"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Поли не знам, обаче Симо ако се измъкне заради татковата протекция, ще е супер мега гига тъпо.
Същото се получи и с Ива в сезон 1 - благодарение на съзнателната ѝ консумация на кекс с Денис затъна с двата крака в търговия с момичета, проституция, дори Лина умря косвено заради това. Да не кажем, че си беше пряко. Тогава Калин потули нещата, писа доклад, кумѝ се на него, върху него, зад него - накрая едно голямо нищо. Удари го на чуФства.
Сега същото със Симо. Отново престъпление, ама татко с каскета ще измъкне синчето, а ще го отнесе гръцката азбука, вероятно. Или пък никой, ей така и тази нишка ще иде в забвение.
Показателно, доста показателно.

# 166
Още преди седмица отбелязах,че не ми се иска Калин пак да разиграва семейни драми.Да прикрива някой от семейството след като са виновни-и сина му и жена му.Дано този път си спомни ,че е полицай и орган на реда.
Със сигурност е тежка ситуация(и не знам как бих постъпила аз в такъв момент),но ми се иска да постъпи правилно.Вече дадох съвет-изправителен дом. Simple SmileНо е филм все пак и да ги потули нещата няма да сме учудени.

# 167
  • Галифрей
Проблемът е на 4-римата е липсвата на комуникации и доверие. Поли и Симо сами си го направиха те се оплетоха сами. Аз амо бях на мястото примерно на Калин, щях да пъхна мафията зад  решетките, да хвърля един бой на Симо и съдът  да му издаде заповед  на обществен полезен труд.

# 168
Симката ще го оправят, той няма 18 още. Вероятно ще го направят свидетел.

Поли обаче…. няма да е лесно измъкването при нея, но дано се справи.

# 169
  • Галифрей
Май Сандо постигва целта си да управява всичко. Радо ме кефи.
Чезката разбра,че Симо е гаджето на Поли.
Добре,че Симката оправи нещата с парите.
Лора и Драго са големи сладури 😘 Искат да заминават за Малта ама явно няма да стане твърде хубаво е. Но има и други градове в България.
Вампи се завръща явно ще бачка за Сандо.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 23:07 от Диана Бишоп

# 170
  • София
Вампи май е партия с Юлия. Няма при кого друг да отиде след разговора със Сандо.

# 171
  • Ню Йорк
Българските сериали в повечето случаи свършват гадно, така че няма много надежди за Драго и Лора.

# 172
А Денис сигурно ще го убият накрая.

# 173
  • Пловдив
100%...и то или баща му, отново, или брат му.

А Симката от де набави кия кинти? 1000 от колата, а другите?
На Черкезката му се стъжни като му чу името...
Лора и Драго са ми мега захаросани.

# 174
  • На брега на реката
А Калин, от къде знае, че Снежа е майка на Денис? Разбра ли се, че са братя с Борката? Щото снощи каза, че Топал не се е появявал от смъртта на майка си?!

# 175
Доста мигах снощи, признавам. Беше скучна серия май. Ще я пусна сега пак.
Това пък Гери как не си отвори устата и да заеме някаква позиция? От глупота ли е?

# 176
  • Другата България
Joy
В сезон 1 се случи още.
Аз не мисля, че ще убият Драго.

# 177
А Калин, от къде знае, че Снежа е майка на Денис? Разбра ли се, че са братя с Борката? Щото снощи каза, че Топал не се е появявал от смъртта на майка си?!
Доколкото си спомням Борис беше разказал на Калин.

# 178
Доста мигах снощи, признавам. Беше скучна серия май. Ще я пусна сега пак.
Това пък Гери как не си отвори устата и да заеме някаква позиция? От глупота ли е?
Не, от страх. Как може да се довериш на толкова малоумна полиция да те опази? Те как ще й гарантират живота? Както на Лина ли? Или както на дядото.
Ясно е, че ще я свитнат веднага само да заподозрат, че се е разприказвала, още преди полицаите, (които тук ги представят брутално зле) да се усетят.

Единствено от яд към Сандо може да се раздрънка, но не би трябвало това да е по-важно от живота й. Ще видим. Аз лично искам да се разприказва.

А Черкезов нищо ли няма да каже на Поли за гаджето й?

# 179
Аз за Гери друго имах напредвид. За парите, и пред Сандо. За полицията не знам за какво става въпрос. Пропуснала съм нещо.

Общи условия

Активация на акаунт