметика ?
И на кой марки (освен на Balea)?
Благодаря ви предварително!

# 553
В ДМ има на Нивеа, мисля че и в Дъглас имат мъжки.

# 554
Мисля си ако тая година "Ести Лаудер" имат блокбастър, да взема него. Миналата година никакъв календар не взех, че имах много неща, сега вече съм ги поизразходила и имам желание за нови покупки. А тях ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт