"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 699
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Аз за Гери друго имах напредвид. За парите, и пред Сандо. За полицията не знам за какво става въпрос. Пропуснала съм нещо.
Ааа да и аз много се учудих, видиш ли Симо ги върти на малкия си пръст.

А това, за което аз писах е, че Черкезов пак я разпитваше за нередности, ако разкажела няма да лежи в затвора, по петите им били. А нали я дават как Сандо й смачква гордостта и си мисля, че може да пропее.
Дано не махнат актрисата, харесвам я, след Лина тя е единствената красавица.

# 181
  • София
Чак пък красавица 😉 . Симпатяга е, но Христина беше красавица 🥰

# 182
На мен ми харесва повече от Лина.

# 183
И Вики беше красива, Гери-също, но са ми някак изкуствени с това цупене на устенца  и със съзнанието, че знаят че са симпатяги и "гледат отвисоко", ако ме разбирате.
Истинска, естествена, разкошна и с непринудено държание за мен е Мая.
Лина-също.

# 184
Ама в първи сезон нали Денис много се пазеше да не разберат, че е Драго? Всички снимки беше унищожил, намсиквоси, сега явно това вече не му е важно, щом всички знаят коя е майка му. И ба полицаите вече не им пука.

# 185
  • На брега на реката
А Калин, от къде знае, че Снежа е майка на Денис? Разбра ли се, че са братя с Борката? Щото снощи каза, че Топал не се е появявал от смъртта на майка си?!
Доколкото си спомням Борис беше разказал на Калин.
Вярно е, но нали другите не знаят, че Борката и Денис/Драго са братя?! Явно продуцентите забравиха, че и Велин каза, че са се обадили на него, защото бил единствения й близък.
Тука нещо съвсем го смотаха!

# 186
При полицаите единствено компютърния спец работи сериозно и то само заради две шишета ракия, но накрая пак никакъв резултат за да спасим синчето, а сега вече и "зетя". Заради това дори го изкараха, че не си бил свършил добре работата! Колкото и това да ме отвращава се оказва, че е често срещано в големите далавери да се е забъркал и сина на някой значим и всичко набързо да се потули. Вече не се чудя защо мафиотите си правят каквото си искат. Важното е да привлекат правилните хора на своя страна.
Симо и Поли са пример за млади хора с големи възможности, но попаднали в неподходяща среда бързо заорават дъното. Дано родителите им се усетят и да им помогнат навреме докато все още имат шанс за измъкване.

# 187
  • Пловдив
Аз пак да питам...някой схвана ли Симо от де набави пачката, та я върна на Радо?

# 188
Не дадоха подробно откъде е взел цялата сума(не е и нужно), но показаха как ги е събрал, с разпродажбата на всичко ценно което има щом и телескопа предлагаше, а се нави да продаде и колата за 1/4 от парите. Добре че поне замаза кашата с Гери, а не отидоха за ядене и пиене на многобройните му гости.

# 189
  • Пловдив
Да, де ама така не събират 5 бона Wink ама айде...кат на филм.

# 190
Ооо, ти, па! То в тоя филм кое не е "като на филм"?! 😆

# 191
Е и колко пък да са 5к за IT спец получавал дори пари от мафията. Все е бил понакупил разни нещица докато е имал доход, които е дошло време да разкара заради липса на кеш в момент на нужда. Подчертах колко лесно се раздели с колата на символична цена, значи е преценил, че има още доста стока и ще се справи за да ги събере.

Аз пък повече се чудя как грабна част от висока пачка с пари и да са били точно 5000, но няма да издребняваме.

# 192
В случая Симката няколко пъти плаща на Азбуката стабилни суми, т.е. предполага се, че им е дал всички пари, които има. Те продължават да го изнудват за още и той краде от касата, явно няма от къде другаде да вземе пари. На следващия ден обаче си продава колата за хиляда лева и връща петте хиляди. 🙄

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:09 от Вαнuлuя

# 193
Много беше смешна сценката с престрелката в гората и след това, когато Денис застреля Фифи. Застанал на един фотьойл/ от къде се взе на реката Grinning/ и чака сина му да го гръмне. Стреля, вижда, че е с жилетка и не се цели в главата примерно. Въобще толкова нескопосана измислица не съм виждала. А другите къде са, те за какво въобще са отишли там? Сигурно пият кафе и си бъбрят Grinning
Според мен, ако има 4 сезон, ще е за нова вражда между Сандо и Денис/Драго. Все пак сериалът се казва Братя.
Ако се появят Борис и Филип, съвсем мазало ще стане. Но то и този сезон не е минал, има още 30-тина серии.
Чакам Калин всеки момент да изригне, защото поведението му не отговаря на същността му.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 11:42 от daniela19

# 194
  • Другата България
Няма шанс Боби да се появи.
Ако е така, да очакваме и Снежа, а и Боксьора.
Сетих се - и Гаврилов, и без друго в БОП-а трябват хора.

Общи условия

Активация на акаунт