Коледни календари 2

• 65 277
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Така е, преди време имах подобен спор за Вивре - че много от артикулите им ги има в Алиекспрес и са в пъти по-евтини. Другата страна в спора твърдеше, че те поемали риска, че не трябвало да чакам два месеца и не знам още какво… А истината е, че ако аз знам, че мога да получа същото нещо на двойно или тройно по-ниска цена, почти със сигурност ще избера по- евтиния вариант и сама ще си поема рисковете (естествено, важи само за леки стоки с ниска цена на доставката).

# 211
Никой доставчик няма да си признае открито, че слага брутални надценки, защото така му отърва. Оправдания, всякакви, ще се намерят винаги.

# 212
Коментара ми под видеото се изтрива! Да не би да е защото е много дълъг? Добреее, разделих го на 3 части, но не ... пак го няма

Да не развалям хубавата тема, изказах разочарованието си!
Утре или във вторник очаквам в ръцете си адвента на ELLE! За него разбрах благодарение на Vanya Sparkling Heart

Тия от Моята козметика имат намаление.... от 15% Joy Joy
https://moiatakozmetika.com/product/koleden-kalendar-lumene-24-n … ic-beauty-wonders

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 00:32 от Pink Dress

# 213
  • София
@Pink Dress: С код SURPRISE календарът на Lumene може да се купи с 25% отстъпка от чужбина....Сега го пробвах от сайта на Feel Unique, в момента редовна цена 102.49 евро, с кода излиза 76.87 евро (отстъпка 25.62 евро). Далеч от 360лв. Сложили са ми и подарък, ако си го купя, еликсир за коса на Kerastase: Kérastase Elixir Ultime Original Travel Size 50ml. Просто исках да проверя кода дали работи. Разликата във валутата, идва от това, че аз съм отворила eu.feelunique, където цените са в евро, не английският, където цената е в британски лири. И забравих да добавя - доставката е безплатна Smile

При мен не го приема кода. Дава ми само 10%. Rolling Eyes

Календарът си заслужаваше като Moitata Kozmetika имаха оферта купуваш за 300 лв, плащаш 150 лв, ноооо тогава мисля го нямаше в сайта. Качиха го след това. Simple Smile

# 214
@bebsun На кой сайт се опитвате да го приложите този код? На европейският на feelunique си работи, както описах и по-горе Simple Smile.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:29 от vanya.pavlova

# 215
Аз също пробвах..Работи си..Въвежда се на страницата, като преминеш към плащане. Пробвах преди това, но не е активно въвеждането на код..

# 216
  • София
Ох, да, мерси. Оставила съм един интервал накрая на кода при копирането. Сега го прие. Ще се почудя още малко, де. Simple Smile

Налични са 2 варианта за детски календари на Sinsay :

https://www.sinsay.com/bg/bg/7228k-mlc/bizuteria-dz-26e-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/6309f-mlc/bransoleta-d-24e-si

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 17:23 от bebsun

# 217
  • София
Дали бяха налачни календарите за бижута в Sinsay🤔
От доста време ги дебна , имейл отбелязах да получа при наличност (не съм ) и изведнъж от очавквайте , вече пише изчерпана наличност (сребърния и златния ) , червения е наличен за покупка

# 218
Междудругото, някой може ли да ме светне този магазин Sinsay, тип Pepco ли е, само че онлайн?
Постоянно ми излизат реклами във Фейсбук.

# 219
Не вярвам да са били налични - аз също дебна някои коледни неща, на които пише изчерпана наличност, но изобщо не са се появявали. Може би през декември ще стане.
Да, като Пепко е, но не е само онлайн - имат и физически магазини, доколкото знам (май само в София?).

# 220
  • Пловдив
И в Пловдив има Wink.

# 221
  • Бургас
Снощи,късно бяха налични и златия,и сребърния без червения.Сега обратно.

# 222
  • София
Междудругото, някой може ли да ме светне този магазин Sinsay, тип Pepco ли е, само че онлайн?
Постоянно ми излизат реклами във Фейсбук.

За мен в Синсай са по-добри като качество от Пепко.

# 223
  • София
А само при мен ли не работи търсачката? 

Може ли линк за сребърния календар?

# 224
При мен излиза, че червеният е наличен.
https://www.sinsay.com/bg/bg/2488g-mlc/christmas-calendar
Не работи търсачката.

Общи условия

Активация на акаунт